Įkraunama...
Įkraunama...

Maxima akcija: Dormeo patalynė ir užvalkalai

QUOTE(ZaLaura @ 2011 10 26, 09:12)
Mes jau antra savaitė miegam ant čiužinuko ir viskas puikiai  thumbup.gif , ir minkšta, ir šilta, ir tikrai jokio blogo kvapo. Kol kas tikrai patenkinti  biggrin.gif

Mes taip pat... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EURIKA @ 2011 10 26, 10:05)
Mes jau antra savaitė miegam ant čiužinuko ir viskas puikiai  thumbup.gif , ir minkšta, ir šilta, ir tikrai jokio blogo kvapo. Kol kas tikrai patenkinti  biggrin.gif

Mes taip pat... thumbup.gif

ir mes ax.gif
Atsakyti

Mes irgi pirkom Dormeo ciuzinuka 7 cm ir pagalves. Miegam gal jau menuo, super minksta. Tik idomu kiek jie laiko ?
Atsakyti
Mes pirkom sunui-sake,,super,, miegojo! thumbup.gif . Pabandziau ir as-nzn ar sutapimas,bet puikiai issimiegojau,net keista buvo,kad atsibudus nugaros neskauda! Bet bijau girtis-gal tik taip sutapo. Jei dar pabandysiu ir bus gerai-pirksim ir mes savo lovai. Nemalonaus kvapo nebuvo. O dar,kaip cia kai kas raso,kad tai paprastas porolonas-tai as esu turejus paralonini ciuzini-tai jis labai lengvas,o sitas,nors tik 90cm plocio,bet tikrai sunkesnis uz ta paprasta. Tai, manau jis tikrai ne toks,kaip paprastas porolonas.
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2011 10 26, 13:58)
Mes pirkom sunui-sake,,super,, miegojo! thumbup.gif . Pabandziau ir as-nzn ar sutapimas,bet puikiai issimiegojau,net keista buvo,kad atsibudus nugaros neskauda! Bet bijau girtis-gal tik taip sutapo. Jei dar pabandysiu ir bus gerai-pirksim ir mes savo lovai. Nemalonaus kvapo nebuvo. O dar,kaip cia kai kas raso,kad tai paprastas porolonas-tai as esu turejus paralonini ciuzini-tai jis labai lengvas,o sitas,nors tik 90cm plocio,bet tikrai sunkesnis uz ta paprasta. Tai, manau jis tikrai ne toks,kaip paprastas porolonas.

Vyras ta pati sake, kad jau trecia diena (kai pradejom miegot ant ciuzinio), jam nugaros nebeskauda schmoll.gif Tai manau ir jums tikrai ne sutapimas 4u.gif O del svorio tai ir as ta pastebejau, kad sunkus tas ciuzinys drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dar galeciau pridurto, kad ne tik nugaros neskauda, bet ir ne tik miegasi, bet ir spnuojasi. assa.gif Net vyras stebisi kas nakt.
Nzn, ar ilgai tvers, bet kol kas is tikruju labai patenkinti ir nesigailem smile.gif
Vat idomu kaip su didelem tom pagalvem - gal reiktu ir jas isigyt... ax.gif
Atsakyti
Jau planavau pirkti ciuzinuka savo vaiko lovytei, bet ji nestandartine, gaminta pagal uzsakyma ir jos ismatavimai 180cmx80cm, o gale ji susiaureja ties 60cm. Svarstau, gal butu galima apkarpyti si ciuzinuka nusipirkus, kaip manot? g.gif Kaip ten reikalai viduje? unsure.gif Nepabirs, iseitu apsikarpyti? ax.gif
Atsakyti
As tai nekarpyciau-neaisku kaip ten paskui bus po pakarpymo. Musu sunaus lovos plotis 80cm,o ciuzinukas90cm-tai taip ir palikom,nes jis toks tvirtas ir nenulinksta zemyn,o atrodo ir lova paplatejo 10cm. Aisku,jei grynai ant to pacio krastelio atsigulti-tai tada nuciuosi zemyn,bet siaip normaliai miegant tai iseina nebent ranka placiau padet. O i ilgi manau juo labiau netrukdys. Nebent veliau,kai pasideves kazkas keisis,bet dabar tai manau,kad nekarpykit.
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2011 10 26, 16:20)
As tai nekarpyciau-neaisku kaip ten paskui bus po pakarpymo. Musu sunaus lovos plotis 80cm,o ciuzinukas90cm-tai taip ir palikom,nes jis toks tvirtas ir nenulinksta zemyn,o atrodo ir lova paplatejo 10cm. Aisku,jei grynai ant to pacio krastelio atsigulti-tai tada nuciuosi zemyn,bet siaip normaliai miegant tai iseina nebent ranka placiau padet. O i ilgi manau juo labiau netrukdys. Nebent veliau,kai pasideves kazkas keisis,bet dabar tai manau,kad nekarpykit.

Aciu, zemec, uz nuomone 4u.gif. Musu lovyte yra su bortais ir ciuzinukas turetu isistatyti tarp remu, del to didesnis netinka schmoll.gif .
Atsakyti
Patarkit, o Jūs perkat pvz. dvigulei lovai 180 cm pločio vieną čiužinį , ar 2 mažesnius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2011 10 25, 20:07)
Zinoma galima kloti, bet tik man idomu kokiu ismatavimu ta lovyte vaikiska?  g.gif Man pvz vaikui i foteli per platus ciuzinys  verysad.gif

Man irgi butu per platus ciuzinukas i vaikiska lovyte,bet va tokia mintis kirba,o jei bandyt patrumpint ji?Gi ten,nei spyruokles nei dar kazkas,tai manau ta paraloniuka tikrai eitu patrumpint.
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 10 26, 15:55)
Patarkit, o Jūs perkat pvz. dvigulei lovai 180 cm pločio vieną čiužinį , ar 2 mažesnius? smile.gif

as pirkau viena ir esu tik uz viena,nes kai nuvaziujam pas uosvius ten lova is dvieju ciuziniu,nu bet kaip trims nepatogu miegoti ,nes kaip tik dukrai tenka tam tarpe miegoti ax.gif ir jei du negali skersai tasigulti tie kantai negerai ax.gif
Atsakyti