Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(Diglė @ 2008 01 28, 19:59)
Dėl pastojimo tai žinoma. neduoda man kainyno atidaryti egv klinikos, kiek ten viskas kainuoja.

Nei neatidaro EGV, tai galiu tau persiusti! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2008 01 28, 19:18)
Nei neatidaro EGV, tai galiu tau persiusti! smile.gif

Gal per skype gal4tum?
Atsakyti
Net paskambinus į EGV jie sako, kad kai būsit pasiruošę (kai gydytoja Lietuvoje pasakys, kurią dieną sprogsit, t.y. įvyks ovuliacija smile.gif ) prieš kelias dienas skambinti jiems į EGV ir užrašys procedūrai. Pasiruošimas, matyt, paprastai vyksta Lietuvoje.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Aš tik pagalvoju, jai moteris sveika, ovuliacija viksta laiku ir tt. tai su donoro sperma darant turėtu problemų nebudti g.gif
Atsakyti
kaip viska ant savo kailio patirsiu, tai ir suprasiu kas ir kaip
Atsakyti
bet kaip toks mažas procentas sėkmės, juk butent per O tiesiogei suleidžia spermiukus, tai kokios dar kliūtys...
Atsakyti
Digle, taip jau yra. Taip gamta surede, kad sveikos moters toks yra pastojimo sansas per viena cikla. O pas gydytoju tau ko gero irgi reiketu apsilankyti, kad butu tikslaii nustatyta O diena ir net valanda. Ta dalyka reguliuoja su vaistais, tiksliau, suleidzia Ovitrelle ir tada buna tiksliau su O nustatymu ir kada suleisti sperma.
Atsakyti
anegdotas biggrin.gif

Fosterių šeima niekaip negalėjo susilaukti vaikų, todėl nutarė pasinaudoti vyro, teikiančio apvaisinimo paslaugas, pagalba.
Ta dieną, kai turėjo ateiti apvaisintojas, ponas Fosteris tarė savo žmonai: - Aš išeinu. Tuojau turėtų ateiti tas vyras. Po pusvalandžio visai atsitiktinai į duris paskambino fotografas, darantis vaikų nuotraukas. Jis, eidamas pro šalį, nutarė ir čia pasiūlyti savo paslaugas:
- Labas rytas, ponia! Jūs manęs nepažįstate, bet aš čia atėjau...
- O, tik nereikia aiškintis, aš jūsų jau seniai laukiu, - tarė ponia Foster, įleisdama svečią.
- Tikrai? - Nustebo fotografas. - Labai puiku! Mano darbo sritis - vaikai.
- Tai ir yra, ko aš ir mano vyras tikėjomės. Prašom sėstis, tai kur mes pradėsim? - paklausė sumišusi ponia Foster.
- Viską palikite man. Paprastai aš darau du kartus vonioje, vieną ant sofos ir, ko gero, porą kartų lovoje. Kartais svetainės grindys tam irgi puikiai tinka, čia galima gerai išsiplėsti.
- Vonia ir svetainės grindys?! Nenuostabu, kad mums su Hariu nepasisekė.
- Matot, ponia, niekas iš mūsų negali garantuoti geros kokybės kiekvieną kartą. Bet jei mes pabandysime keletą skirtingų pozų, ir aš "nutrauksiu" iš šešių ar septynių kampų, neabejoju, kad rezultatais jūs būsite patenkinta.
- Aš tikiuosi, kad mes greitai visa tai atliksime? – sušnibždėjo ponia Foster.
- Mano darbas, ponia, reikalauja laiko. Žinoma, galėčiau spustelt ir viską atlikti per 5 min, bet jūs nusiviltumėte.
- Argi to nežinau! - sušuko ponia Foster.
Fotografas atsidarė lagaminėlį ir išsitraukė aplanką su vaikų nuotraukom. - Šita daryta ant autobuso stogo Londono centre.
- O Dieve! - sušuko Foster, šluostydamasi prakaitą.
- O va šie dvyniai kažkaip atsitiktinai pavyko, nes su jų motina buvo sunku dirbti. Ji nuolat klykė ir rėkė, sunkiai galėjau susikoncentruoti.
- Ak štai kaip. - Tarė Foster.
- Taigi ponia, jei jūs pasiruošusi, išsitrauksiu trikojį ir galėsimpradėti.
- Trikojį? - išsigando Foster.
- O taip, aš naudoju trikojį pasidėti savo Canon"ui. Jis per didelis nulaikyti, kai pradedu savo darbą. Ponia, ponia! O Dieve, ji nualpo!

biggrin.gif

Atsakyti
Sveikutės, kaip sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2008 02 13, 13:40)
Sveikutės, kaip sekasi?

Sveika,
Mums tai sekasi puikiai, netolomoje ateityje, vaziuosime pirmai konsultacijai i latvija!

O kaip tau Digle sekasi? Kiek tie jusu reikalai?
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2008 02 13, 16:11)
Sveika,
Mums tai sekasi puikiai, netolomoje ateityje, vaziuosime pirmai konsultacijai i latvija!

O kaip tau Digle sekasi? Kiek tie jusu reikalai?

Tai jus pirmi pradėsite misija, tai jau gal užsiregistravote latvijoje? Pas koki gyditoją? O tyrimus jau visus pasidarėte prieš važiuodami? Dar net nežinau ko reikia? Kita savaite jau skambinsimės pas genetikus ir mes pradėsim gandrus gaudit 4u.gif
Atsakyti
geras anegdotas lotuliukas.gif
Atsakyti