Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė parduotuvė

QUOTE(boruzhe @ 2010 07 17, 18:45)
Kitose EU valstybėse, geriausia Skandinavijos mirksiukas.gif Todėl reikia ten registruoti įmonę, o prekiauti galima ir LT mirksiukas.gif

vokietijoje pirmus metus is vis nereikia jokiu mokesciu valstybej moketi, o paskui deda mokesti nuo pelno. bet jau zaidimas gaunasi jei tregistruoti kitoj sali prekiauti lietuvoje, as toki varianta irgi galvojau, bet paskui pagalvojau kad tingesiu
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2010 07 17, 17:45)
Kitose EU valstybėse, geriausia Skandinavijos mirksiukas.gif Todėl reikia ten registruoti įmonę, o prekiauti galima ir LT mirksiukas.gif

O kaip jų institucijos atlieka mokestinį patikrinimą jei gyveni LT g.gif
Atsakyti
Jei domina patarimai del el. parduotuves - sakykit, turiu giminaite, kuri programuoja el. parduotuves ir viska puikiai zino, jei ka galim per P.M. susirasyti, bandysiu tarpininkaujant pakonsultuoti. nei ten kokie mokesciai dideli nei ten kas, tik reikia moketi suktis - juk atsidarai UAB ir jei islaidos bus lygios pajamoms tai nereikes nei tau pelno mokescio moketi nei dar kazko. uzimu direktoriaus pareigas, galiu pakonsultuoti jei ka domina mokesciai ir t.t. trumpos konsultlacijos nemokamai, jei norit issamiau, reiketu tartis.

P.S. megstu juoda sokolada smile.gif
Atsakyti
sveikos,

ar kas nors issiaiskino kokia situacija su svetainiu kurimais? labiausiai domina mokesciai...........
Atsakyti
sveiki, as taip supratau, kad tie 300 LT yra uz svetaines prieziura g.gif mane labiau domina visa dokumentine puse su VMI ir t.t. Svetaine internetinei parduotuvei kuriuosi pati sau, bet va kaip su jos iteisinimu ir visa kita?
Atsakyti
ir man klausimas iškilo-jei užsiimsiu individualia veikla pagal pažymą,ir + kartu noriu prekiaut internetu-ko man reikia?kiek tai papildomai kainuoja ,kaip įteisinti ir t.t.
Atsakyti
sveiki,

nera ten labai sudetinga. paprasciausiai pasirenki ar moket 15% su fiksuotom islaidom, ar moketi 30% jau su visais mokesciais. turiu vmi parengta skaidriu prezentacija sia tema, tai jei kam idomu rasykit y PM, atsiusiu.
Atsakyti
Na geros žinios visoms planuojančioms e-parduotuvę atsidaryti - nuo Naujųjų pelno mokestis su individualia pažyma - tik 5%.
Ir tikrai nėra nieko sudėtingo - individualios veiklos pažymą išsiimate nemokamai, buhalteriją vesti nėra sunku išmokti, arba reikia draugės buhalterės mirksiukas.gif

Na o pačią e-parduotuvę sukurti irgi neužtrunka - jei kas nerandate, kas Jums nebrangiai ir kokybiškai pagamintų, galite kreiptis į mane ax.gif

Taip pat galiu pakonsultuoti dėl viso popierizmo, procedūrų ir net tos pačios buhalterijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NamDa @ 2010 12 01, 15:55)
Na geros žinios visoms planuojančioms e-parduotuvę atsidaryti - nuo Naujųjų pelno mokestis su individualia pažyma  - tik 5%.
Ir tikrai nėra nieko sudėtingo - individualios veiklos pažymą išsiimate nemokamai, buhalteriją vesti nėra sunku išmokti, arba reikia draugės buhalterės  mirksiukas.gif

Na o pačią e-parduotuvę sukurti irgi neužtrunka - jei kas nerandate, kas Jums nebrangiai ir kokybiškai pagamintų, galite kreiptis į mane  ax.gif

Taip pat galiu pakonsultuoti dėl viso popierizmo, procedūrų ir net tos pačios buhalterijos  mirksiukas.gif

Jetau, kokios geros naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NamDa @ 2010 12 01, 15:55)
Na geros žinios visoms planuojančioms e-parduotuvę atsidaryti - nuo Naujųjų pelno mokestis su individualia pažyma  - tik 5%.
Ir tikrai nėra nieko sudėtingo - individualios veiklos pažymą išsiimate nemokamai, buhalteriją vesti nėra sunku išmokti, arba reikia draugės buhalterės  mirksiukas.gif

Na o pačią e-parduotuvę sukurti irgi neužtrunka - jei kas nerandate, kas Jums nebrangiai ir kokybiškai pagamintų, galite kreiptis į mane  ax.gif

Taip pat galiu pakonsultuoti dėl viso popierizmo, procedūrų ir net tos pačios buhalterijos  mirksiukas.gif

Labai noriu su tavim susisiekti, bet tavo AŽ pilna. Ačiū iš anksto blush2.gif
Atsakyti
O sakykit jei noriu pardavinėti A firmos kosmetiką ir B firmos rūbelius, ar galiu tai legaliai daryti jų neįspėjus, kad perparduodu jų produkciją (ar galiu gauti už tai baudą?) ar turiu turėti sutartis, frančizę su tom įmonėm? (Čia šiaip dar tik mintys yra smile.gif )
Atsakyti
Žiūriu niekas negali pasidalinti savo patirtim/žiniom g.gif
Atsakyti