Įkraunama...
Įkraunama...

Gintaras grožiui ir sveikatai

QUOTE(zivilea @ 2010 11 16, 15:52)
Sakykite, ar gintaro pudra gali naudoti besilaukianti mama? as turiu nusipirkus ir seniau naudojau i krema nakciai, bet dabar kuri laika nenaudoju, nes laukiuosi.

Viskas priklauso kam Jūs ją naudosite. Gintaro rūgšties nauda nėščioms moterims yra įrodyta ir Rusijos mokslininkų net rekomenduojama.
Atsakyti
QUOTE(Medicalamber @ 2010 11 16, 15:57)
Viskas priklauso kam Jūs ją naudosite. Gintaro rūgšties nauda nėščioms moterims yra įrodyta ir Rusijos mokslininkų net rekomenduojama.

cia turite omenyje gintaro rugsties tabletes? Gal galit pakomentuot ta nauda?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 16, 15:56)
nušvitimas  bigsmile.gif Prisiminiau, kad ir aš klausimą apie gintaro aliejų turiu  biggrin.gif

Medicalamber, o jūs neturite gryno gintaro aliejaus? Ten eterinis aliejus, kaip suprantu?

nes tikrai esu varčiusi jūsų puslapį, bet man sukėlė klausimų, kiek kokybiški yra baziniai migdolų, abrikosų kauliukų bei usnies aliejai, kurie maišomi su gintaro  aliejumi. Jie natūralūs ar ekologiški? Jūs būtent jiems turite sertifikatus?

Džiaugiuosi, kad mūsų puslapyje mokslinė informacija yra naudinga ir įdomi žmonėms. Ateityje patalpinsime dar daugiau (dabar vyksta vertimo darbai).
Atskirai baziniams aliejams (usnies aliejui, abrikosų aliejui, migdolų aliejui) mes sertifikato neturime, tam nebuvo poreikio, bet jei reikia galima užprašyti gamintojų, kad jie jį atsiųstų. pati kompanija 'Anikton" negamina šiųbazinių aliejų, o juos perka iš kitų gamintojų. Tačiau yra mikrobiologinių tyrimų protokolai kiekvienam gaminiui atskirai. Šių protokolų mes mūsų puslapyje nepublikavome, tačiau jei yra tam poreikis galime patalpinti. O šiaip tai šių protokolų kopijas turi visos mūsų produkcija prekiaujančios parduotuvės. Jūs galite paprašyti pardavėjos ir Jums parodys.
Atsakyti
QUOTE(Medicalamber @ 2010 11 16, 15:07)
Atskirai baziniams aliejams (usnies aliejui, abrikosų aliejui, migdolų aliejui) mes sertifikato neturime, tam nebuvo poreikio, bet jei reikia galima užprašyti gamintojų, kad jie jį atsiųstų. pati kompanija 'Anikton" negamina šiųbazinių aliejų, o juos perka iš kitų gamintojų.

aš tikiu, kad šie aliejai atitinka visas normas, tiesiog mane domina, ar jie ekologiški? Nes būtent šis niuansas ir sulaikė mane nuo pirkimo. Vistik norisi įsigyti kokybišką produktą, neapdirbtą chemija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(palubė @ 2010 11 16, 16:00)
cia turite omenyje gintaro rugsties tabletes? Gal galit pakomentuot ta nauda?

Deja komentuoti negaliu, nes šio produkto komentarą ar klinikinius tyrimus atliktus su šiuo preparatu Rusijos mokslų akademijos akušerijos, ginekologijos centre kuriuos Jums galėčiau pateikti, Valstybinė maisto veterinarinė tarnyba gali traktuoti kaip preparato reklamą ir mums grėstų bauda nuo 1000Lt iki 30000Lt.
Taigi Lietuvoje nitratus valgyti galima, srutas vežti tomis pačiomis cisternomis galima, o kitų šalių mokslininkų tyrimus pateikti negalima verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 11 16, 16:09)
aš tikiu, kad šie aliejai atitinka visas normas, tiesiog mane domina, ar jie ekologiški? Nes būtent šis niuansas ir sulaikė mane nuo pirkimo. Vistik norisi įsigyti kokybišką produktą, neapdirbtą chemija  4u.gif

Baziniai aliejai yra išgauti spaudimo būdu, ne cheminiu. Tačiau jei Jūs pageidausite, aš galiu užklausti atskirai aliejų sertifikatų. kai gausim kopijas galėsime pateikti. Parašykite man į paštą žinutę su savo kontaktais, kad galėčiau Jums atsiųsti sertifikatų kopijas
Atsakyti
Prisiskaiciau cia tiek daug dalyku apie gintara, bet vistiek dar turiu daug daug klausimu. Vienas is ju ar galima visus gintaro produktus (ar ne visus) naudoti maziems vaikams ir nescioms moterims? nes kiek zinau gintaras turi labai daug geru savybiu, mano dvieju metu vaikui yra dermatitas tai gal jam galima tepti koki produkta is gintaro?
Atsakyti
QUOTE(zivilea @ 2010 11 16, 17:20)
Prisiskaiciau cia tiek daug dalyku apie gintara, bet vistiek dar turiu daug daug klausimu. Vienas is ju ar galima visus gintaro produktus (ar ne visus) naudoti maziems vaikams ir nescioms moterims? nes kiek zinau gintaras turi labai daug geru savybiu, mano dvieju metu vaikui yra dermatitas tai gal jam galima tepti koki produkta is gintaro?

Aš irgi prisiskaičiusi apie gintaro rūgšties naudą ir atliktus tyrimus kūdikių sveikatai gerinti nupirkau gintarito tablečių, bet anotacijoje radau nurodyta tik dozes vaikams nuo 5 m. Tai kaip suprasti, kad mažesniems (pvz. 3 m) jo negalima duoti? O kaip tada tie atlikti tyrimai, kurie minimi medicalamber puslapyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krepsyte: 16 lapkričio 2010 - 15:35
QUOTE(zivilea @ 2010 11 16, 16:20)

Dermatitui naudokite gintaro pudrą iki 40 mikrodų dydžio. Ją užbarstykite ant odos. Procedūrą kartoti 2-3 kartus per parą. Pateikiu ir originalo kalboje:
Янтарная присыпка

Показания к применению:

- острые воспалительные заболевания кожи (папулы, пузырьки, гнойнички, эрозии, ссадины, язвы и т.п.);
- участки покраснения кожи, сочетающиеся с отёком, жжением, зудом, особенно при локализации поражения в области складок;
- повышенная потливость и избыточная активность сальных желёз;
- как гигиеническое и лечебно-профилактическое средство у детей при диатезах и как средство, препятствующее раздражению кожи мочой;
- аллергический дерматит;
- герпес.

Способ применения:

Измельчённый янтарь наносят на проблемные участки кожи 2 – 3 раза в сутки, отряхивая на кожу ватный тампон или просеивая измельчённый янтарь через четыре слоя марли, для получения янтарной пудры (присыпки).

Arba galite naudoti gintaro aliejų su usnies ar migdolų aliejumi. Tada problematišką vietą patepkite aliejumi
Atsakyti
QUOTE(krepsyte @ 2010 11 16, 16:35)
Aš irgi prisiskaičiusi apie gintaro rūgšties naudą ir atliktus tyrimus kūdikių sveikatai gerinti nupirkau gintarito tablečių, bet anotacijoje radau nurodyta tik dozes vaikams nuo 5 m. Tai kaip suprasti, kad mažesniems (pvz. 3 m) jo negalima duoti? O kaip tada tie atlikti tyrimai, kurie minimi medicalamber puslapyje?

Pagal Rusijos įstatymus, kurie yra žymiai griežtesni nei ES (o šie gaminiai gaminami Rusijoje) jokie maisto papildai negali būti skirti vaikams nuo 0 iki 5 metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 20 lapkričio 2010 - 15:55
QUOTE(Medicalamber @ 2010 11 16, 15:53)
Gintaro aliejus yra labai stiprus antseptikas ir šiuo metu mokslo pilnai dar nėra ištirtas gintaro aliejaus naudojimas jį geriant. Todėl mes nerekomenduojame to daryti.

1.Tai kaip tada,pagal jūsų puslapyje rašomą informaciją,gintaro aliejus naudojamas gydyti tokius sutrikimus kaip: skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opas, tiesiosios žarnos opas???

2.Aliejaus galiojimo laikas 5 metai. Ar tikrai natūralus daiktas gali būti naudojamas taip ilgai nepakitęs??

3. Ar tikrai ARZA naudoja jūsų gintaro aliejų savo gintaro muilų gamyboje?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 11 16, 18:45)
1.Tai kaip tada,pagal jūsų puslapyje rašomą informaciją,gintaro aliejus naudojamas gydyti tokius sutrikimus kaip: skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opas, tiesiosios žarnos opas???
2.Aliejaus galiojimo laikas 5 metai. Ar tikrai natūralus daiktas gali būti naudojamas taip ilgai nepakitęs??
3. Ar tikrai ARZA naudoja jūsų gintaro aliejų savo gintaro muilų gamyboje?

4u.gif

Pabandysiu atsakyti:
1. Taip gintaro aliejus gali būti naudojamas šių ligų gydymui ir tam yra atlikti tyrimai, tačiau dėl sudėtingų registracijos, pardavimo, eksporto-importo procedūrų gintaro aliejus buvo sumaišytas su baziniu aliejumi ir registruotas kaip kosmetinis aliejus ( šimtaprocentinis gintaro aliejus buvo registruotas kaip vaistas). Kosmetiniam aliejui mes negalime pateikti rekomendacijų ir receptūrų kaip jį naudoti skrandžio, dvylikapirštės gydymui. Juolab jau sumaišytam aliejui tyrimai dėl vidaus organų gydymo nebuvo atliekami.
2. Taip, nes gintarui yra jau 50 mln. metų, tačiau pagal reikalavimus kosmetikos gaminiams galiojimas yra ribojamas.
3. Taip jie perka iš mūsų šį aliejų, tiesa labai mažais kiekiais. Ar jie naudoja būtent šį aliejų savo muilų gamyboje aš pasakyti negaliu, nes jų muilų gamybos procese aš nedalyvauju. O šiaip tai mano požiūriu turėtų būti geras ir naudingas gaminys.
Atsakyti
QUOTE(Medicalamber @ 2010 11 17, 08:35)
1. Taip gintaro aliejus gali būti naudojamas šių ligų gydymui ir tam yra atlikti tyrimai, tačiau dėl sudėtingų registracijos, pardavimo, eksporto-importo procedūrų gintaro aliejus buvo sumaišytas su baziniu aliejumi ir registruotas kaip kosmetinis aliejus ( šimtaprocentinis gintaro aliejus buvo registruotas kaip vaistas).

o abrik kauliuku aliejus galioja min 5 metus? g.gif

kiek zinojau, iki metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 18 lapkričio 2010 - 01:18