Įkraunama...
Įkraunama...

Maxima akcija: Dormeo patalynė ir užvalkalai

QUOTE(liepa79 @ 2010 04 09, 22:31)
nu kad padielka nemanau, nes paciame dormeo puslapyje raso, kad sitos serijos gaminiu galit isigyti maximoje, kaip suprantu cia bus maximos uzsakyta ta serija, bet vistiek gaminys bus dormeo  g.gif

na tikėkim,kad bus viskas ok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rroses @ 2010 04 09, 20:31)
Atvirai pasakius nežiūrėjau  blush2.gif  bet jų internetėje svetainėje parašyta, kad šiuo metu nuolaidos 50 % tai ir nusipirkau  ax.gif

Ten ne tokia, kaip Maximoj schmoll.gif , aš jau žiūrėjau ax.gif Man šita, kur Maximoj, rimčiau atrodo, bent iš pirmo vaizdo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2010 04 09, 22:12)
nu va čia kažkas neaiškaus gali būti,gal ir bus ''padelka''  g.gif

Kaip nusiperkate Triumph ar H&M siuta Lietuvoje tai tada irgi "padelka" buna g.gif
Atsakyti
Stai sloveniska anklodes Verde kaina http://www.dormeo.ne...amp;info=search
o cia patalynes Iris http://www.dormeo.ne...amp;info=search
jei gerai suprantu (sloveniskai nemoku) tai ten su akcija kaina yra lygiai tokia pati kaip maximoj su lipdukais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GeminizZz: 11 balandžio 2010 - 12:10
QUOTE(pašnekutė @ 2010 04 09, 15:50)
dėl kokybės tų patalų - nežinau, bet jau pati akcija nemaloniai nuteikia: surenki 15 lipdukų (15X30lt. viso 450lt maxsės kišenėj minimum, jei dar turėsim omeny, koks antkainis kiekvienai prekei uždėtas) ir dar turi geeeeerokai primokėt už "akcijines" prekes  doh.gif  Na, kad dar kažką duotų už centą, na gal už litą - tai suprantu, vertėtų rinkt tuos lipdukus. O dabar net neaišku, kokia išties tų patalų kaina. Kažkodėl man kyla negeras įtarimas, kad tokia ji ir yra net be jokių akcijų  g.gif

Man tai juokingai skamba ax.gif As ar yra kokia akcija ar nera vistiek apsiperkiniju Maximoje. Tai jeigu plius duoda lipdukus gerai, pvz patalyne mano kisenei brangoka tai as jos ir nepirksiu, nei lipdukus imsiu, bet vistiek eisiu i maxima apsiprekint g.gif
Atsakyti
Aš taip pat specialiai nevažiuoju apsipirkti i Maximą. Lipdukai, šiuo atveju, man kaip priedas smile.gif
Nusipirkau tą Dormeo pagalvėlę Maximoje. Pirmą kart miegant pasirodė šiek tiek didoka. Išėmiau dalį užpildo ir dabar miegu thumbup.gif
Tikrai kol kas galiu pasakyti tik gerus žodžius. O vėliau pamatysim...
Atsakyti
na pagalve is maximos tai man patiko.
Atsakyti
kiek zinau tai maxima tokiom prekm ir tame tarpe rubams tipo labai aukshtus reikalavimus kelia. nors ash buvau kitokios nuomones iki shiol ax.gif bet kai kas mane pataise nes buvo su tuom susidures
bet jeigu patalynei dormeo kitur duoda garantija ir kaina ta pati aishku geriau kur garantija smile.gif
Atsakyti
Aš apie 3, ogal net ir 4 savaitę jau naudoju anklodę, tai man ji labai patinka, tokia lengvutė, šilta. O kaip nešiosis toliau bus matyti. Būtų gerai ir daugiau atsiliepimų išgirsti iš tų, kas jau naudojasi šia produkcija.
Atsakyti
zodziu galu gale prieisim isvados, kad nebloga ta produkcija, tik galejo duot uz daugiau lipduku ir pigiau g.gif

as ir is pagalves isemiau truputi kamsalo, tai visai ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa79: 12 balandžio 2010 - 17:40
Kazin,tas uzpildas nesusoks i guzus, po kiek laiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2010 04 12, 20:11)
Kazin,tas uzpildas nesusoks i guzus, po kiek laiko? g.gif

kas čia žino kaip bus po kiek laiko g.gif
Atsakyti