jei suaugusiam - virusas, jei vaikui - norma
QUOTE(Loram @ 2012 10 04, 15:46)
jei suaugusiam - virusas, jei vaikui - norma
aciu
taip, suauges

QUOTE(loretaval @ 2012 09 24, 19:01)
sveiki, gal galite ir mano tyrimą iššifruot
WBC 10,93 (4-10)
Neutrofilai 73,8 (40-72)
Eozinofilai 0,5 (1-5)
Neutrofilai 8,06 (1,5-4,5)
CRB 0,5
Visi kiti normoj.

WBC 10,93 (4-10)
Neutrofilai 73,8 (40-72)
Eozinofilai 0,5 (1-5)
Neutrofilai 8,06 (1,5-4,5)
CRB 0,5
Visi kiti normoj.
gal galit ir mano įvertint, ačiū

Mane neramina,ar teisinga,kad esant TTH paskutinio tyrimo metu o,828(0,55-478) ir nuolat mažėjant po buvusio gydymo.laukiama ribos žemutines,kai ligonis serga ritmo sutrikimu,širdies nepankamamu. Jaučiamas vel padidėjęs rankų virpėjimas.
loretaval - reikia kartoti tyrima
amarille - reikia daryti kitus skydliaukes hormonus
amarille - reikia daryti kitus skydliaukes hormonus
loretaval - reikia kartoti tyrima
o kodel??? kas blogai?
o kodel??? kas blogai?
QUOTE(loretaval @ 2012 10 07, 13:14)
nu kaip ir neblogai - tiesiog vieni rodikliai sureagave, kiti ne... cia kaip pvz temperatura - 37, kaip ir neblogai, bet kaip ir yra... zodziu - reikia permatuoti

Sveikos
turiu klausimeli, gal kuri nusimano.Dare mano vaikui kraujo tyrima. Trombocitu kiekis apie 1000, gydytoja kaska numyke, bet nieko konkreciai ir nepasake, tik, kad reikes tyrima kartoti po poros savaiciu, bet tas pora savaiciu naktim nemiegosiu nezinodama ar cia labai blogai
maniskiui 5 menesiai.
P.S. nepykit, kad ne lietuviu raidem,tiesiog pc nera kol kas.

turiu klausimeli, gal kuri nusimano.Dare mano vaikui kraujo tyrima. Trombocitu kiekis apie 1000, gydytoja kaska numyke, bet nieko konkreciai ir nepasake, tik, kad reikes tyrima kartoti po poros savaiciu, bet tas pora savaiciu naktim nemiegosiu nezinodama ar cia labai blogai

P.S. nepykit, kad ne lietuviu raidem,tiesiog pc nera kol kas.
daug. konkreciau - per mazai duomenu
tiesiog parasyta plt trombocitai - 1011, neramu siek tiek, kai norma iki 400. pries pora savaiciu gulejom ligoninej, ten rode kad viskas gerai.
QUOTE(Bagyriuke @ 2012 10 15, 21:54)
tiesiog parasyta plt trombocitai - 1011, neramu siek tiek, kai norma iki 400. pries pora savaiciu gulejom ligoninej, ten rode kad viskas gerai.
svarbu kokie kiti rodikliai, kokiu budu tirtas kraujas, ar tinkamai paimtas tyrimas, del kokios ligos gydetes pries tai ir pan