QUOTE(Morena @ 2010 12 02, 23:37)
Anesteziologui 100 (cia tokia stavke, neduosi - nenustebk, jei pati gydytoja isprasys savo kolegai
), akusere 50 (jei tik asistuoja gydytojai), na, o paciam gydytojui (-ai) 300-400, jei nekomplikuotas gimdymas, o jei cezaris, tai dar plius 200... Bet kas del gydytoju, tai cia pati spresk savo nuoziura... duosi daugiau, grazos tikrai negausi, bet ar verta taskytis? Anesteziologui ir akuserei cia tokie ikainiai beveik "oficialus", kas del gydytoju, tai girdejau, kad ir dviem simtais patenkinti buna, jei darbo neperdaugiausiai idet reikia... As daviau tik gyd., nors akusere lb maloni buvo, bet jai teko tik minimaliai man pagelbeti, mat skubiai isveze cp daryt. Tai po operacijos dar teko atsilygint anesteziologui....
Kad daviau nesigailiu, man taip ramiau...kas zino kaip viskas butu baigesi mano leliui....

Prieš 1,4 mėn. gimdžiau ir niekam nedaviau nė lito ir vis tiek visu personalu likau patenkinta. Gimdyti pradėjau vakare, kai visą naktį prasarėmiavau, rytą labai nustebino, kad keičiasi pamaina, tada supykau, sakau "niekam nė lito neduosiu" Atėjusi pamaina per dvi val. užbaigė su manimi darbą

Na gimdymą priėmusi akušerė šiaip labai šypsojosi, juokavo, bet po gimdymo pamačiusi, kad nieko negaus, šypsena dingo, o man tiesą pasakius dzin buvo, nes buvau po narkozių

Dar vaikų reanimacijoje jaunos sesutės labai jau piktos buvo, bet, kai jos ten keičiasi kas pusdienį, tai irgi "neprikaišiosi LT ir nekreipiau į jas dėmesio