Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

supratau daugiau neberasysiu nes mataunelabai kas supranta ka rasa. ir erzina kaika mano klaidos verysad.gif
Atsakyti
tai kad mazute 5000 euru man sake
Papildyta:
tai kad laukiau puse metu
Atsakyti
taigi tu, lorensio, sakei kad su donorinem kiausialastem darai? o ne donoriniais saldytais embrionais

QUOTE(lorensio @ 2008 05 28, 13:20)
tai kad................

Atsakyti
niu tai kodel su embrijonais pigiau?
Atsakyti
Tai gal embrionai šaldytuve sukrauti? g.gif O kiaušialąsčių reikia šviežių laukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2008 05 28, 10:33)
Štai kas parašyta jų tinklalapyje: Clinic EGV will be closed from 20th June to 6th July.

iki 20 birželio?? blush2.gif
Atsakyti
Klinika bus uždaryta nuo birželio 20 d. iki liepos 6 d.
Atsakyti
net visa klynika bus uždaryta g.gif
Atsakyti
labutis Boruzele, matau tu viena čia prisijungus tai ir pakalbinsiu, skaičiau, kad atrodo važevai i Latvija dareisi su donorinėm kiaušialastem,ar klystu
Atsakyti
QUOTE(ededuruva @ 2008 05 29, 13:23)
labutis Boruzele, matau tu viena čia prisijungus tai ir pakalbinsiu, skaičiau, kad atrodo važevai i Latvija dareisi su donorinėm kiaušialastem,ar klystu

Sveikute,
as Latvijoje dariausi tik su donoro sperma, o donorines kiausialastes zino kazkas is forumo mergaiciu daugiau. smile.gif
Atsakyti
Klausykit mergaites, tai jei EGV klinika atostogauja, tai reiskia, kad turiu daryti viena menesi pertrauka, nes jei sis kartas nepavyko, tai mazdaug i latvija tureciau vaziuoti 22 diena?
Kaip jus visai tai planuojat? Papasakokit
Atsakyti
Sveikos, visos, tai ko dabar sitas skyrelis toks apmires? Gal visos kaip ir EGV ruosiates atostogoms? Man pirmas IUI nepavyko, tad kadangi dabar EGV atostogaus ir as darau vieno ciklo pertrauka.
Kaip kitoms sekasi?
Atsakyti