QUOTE(Will @ 2010 04 16, 14:52)
oho
rimtai čia darosi raganavimo tema
Pelenų galiu padovanoti
Po savaitgalio tikriausiai visą kibirą turėsiu, arba du 
Pelenų galiu padovanoti
Tik mėsa, sako, jautiena turi būt
Esu vienai forumietei iš rojaus sodų kažkada arklio š maišiuke iš kaimuko vežusi
QUOTE(skugnis @ 2010 04 16, 15:37)
Aha, kvapa jos turi specifini, bet panasu i ju skoni
O kokioj zemej sodinai/sejai juos? Matyt kad laikysis, jei jau pikiavima atlaike ir prigijo po to. Ir kaip ta dilgeliu istrauka pasidaryt? Kazkaip perverciau ankstesnius, bet neradau "recepto" 
Patikėkit, ne apie tokio "specifiškumo" kvapą čia kalbama
Beje, savo daigus kad taip labai nepieptų laisčiau kurdiumovišku kompotuku - mielės, cukrelis, pelenų truputis, jodo keli lašai, ant žolių saujos užpilta








