Tai kad nevelu dar

QUOTE(Coccinela @ 2010 04 19, 18:11)
Aš susidonau jau pirmą pusę pomidorų į nuolatinę vietą, tarpuose baziliko prikaišiojau, gavau braškių pirkt - lovelin susodinau. Jetus, žiūriu, nė penktadalio gal savo balkono nesunaudosiu, gi dar galiu prikabinėt visokių krepšelių, sienos plikos - net pasimečiau susivokus 

Kaip gerai

Dabar pasigirsiu - agurkai agurkiukus pradejo augint

beje, atsiminiau - gal kam papriku reikia? Yra gal kokios 5 neissodintos... mazos dar, bet uzaugt dar spetu... Atsiliepkit, nes kitu atveju keliasu konteinerin. Veisle - ODA (tamsios tokios)
QUOTE(Shania @ 2010 04 19, 17:14)
Tai kad nebežinau, ko noriu..

QUOTE(aaagnex @ 2010 04 19, 18:15)

maniškiai tik praeitą savaitę pasėti ir po mėnesio iškeliaus iš balkono. Turiu planą chuliganą peršerti šeimyną agurkais, be jų kitų daržovių nebemato

QUOTE(Coccinela @ 2010 04 19, 18:11)
Aš susidonau jau pirmą pusę pomidorų į nuolatinę vietą, tarpuose baziliko prikaišiojau, gavau braškių pirkt - lovelin susodinau. Jetus, žiūriu, nė penktadalio gal savo balkono nesunaudosiu, gi dar galiu prikabinėt visokių krepšelių, sienos plikos - net pasimečiau susivokus 

Bet tai nesakyk, jausmas geeeeras

QUOTE(aaagnex @ 2010 04 19, 17:11)
Gal sakau saknis per daug pazeidet persodindama? Siulyciau dabar palaukt, gal dar atsigaus
Del neisdygimo, tai as viska uzberiu labai plonai emem, na tik tiek, kad seklos ant pavirsiaus nebutu... o ciobrelius is vis neuzberiau eme - sudygo visi, kiek buvau pasejus, beveik...

Del neisdygimo, tai as viska uzberiu labai plonai emem, na tik tiek, kad seklos ant pavirsiaus nebutu... o ciobrelius is vis neuzberiau eme - sudygo visi, kiek buvau pasejus, beveik...

manau ir būsiu čia padariusi klaidą, nes užbėriau daug ir dar paspaudžiojau, kad nebūtų taip lengva

QUOTE(Žanė @ 2010 04 19, 18:39)
manau ir būsiu čia padariusi klaidą, nes užbėriau daug ir dar paspaudžiojau, kad nebūtų taip lengva 

QUOTE(Žanė @ 2010 04 19, 17:39)

Tai nebaisu, nuemi zemiu sluoksni ir vualia, likusia dar kokia shakute papurenti galima

As taip savo pomidoru ieskojau

Miargai, kas naują temą atidarys?
Pripliurpėm jau pilną šitą.
Pripliurpėm jau pilną šitą.
QUOTE(Shania @ 2010 04 19, 18:20)
Tai nebaisu, nuemi zemiu sluoksni ir vualia, likusia dar kokia shakute papurenti galima
nores - islys.
vienam indeli nors tu ka nerode jokiu gyvybes zenklu o dar ir perlieta zeme buvo. Nuemiau sluoksni lauk, dar ir pertresiau kaip reikiant seklu beieskodama
neradau...sudejau atgal bele kaip ta zeme papurenta, galvoju tegul pabuna dar savaite jei ne - lauk. Ir ka gi galvojat? Po dvieju dienu pomidorai pasirode 

och tu rupkele, net nepagalvojau

laukiu nesulaukiu naujos temos, įdėsiu savo augintinių foto, kad profės pakomentuotų, nes senoj temoj niekas nebeužmatys