Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo tyrimai

QUOTE(Loram @ 2013 05 08, 21:31)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na juk nieko baisaus neparašiau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sauletoji @ 2013 04 23, 09:14)
Sveiki ,gal galetumete pakomentuoti kraujo tyrimo rezultata, vaikuciui 1.2 metu, kosulys nepraeina menesi laiko, slogyte kartais pasirodo, bet siaip daugiau nieko nera...

Dėl alergijos nieko gydytoja nesakė? Iš kraujo tyrimo matosi nedidelis alerginis fonas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2013 05 09, 11:12)
mazai hemoblobino ir daug monocitu

Aš internete pasižiūrėjau irgi taip supratau, bet ar reikia ką nors daryti dė; tokių rezultatų? g.gif
Atsakyti
cia priklauso nuo to kaip jauciates ir de ko tuos tyrimus darete.
nukrypimai nera dideli, jei savijauta gera - uzteks po kurio laiko pakartot kraujo tyrima
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2013 05 09, 12:43)
cia priklauso nuo to kaip jauciates ir de ko tuos tyrimus darete.
nukrypimai nera dideli, jei savijauta gera - uzteks po kurio laiko pakartot kraujo tyrima

Daktaras liepė pasidaryt dėl skrandžio problemų, ber kadangi rado gastritą ir refliuksą tai net nebežiūrėjo į rezultatus, tačiau jaučiu dažnai pavargus, kartais silpna, tai nemanau, kad čia nuo gastrito unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nox: 09 gegužės 2013 - 13:12
QUOTE(Nox @ 2013 05 09, 12:12)
Daktaras liepė pasidaryt dėl skrandžio problemų, ber kadangi rado gastritą ir refliuksą tai net nebežiūrėjo į rezultatus, tačiau jaučiu dažnai pavargus, kartais silpna, tai nemanau, kad čia nuo gastrito  unsure.gif .

Valgyk daugiau mėsytės, nes tau gresia mazakraujyste, o monicitai gali padideti ir nuo slogos ir nuo mot. kokiu reikaliuku ir pan. labai i juos nesigilink, jei jautiesi gerai, tik susireguliuok mityba ir pasikartok tyrima po kokiu 2-3 menesiu.
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2013 05 09, 14:12)
Daktaras liepė pasidaryt dėl skrandžio problemų, ber kadangi rado gastritą ir refliuksą tai net nebežiūrėjo į rezultatus, tačiau jaučiu dažnai pavargus, kartais silpna, tai nemanau, kad čia nuo gastrito  unsure.gif .

Tikrai gali b8ti , kad nuo gastrito. Man nuovargis yra pirmas požymis, kad su skrandžiu negerai g.gif Man tos pačios bėdos
Atsakyti
Laba diena,
Gal galite pakomentuoti koprogramos rezultatus?
KP Raum. sk. 1
KP Narv. s. 1
KP Narv.nesuv. 2
KP Grybel. 1

Dėkui
Atsakyti
Ateinu ir aš konsultacijos.

Bendro kraujo tyrimo visi rodikliai normos ribose išskyrus PDW rodo 18 kai norma yra nuo 9 iki 17. PDW - tai trombocitų pasiskirstymo plotis. Šis tyrimas parodo, kiek yra mažų ir didelių trombocitų. Bet kaip suprasti kokių pas mane daugiau ir ką tai reiškia.
PLT 161 (140-450)
MPV 12,1 (9-13)
PCT 0.20 (0,19-0,36)

Sergu autoimuniniu tireoiditu (skydliaukės hipotorozė)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 24 gegužės 2013 - 08:37
Panos,reikia patarimo 4u.gif :visi kraujo tyrimai lyg ir normos ribose,išskyrus CRB 25 mg/l...čia žiauriai blogai ar dar gyvensiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 05 30, 12:09)
Panos,reikia patarimo 4u.gif :visi kraujo tyrimai lyg ir normos ribose,išskyrus CRB 25 mg/l...čia žiauriai blogai ar dar gyvensiu? g.gif

negyvensi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

juokauju, CRB rodo kazkoki virusiuka ir tiek.
Atsakyti
Sveiki prašau pakomentuoti , kolkas pasakė tik tiek kad reikia būtinai darytis kt tyrimus žarnyno, kasos ir krutų g.gif

Karbohidratinis antigenas (CA 15-3)

mano rezultatas 14,7 amžius 28m (rudenį 29m)

U/ml premenopauzė 0 - 36
U/ml pomenopauzė 0 - 46

AČIŪ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 03 birželio 2013 - 14:24
Bet juk, Tarpinė įtarimo riba 31-50 KU/l (arba U/ml) Tai manau, kazkas cia gal perlenke, liepdamas tikrintis toliau.
Atsakyti