Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo tyrimai

Sveiki, yra kraujo tyrime keli nukrypimai nuo normos, gal galetumete pakomentuoti
RBC 3.96 -
MPV 11.7 +
MONO 9.5 +
ENG 16 mm/h
Dekui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belisima: 19 sausio 2011 - 10:34
Labukas,norėčiau patarimo...mano mergaitė serga dabar obstriukciniu bronchitu,ir labai keistai,šiandien padarė CRB rodo 37000,vakar šiek tiek mažiau...sakė,kad čia labai nenormalu... visi tyrimai geri daugiau,tik leukocitų daugokai sakė,bet sakė čia nuo hormoninių vaistų...plaučius švietė-viskas gerai...gal galit patarti ką nors? ar gali būti nuo kokių alergenų toks didelis CRB ?aš suprantu,kad šitas tyrimas rodo uždegimą (na kaip aš suprantu) ,bet nu sakė ,kad toks skaičius tikrai per daug didelis - mano mergaitei 8mėnesiai unsure.gif
Labai ačiūūūū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 01 28, 20:33)
Labukas,norėčiau patarimo...mano mergaitė serga dabar obstriukciniu bronchitu,ir labai keistai,šiandien padarė CRB rodo 37000,vakar šiek tiek mažiau...sakė,kad čia labai nenormalu... visi tyrimai geri daugiau,tik leukocitų daugokai sakė,bet sakė čia nuo hormoninių vaistų...plaučius švietė-viskas gerai...gal galit patarti ką nors? ar gali būti nuo kokių alergenų toks didelis CRB ?aš suprantu,kad šitas tyrimas rodo uždegimą (na kaip aš suprantu) ,bet nu sakė ,kad toks skaičius tikrai per daug didelis - mano mergaitei 8mėnesiai  unsure.gif
Labai ačiūūūū už atsakymą  4u.gif

kazkokia klaida - savo praktikoj daugiau 1000 nesu macius...
Atsakyti
Sveiki,

prieš porą savaičių sūnus (11 metų) sirgo. Diagnostikos centre vakar pasidarėm kraujo tyrimus, pasiūlė būtinai pasirodyti gydytojai. Ką galėtų rodyti tokie rodikliai
WBC: 13,9
RBC:5,12
HGB:141
HCT:,423
PLT:387
PCT:,307
MCV:82
MCH:27,5
MCHC:334
RDW:12,6
MPV:7,9
PDW:12,8

%LYM:20.2
%MON:3.9 (nprma 4-10)
%GRA:75.9
#LYM:2.8
#MON:0.5
#GRA:10.6 H (norma1.2-6.8)
ENG 15mm/h
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrusia: 02 vasario 2011 - 18:53
sveikos, man labai reikia jusu pagalbos...nezinau kas man yra, kraujo tyrimai daug maz normoje, bet savijauta... nespejau nunest rezultatu savo gyd. tai reikes laukti pirmadienio... kaip minejau, viskas daug maz normoje isskyrus:
HCT-434 (norma 36-46)
MCHC- 337(norma 82-98
mano gydytoja minejo, jei kas blogai kreiptis pas chirurga (jei pas ja nespesiubet as nzn ar kas blogai...ka cia rodo?uzgedima?
busiu dekinga uz bet kokia info.
aciu..

dar slapimo tyrime dauguma parasyta:"neg." ka tai reiskia? verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss_: 18 vasario 2011 - 17:59
QUOTE(miss_ @ 2011 02 18, 18:57)
sveikos, man labai reikia jusu pagalbos...nezinau kas man yra, kraujo tyrimai daug maz normoje, bet savijauta... nespejau nunest rezultatu savo gyd. tai reikes laukti pirmadienio... kaip minejau, viskas daug maz normoje isskyrus:
HCT-434 (norma 36-46)
MCHC- 337(norma 82-98
mano gydytoja minejo, jei kas blogai kreiptis pas chirurga (jei pas ja nespesiubet as nzn ar kas blogai...ka cia rodo?uzgedima?
busiu dekinga uz bet kokia info.
aciu..

dar slapimo tyrime dauguma parasyta:"neg." ka tai reiskia? verysad.gif  doh.gif

HCT (hematokritas) - toks skaicius (434) neimanomas, nes jis rodo kiek proc. kraujo kuneliai sudaro kraujo (kita dalis - plazma), nebent 43,4
MCHC norma yra 320-380, 82-98 tai MCV norma

neg - tai negative, tai reiskia kad nera - taigi gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2011 02 18, 20:35)
HCT (hematokritas) - toks skaicius (434) neimanomas, nes jis rodo kiek proc. kraujo kuneliai sudaro kraujo (kita dalis - plazma), nebent 43,4
MCHC norma yra 320-380,  82-98 tai MCV norma

neg - tai negative, tai reiskia kad nera - taigi gerai  ax.gif

aciu uz stulbinanciai greita atsakyma.
bet..HCT parasyta ".434l/l" g.gif g.gif g.gif nebesuprantu kas cia tada...
Atsakyti
tai reiskia 0,434 smile.gif taigi norma - 0,36-0,46
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2011 02 18, 21:50)
tai reiskia 0,434 smile.gif taigi norma - 0,36-0,46

aisku, tada aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
gal dar sita galetumet paaiskinti?
WBC
LYM 32.6
MON 7.1
GRA 60.3
Atsakyti
Gal kas užves "ant" kelio....

Galvoju darytis kraujo tyrimą, tą kur kainuoja 600-800 Lt, kur pasako ką žmogus gali valgyti, ką negali..... ir tipo daug ligų praeina, kam reikia numeta svorio.... g.gif
Žinau, kad daro Vilniuje...
Būna, kad reklamuoja per televiziją... Tokia lyg ir rusiška pavarde, "rusiško"gymio moteris...

Ir bėda, kad niekaip nerandu, kur tą tyrimą daro.... doh.gif
Užveskit ant kelio....
Gal kas žino tos Klinikos pavadinimą, ar tos moters pavardę... g.gif gatvę.... g.gif
4u.gif
Atsakyti
Tulčina?
Atsakyti