QUOTE(Arvika @ 2009 04 16, 13:11)
Na manyciau, kad per anksti dar apie cezari galvoti, dar visas nestumas pries akis juk

. Ir is kur cia tokios sumos - 2000lt? Lankausi pas sia gydytoja ir ji visad sako, kad reikia bandyti gimdyti paciai, o jei jau kas - tai tada viskas baigiasi operacija. Manau, kad visi gydytojai siulo gimdyti paciai
na tai jo,as ir sakau,kad visi gydytojai nori kad pacios gimdytu jei viskas gerai.zinoma man dar laiko daug,betpo truputi domiuosi

manau cia nieko blogo. na bent jau dabar as taip galvoju,gal nenoriu gimdyti,yra priezasciu(asmeniniu) kuriu nurodyti nenoriu

taigi mastau apie cezari.o del sumos,man taip pat keista kad tokios sumos.nes girdejau kalbant kad jei su gydytoja tariesi pries gimdyma kad ji su tavimi jei reikes bus bet kuriuo paros metu bet kada(tai turi savo kaina)taip pat minejo kad kainuoja 600gal 800lt.o jei dar nori pati cezario,tai kainuoja dvigubai.tai as neprisigalvoju.sakau ka girdejau.todel ir klausiu merginu,ka jos mano,ir ka zino

na siaip manau butu geriausia su pacia gydytoja pasisneketi,ir tada viska zinosiu.nes taip pat pas ja lankausi,nuostai gydytoja

tik kad va,dar tik po menesiuko pas ja lankysiuos.o dabar jau labai sukniedejo,kazka suzinoti