Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. V.Kvietkauskienė

Lankausi pas šią gydytoją “Neligoje” jau 6 ar 7 metai. Ir su pirmu nėštumu, ir su antru. Tiesa, gimdymo mano ji nepriiminėjo - šventės vyko, bet buvo rekomendavusi puikią kolegę. O šiaip — profesionali, atidi, dalykiška, gerai echoskopuoja, tinkamai apžiūri, kai reikia. Aš asmeniškai nemėgstu perdėto dėmesio, kai kiti kišasi ir nurodinėja, ką, kaip ir su kuo. Kvietkauskienė — kaip tik tokia ir nėra. Atvažiuoji pas ją su bėda, papasakoji, ji išsyk — sprendimą. Jokių gąsdinimų, jokių užglostymų ar vyniojimų į vatą. Susitari, kad, jei maža kas, gali jai skambinti, teirautis, ji patars. Šiaip tame privačiame kabinete visi gana atidūs. Net atvykus ekstra, nesitarus, gausi patarimą.
Tiesa, jei kuriai reikia mamos ar geriausios draugės, o ne gydytojos, Kvietkauskienė ne tokia. Ir man tai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Pooke @ 2010 09 23, 06:57)
Lankausi pas šią gydytoją “Neligoje” jau 6 ar 7 metai. Ir su pirmu nėštumu, ir su antru. Tiesa, gimdymo mano ji nepriiminėjo - šventės vyko, bet buvo rekomendavusi puikią kolegę. O šiaip — profesionali, atidi, dalykiška, gerai echoskopuoja, tinkamai apžiūri, kai reikia. Aš asmeniškai nemėgstu perdėto dėmesio, kai kiti kišasi ir nurodinėja, ką, kaip ir su kuo. Kvietkauskienė — kaip tik tokia ir nėra. Atvažiuoji pas ją su bėda, papasakoji, ji išsyk — sprendimą. Jokių gąsdinimų, jokių užglostymų ar vyniojimų į vatą. Susitari, kad, jei maža kas, gali jai skambinti, teirautis, ji patars. Šiaip tame privačiame kabinete visi gana atidūs. Net atvykus ekstra, nesitarus, gausi patarimą.
Tiesa, jei kuriai reikia mamos ar geriausios draugės, o ne gydytojos, Kvietkauskienė ne tokia. Ir man tai patinka.

Uz pinigus gera:)

jei butu beda ir atlektum be pinigu i Klinikas kaip pasalinis asmuo, dar neduok dieve savaitgali - gautum barti, kodel savaitgali trugdai.....

mano nuomone nesikeicia.
Veniem patinka, kitiem nelabai....toks tas gyvenimas
Atsakyti
gal yra neseniai gimdziusiu pas sia gydytoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pooke @ 2010 09 23, 06:57)

drinks_cheers.gif visiskai pritariu
priziurejo mano pirma nestuma “Neligoje”, nuvaziavus extra i AK del stipraus kraujavimo nakti (turejau nesivystanti nestuke.gif ) kaip tik budejo Kvietkauskiene, tai si gydytoja atliko man abrazija. Is anksto nesitariau, po visko norejau atsidekoti, bet pasake, kad ne kalbos negali buti, tik palinkejo sveikti ir kad kita karta nestuke.gif viskas vyktu sklandziai rolleyes.gif neturejau jokio uzdegimo, jokiu komplikaciju nebuvo po A, tik teigiami atsiliepimai apie sita gydytoja. Gal dauguma atbaido toks dalykiskas, gal netgi grieztas kalbejimo tonas, veido israiska, bet gydytoja tikrai ismano savo darba wub.gif
Atsakyti
Pas šią gydytoją patekau netyčia Antakalnyje. "Nesicackina", nereikia tikėtis, kad leis paverkauti ant peties, viskas metodiškai ir konkrečiai. Gal taip ir geriau. smile.gif Aišku, aš pripratusi prie savo prižiūrinčio ginekologo, kuris "saldesnis" ir švelnesnis, tačiau ir apie Kvietkauskienę nei vieno blogo žodžio negalėčiau pasakyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgytė @ 2011 07 30, 06:29)
Pas šią gydytoją patekau netyčia Antakalnyje. "Nesicackina", nereikia tikėtis, kad leis paverkauti ant peties, viskas metodiškai ir konkrečiai. Gal taip ir geriau. smile.gif Aišku, aš pripratusi prie savo prižiūrinčio ginekologo, kuris "saldesnis" ir švelnesnis, tačiau ir apie Kvietkauskienę nei vieno blogo žodžio negalėčiau pasakyti. smile.gif

man pas ją teks eiti į "Neligą" trečiadienį, nes Juršėnas atostogauja, tai truputį neramu čia pasiskaičius g.gif , bet kai tik vienam kartui kaip nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juranda @ 2011 07 30, 19:31)
man pas ją teks eiti į "Neligą" trečiadienį, nes Juršėnas atostogauja, tai truputį neramu čia pasiskaičius g.gif , bet kai tik vienam kartui kaip nors mirksiukas.gif

tikrai nera ko nerimauti - konkreti ir protinga gydytoja, viska issamiai pasako. O del saldumo - taip, ji nera saldainiukas, bet juk neieskom geriausiu draugiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juranda @ 2011 07 30, 19:31)

Nerimauti tikrai neverta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgytė @ 2011 07 30, 20:04)
Nerimauti tikrai neverta.  4u.gif

patiko man šita gydytoja, aiški, konkreti, dalykiška 4u.gif
Atsakyti
ir man ji patiko smile.gif
aš pas ją irgi buvau, nes Juršėnas atostogauja...

o jeigu visgi bandyti tartis, tai kiek pas ją "kainuoja" gimdymas?
ar visgi geriau nesitarti, o "atsidėkoti" akušerei tam laike dirbančiai akušerei?
Atsakyti
QUOTE(neribri @ 2011 08 11, 16:49)
ir man ji patiko smile.gif
aš pas ją irgi buvau, nes Juršėnas atostogauja...

o jeigu visgi bandyti tartis, tai kiek pas ją "kainuoja" gimdymas?
ar visgi geriau nesitarti, o "atsidėkoti" akušerei tam laike dirbančiai akušerei?

ji i gimdymus ne savo budejimo metu nevaziuoja smile.gif taip kad tarimasis nelabai galimas, nebent koks planinis CP.
Atsakyti
QUOTE(Spurgytė @ 2011 07 30, 19:29)
Pas šią gydytoją patekau netyčia Antakalnyje. "Nesicackina", nereikia tikėtis, kad leis paverkauti ant peties, viskas metodiškai ir konkrečiai. Gal taip ir geriau.

pasakyta taikliai drinks_cheers.gif konkreti, dalyiska, aiskiai pasako kas ir kaip
bet gimdymo metu padrasinima ir palaikyma girdejau bigsmile.gif
Atsakyti