tikrai labai grazi ir prie kuno maloni patalyne, pirkom megaitei zalia,o jau spalvinga, sau noretume tamsiu bet uzvalkalai pagalviu netinka , galetu siek tiek didesni but
QUOTE(Destiny73 @ 2014 06 18, 17:08)
mane irgi domina lempa - ar nesuges greitai
man ji labai patinka ji junginejasi lieciant jos metaline dali.. 3 sviesumo rezimai, tikrai faina, o sugers ten ner kam kaip mano vyras sako partonas ir tiek

Niekaip neįkertu, iš ko tos kaldros pagamintos?
apziurejom tamsius uzvalkalus su drugeliais bent pvz drugeliai uzklijuoti kaip tokiu guminiu lipduku, nemalonu net liest, o vat zalia pirkom te visai kitaip nelipukai, ir violetine nelipukai, kazi kodel? galbut ant tamsios medziagos uzdazyt sunku baltus drugius
Negi niekas pagalves neisbandet?idomu atsiliepimu sulaukti....
QUOTE(~VEGA~ @ 2014 06 25, 10:12)
Pagalves identiškas Dormeo pirktas už Maximos lipdukus turiu, tik dabartinis užvalkalas yra aprašinėtas, mano lygus, kamšalas tas pats, manau, kad jos tokios pačios. Pagalvių forma ir patogumas man patinka

QUOTE(jurave @ 2014 06 27, 19:47)
Nelabai "įkertu"paklodžių išmatavimų.Jei pas mane lova-kampas 140*210cm,na ilgis nesvarbu,tai kokią paklodę pirkti?Kur 160*200?o tie plius 25cm visur,tai čia prie ko pridėti,ta prasme kraštas?Nieko nesuprantu kokio dydžio imti? 

jos su gumo, taisuprantu 25 cm "aukstis"

QUOTE(ReginaV @ 2014 06 23, 12:52)
Niekaip neįkertu, iš ko tos kaldros pagamintos?

Plona, lengva, pakankamai šilta, man patinka.

QUOTE(~VEGA~ @ 2014 06 25, 10:12)
turim pagalves porą mėn tai man patogumas patinka. Tačiau MB sugeba ją jažkaip taip susukt kad man pasirodė truputį sukritusi jo. Mano normaliai

Gal matėt , kur pagalvių yra?