Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo tyrimai

jei suaugusiam - virusas, jei vaikui - norma
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2012 10 04, 15:46)
jei suaugusiam - virusas, jei vaikui - norma

aciu
taip, suauges 4u.gif hm, o gali but tiesiog sloga ir tokie pakitimai? nes rodos nieko ypatingo virusinio nejauciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2012 10 04, 18:24)
sloga ir yra virusinis susirgimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretaval @ 2012 09 24, 19:01)
sveiki, gal galite ir mano tyrimą iššifruot  blush2.gif

WBC 10,93 (4-10)
Neutrofilai 73,8 (40-72)
Eozinofilai 0,5 (1-5)
Neutrofilai 8,06 (1,5-4,5)

CRB 0,5

Visi kiti normoj.

gal galit ir mano įvertint, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mane neramina,ar teisinga,kad esant TTH paskutinio tyrimo metu o,828(0,55-478) ir nuolat mažėjant po buvusio gydymo.laukiama ribos žemutines,kai ligonis serga ritmo sutrikimu,širdies nepankamamu. Jaučiamas vel padidėjęs rankų virpėjimas.
Atsakyti
loretaval - reikia kartoti tyrima

amarille - reikia daryti kitus skydliaukes hormonus
Atsakyti

o kodel??? kas blogai?
Atsakyti
QUOTE(loretaval @ 2012 10 07, 13:14)
o kodel??? kas blogai?

nu kaip ir neblogai - tiesiog vieni rodikliai sureagave, kiti ne... cia kaip pvz temperatura - 37, kaip ir neblogai, bet kaip ir yra... zodziu - reikia permatuoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
turiu klausimeli, gal kuri nusimano.Dare mano vaikui kraujo tyrima. Trombocitu kiekis apie 1000, gydytoja kaska numyke, bet nieko konkreciai ir nepasake, tik, kad reikes tyrima kartoti po poros savaiciu, bet tas pora savaiciu naktim nemiegosiu nezinodama ar cia labai blogai biggrin.gif maniskiui 5 menesiai.

P.S. nepykit, kad ne lietuviu raidem,tiesiog pc nera kol kas.
Atsakyti
daug. konkreciau - per mazai duomenu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 15 spalio 2012 - 19:52
tiesiog parasyta plt trombocitai - 1011, neramu siek tiek, kai norma iki 400. pries pora savaiciu gulejom ligoninej, ten rode kad viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Bagyriuke @ 2012 10 15, 21:54)
tiesiog parasyta plt trombocitai - 1011, neramu siek tiek, kai norma iki 400. pries pora savaiciu gulejom ligoninej, ten rode kad viskas gerai.

svarbu kokie kiti rodikliai, kokiu budu tirtas kraujas, ar tinkamai paimtas tyrimas, del kokios ligos gydetes pries tai ir pan
Atsakyti