Įkraunama...
Įkraunama...

Airija

QUOTE(rosssi @ 2013 03 02, 08:45)
Sveikos...
Jei busite netoli Dublino butinai uzsukite i seniausia ir auksciausia kalnuose Airijos pub,a . Skanus  juros maistas ir l. idomus restoranelio interjeras stipriai dvelkiantis  senove, pilna rakandu ir daiktu. Viskas autentiska. Isties paliko ispudi:

user posted image

user posted image

Cia daugiau info apie tai, tinklalapyje yra virtuali ekskursija po restoraneli.Ziurekite galerijoje:

http://www.jfp.ie/

Teko pabuvoti.
Gan idomu, bet kvapas irgi autentiskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2013 06 10, 23:47)
Teko pabuvoti.
Gan idomu, bet kvapas irgi autentiskas  mirksiukas.gif

Kitaip ir buti negali... sitiek senienu ten !!!!
Atsakyti
Pagyvinsiu temą smile.gif
Vasarą truputį pasivažinėjom netoli Sligo.
user posted image
user posted image
Glencar waterfall
user posted image
user posted image
Vaizdas nerealus viršuj važiuojant keliu, prie pačio krioklio reikia leistis i pakalnę ir grožio TOKIO nebelieka schmoll.gif
Gaila, kad važiuojant mašina nepavyko užfiksuot kas matosi, bet tai kažkas ypatingo wub.gif wub.gif wub.gif
Išvažiavus iš pačio Sligo ir pavažiavus berods 4 mylias yra kažkoks labai senas kapinynas. Šiaip nieko įspudingo, bet vaizdai neblogi rolleyes.gif (Kapinynas kainuoja 3eu/zmogui, vaikui lyg euras, bet mes pataikėm atvažiuot tą dieną, kai įleidžia nemokamai) thumbup.gif
Sligo kalnai
user posted image
Kapinynas
user posted image
Atsakyti
kapinynas tęsiasi
user posted image
user posted image
user posted image
išvažiuojam 4u.gif
user posted image

Tęsiu toliau, tik jau iš kitos vietos. smile.gif
Giant's Causeway
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
user posted image
user posted image
šešiakampiai akmenys - gamtos stebuklas
user posted image
user posted image
162 laipteliai smile.gif leidomės žemyn bigsmile.gif
user posted image
žmonės lipa ant akmenų
user posted image
user posted image
user posted image
Mašiną palikom netoliese esančioj traukinių stoty. Parkingas kainavo 6£. Tiesa, Giant'suose yra pastatytas turizmo centras, kuris kainuoja. Mes jau buvom pasipiktinę, kad už gamtą reiks susimokėt, bet kasoj pasakė, kad jei nenorim galim eit nemokamai, bet negausim gido ir bukletu biggrin.gif O mums jų ir nereikėjo schmoll.gif smile.gif
Patartina vežtis lietpalčius ar bent didelį ir labai tvirtą skėtį, nes lietus neprognozuojamas, o vėjas nemažas mirksiukas.gif
user posted image

Tai tiek šiandien iš manęs 4u.gif
Atsakyti
Prieš porą savaičių ir man teko palaipiot tais stačiakampiais akmenimis. Tikrai labai įdomu ten. Net nesitiki, kad tai gamtos darbas.
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2013 10 30, 21:34)
Prieš porą savaičių ir man teko palaipiot tais stačiakampiais akmenimis. Tikrai labai įdomu ten. Net nesitiki, kad tai gamtos darbas.

Kai keliau nuotraukas apie jus galvojau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 10 30, 21:38)
Kai keliau nuotraukas apie jus galvojau  blush2.gif  4u.gif

Būsim ko gero ant kokios uolos ir prasilenkusios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2013 10 30, 23:24)
Būsim ko gero ant kokios uolos ir prasilenkusios  lotuliukas.gif

neeee biggrin.gif Mes buvom rugpjucio pradzioj ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2013 10 30, 18:34)

QUOTE(Irvel @ 2013 10 30, 20:24)
Būsim ko gero ant kokios uolos ir prasilenkusios  lotuliukas.gif

O vat mes tai ko gero ir prasilenkėm topsecret.gif buvau ir aš ten prieš kelias savaites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 10 31, 00:30)
O vat mes tai ko gero ir prasilenkėm topsecret.gif buvau ir aš ten prieš kelias savaites  ax.gif

biggrin.gif Būčiau atpažinus manau, nors mačius tik nuotraukose.

Bet vietą įspūdinga. Man sako važiuosim prie įdomių uolų. Galvoju nu kuom jos ten tokios įdomios. Bet čia tikrai buvo ką pamatyt.

Ir išvis Airija labai labai patiko. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2013 10 31, 08:26)
biggrin.gif  Būčiau atpažinus manau, nors mačius tik nuotraukose.

Bet vietą įspūdinga. Man sako važiuosim prie įdomių uolų. Galvoju nu kuom jos ten tokios įdomios. Bet čia tikrai buvo ką pamatyt.

Ir išvis Airija labai labai patiko.  wub.gif

ten dar šalia beždžionių tiltas yra, irgi įdomu kas pirmą kartą. O paskui kriokliai. Mes kai pradedam nuo balto smėlio pliažo, tada pilis, akmenys, tiltas ir jei spėjam kriokliai. Bet visai dienai užtenka doh.gif
Atsakyti