Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie slogą

Turiu klausimuka, ar galima 1,5 men amziaus vaikiukams lasinti "paleistuves" (bent jau ,liaudiskai ji taip vadinama) geles lasiuku, tam kad issiciaudetu?
Atsakyti
Negalima, nes degina gleivinę
Atsakyti
Girdejau, kad gydymui nuo slogos, labai padeda ilasinti mamytes pienuko. Ar tikrai?
Atsakyti
Mamos pienas slogos negydo.
Atsakyti
Laba diena,

Mano berniukui jau beveik 3 metukai, nuo rudens lankom darzeli. Nuo pat ziemos jis sloguoja. Gerem Sinupret, tuomet buvo 2 savaitem sloga dingus (kovo pradzioje), vaistus gerem toliau, pabaigem buteliuka, sloga tebesitesia iki siol... cry.gif Ka mums dar daryti?

Is anksto dekoju uz atsakyma.
Atsakyti
Konsultuokitės su vaikų LOR gydytoju.
Atsakyti
Dukrai 11 men,pavasari sirgo sloga.Dabar dar vis uzgulta nosis. Naudojam juros vandeni, bet, orams keiciantis, vel nosi uzgula. ka daryti, kaip gydyti?
Atsakyti
Konsultuokitės su vaikų LOR gydytoju- gal tai adenoidai.
Atsakyti
Sveiki,

Sveiki 4u.gif . Dukrai 1,8 m. ir ji nuo gimimo dazhnokai sloguodavo, vidutinishkai 1 karta per 2-3 menesius. Pora kartu tokios ligos buvo su temperatura, bet shiaip dazhniausiai budavo tik slogyte, kuri per savaite gydoma juros vandeniu ir Vibrocil praeidavo. Pabandem leisti i lopsheli, ir, nezhinau ar tai susije, bet pirma savaite pasigauta slogyte gydom jau 3 savaite! I lopsheli nebeleidzhiam. Praeina, diena dvi sveika, o pirmadieni - vel sloga. Tokia tirshta ir zhalsvoka. Gydytoja mums paskyre antibioktiku, bet, tiesa sakant, man nekilo ranka ju duoti, nes shiaip vaikas linksmas, zhvalus, temperaturos neturejo ir neturi... unsure.gif
Musu gyditoja ishejo atostogu, todel gal Jus galite patarti: Kokios galetu buti tokios ilgalaikes slogos priezhastys? Gal tai gali buti alergine sloga? Kaip atskirti? Kaip ishtirti? O gal gali vaikas taip sloguoti del psichologiniu priezhaschiu - pvz. nenori eiti i darzheli, atsiskirti nuo mamos ir pan.? Beje, shiandien lyg ir nebera tos slogytes, bet pradejo viduriuoti. Ar tai gali buti kazhkaip tarpusavyje susije? Kokius tyrimus galetume ar privaletume atlikti priesh imantis, mano manymu, krtashtutines priemones - antibiotiku?...
Ishanksto achiu uzh atsakyma smile.gif .
Atsakyti
Į alerginę slogą nepanašu. Dėl psichologinių priežasčių slogos irgi nebūna. Antibiotikai gali būti skiriami pūlingai slogai arba adenoiditui gydyti. Todėl, jei nenorite duoti mergaitei antibiotikų, reikėtų konsultuotis su vaikų LOR gydytoju.
Atsakyti
Laba diena,
Mano vyresnėlis pradėjo sloguoti ir po truputį kosėti,temperatūra kol kas 37,0 pačiaudi, kaip pasistengti apsaugoti mažąjį?Stengiuosi,kad vyresnėlis neitų prie brolio, pati po kiekvieno kontakto plaunu rankas, turiu atskirą rankšluostį mažiukui ir vyresnėliui, ar to pakanka, o gal yra kiti būdai?
Su pagarba
Atsakyti
Elgiatės labai teisingai. Reikia dažnai skersvėjo pagalba vėdinti kambarį.
Atsakyti