Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

jeigu tik zmones, susidure su nevaisingumu, isdrystu streikuoti, viesai, neslepdami veidu, galima butu streikuoti, bet as zinau max 3, gal 5 zmones kurie pasirasytu tokiai akcijai. Jeigu nori pasigilinti, suburti daugiau...prasom jungtis, imtis iniciatyvos-VA palaikymas ir pagalba manau bus smile.gif

QUOTE(Zaizute @ 2008 02 26, 13:50)
... - streikuoja, reikalauja, kazka gauna.  rolleyes.gif  ....

Papildyta:
as nesu priversta tyleti, bet ir neturiu tokios teises pasakoti apie kitus, jeigu jie patys to daryti nenori 4u.gif galima paskaityti si skyreli ir kreiptis i jame rasiusius zmones, galima konsultuotis su klinikomis tiek LT, tiek LV, iseiciu yra, tik reikia jieskoti 4u.gif apie vienus dalykus kalbama atvirai, apie kitus per AZ patirtis dalinama

QUOTE(Zaizute @ 2008 02 26, 13:54)
...Ta prasme, zinai, bet esi priversta tyleti?  g.gif  ....

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2008 02 26, 13:55)
jeigu tik zmones, susidure su nevaisingumu, isdrystu streikuoti, viesai, neslepdami veidu, galima butu streikuoti, bet as zinau max 3, gal 5 zmones kurie pasirasytu tokiai akcijai. Jeigu  nori pasigilinti, suburti daugiau...prasom jungtis, imtis iniciatyvos-VA palaikymas ir pagalba manau bus smile.gif

Cia tu gal ir teisi 4u.gif Ne visi linke ir savo seimoms, giminems issipasakoti siuo klausimu schmoll.gif Sistema pas mus dar tokia - isjuoks, bus geda, kolegos suzinos, skersai ziures. Ribotumas zmogaus doh.gif Bent jau as taip manyciau. Drasos reikia kazka keisti, jei pokyciai zmogui REIKALINGI. Beje, zinau keleta, auginanciu savo vaikucius, taciau turinciu SAVO nuomone del pan. problemu.
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2008 02 26, 13:54)
  Cia tame ir reikalas dar - seimoms, kurioms reikalinga tokia info, belieka tik duobute is beviltiskumo issikast - prikalbet prikalbet is skausmo ir uzkast....  blink.gif  Ir but pareigingais lojaliais LT pilieciais  doh.gif
Papildyta:
Nu, jei kas man i duris paskambins, tai galesiu iskart ruostis atkisti rankas antrankiams uz tokias mintis  lotuliukas.gif

Va va.Kaip tik atsiritau iki šito skyrelio.Ir kasioju duobutes-Latvijos klinikų tinklapiuos verysad.gif Kol kas tai ką pamačiau man laaabai nepatiko.Kainų prasme.Bet atrodo tai mano paskutinė galimybė.Jei ir ji dar yra unsure.gif
Pareiginga ir dora LT pilietė.Esu pikta,baisiai pikta.Deja,bejėgė šitoj situacijoj.
Atsakyti
Merginos,nesipykit.Kai jau esi situacijoj,kai reikia donoro,ir taip nesaldu.O dar kai pagalvoji,kad reikės lakstyt į Latviją ar dar kur,bloga daros.Ir taip pinigai kaip į bedugnę krenta,o dar juos ir uždirbt reikia.Ir dar mokesčius sumokėt.Tai kada laigyt po tuos kaimynus.Ir jeigu jau man reikia donorinių,tai būtų daug mieliau viską atlikt čia.
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2008 02 26, 14:01)
Va va.Kaip tik atsiritau iki šito skyrelio.Ir kasioju duobutes-Latvijos klinikų tinklapiuos verysad.gif Kol kas tai ką pamačiau man laaabai nepatiko.Kainų prasme.Bet atrodo tai mano paskutinė galimybė.Jei ir ji dar yra unsure.gif
Pareiginga ir dora LT pilietė.Esu pikta,baisiai pikta.Deja,bejėgė šitoj situacijoj.

Švilpa, ten LV klinikų tinklapiuose kainos įdomiai surašytos, bet aš rašiau paklausimą e-mailu (AVA klinikai), domėjausi IVF su donoro sperma, tai Lietuvos piliečiams jos visai kitokios, daug mažesnės. Taip kad gal nebijok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2008 02 26, 14:44)
Švilpa, ten LV klinikų tinklapiuose kainos įdomiai surašytos, bet aš rašiau paklausimą e-mailu (AVA klinikai), domėjausi IVF su donoro sperma,  tai Lietuvos piliečiams jos visai kitokios, daug mažesnės. Taip kad gal nebijok smile.gif

Janta,kad man kiaušialąsčių reik...o kainos su jomis schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės, na ir diskusijos pas jus užvirė smile.gif
Atsakyti
Tik ten kur legalu o gal zinot kur pigiause kur legalu??
Atsakyti
gal zinot kiek spermograma kainuoja pasidaryt?
Atsakyti
QUOTE(lorensio @ 2008 02 27, 09:28)
gal zinot kiek spermograma kainuoja pasidaryt?

Spermograma (pilnas tyrimas) 180

Spermograma (trumpas tyrimas) 90

Spermograma (ultratrumpas) 60

http://www.vaisingum...amp;page_id=165
Atsakyti
radau panevezi 20 lt
Atsakyti
tai kad vienintelei vietoi panevezi daro sad.gif
Atsakyti