QUOTE(sakri @ 2011 03 17, 16:09)
Prieš nepilną savaitę ir mes pagavom savo dukrytę BAKe. Personalas buvo superinis, priežiūra gera, tik kadangi buvo šventinis savaitgalis, darbuotojų buvo mažoka - bet kita vertus buvo ramu, o jei ko reikėjo, visą laiką buvo galima pasikviesti pagalbos. Dėl daiktų, kuriuos pasiimti į gimdyklą - neapsikraukit, nes daugmaž viską duoda, bet tarkim man esant ligoninėje pas juos pasibaigė įklotai-sauskelnės, kurių pirmai nakčiai po gimdymo reikėjo. Gerai, kad turėjau savų. Dar nedavė įklotų liemenėlei, kai pienukas tekėt pradėjo. Šlepečių irgi nesivežiau, bet galvojau paskui, kad savas turėti būtų buvę smagiau...
Po gimdymo išbuvom tris paras (turėjom geltligę), tai tikrai nuobodu (nors palatoje telikas buvo, kažkaip nesinorėjo jo žiūrėti) - tai galite ką nors įsimesti - knygą, žurnalą ar kompą... Siūlyčiau apsirūpinti geriamu vandeniu, nes po gimdymo troškina, įsidėti užtektinai kūdikių rūbelių (sauskelnes duoda). Įsimeskit dėl visa ko ir žinduką - nors mes iš pradžių neturėjom, o paskui maniškė neėmė, jei būtų ėmusi, naktis fototerapijos po lempa būtų daug ramesnė.
Dėl minusų - tai man labiausiai užkliuvo tai, kad buvo gana primygtinia siūloma maitinti kūdikiu mišinėliu, nors aš iš karto jo atsisakiau. Neva priešpienio neužtenka, vaikas badauja. Taip pat siūlė ir žinduką duoti. Žinoma, visada galima atsisakyti, bet tie siūlymai pakartotini ir pakartotini švelniai tariant nervino. tai va tokie įspūdžiai.
beje, jei kalba apie epidūrą ar anesteziologus, gimdyme anesteziologo nebuvo, apie epidūrą buvo paklausta, bet kai atsisakiau, ta tema daugiau neiškilo.
aciu uz tokia issamu pasakojima!
sveikinimai, gimus leliukui
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 03 17, 18:16)
Kaip idomu

man atvirksciai, as sakau gal misinuko reiktu padaryt(pirmam vaikui daviau irgi pirma ir antra diena,), tai sako neskubekt, pradzioj vaikui labai nedaug ir reikia. Veliau vistiek daviau misinio, nes matesi, kad neramus darosi, alkanas. Mano supratimu, alkano ir rekiancio vaiko laikymas tikrai blogiau nei misinukas.

O trecia diena jau ir savo pieno pilnai pakako
Del ciulptuko irgi nei zodzio..
Iklotu visada su kaupu padeta buvo

Bet matyt visko pasitaiko..
Papildyta:
Anesteziologas gal tik nesirode, nes jei prireiktu cezari daryt, tai turetu staigiai buti
Gal cia priklauso nuo personalo, kuris priimineja butent tuo momentu
siaip irgi noreciau pati maitinti ir jei pradedu aiskinti, kad reikia misinuko, tai tikriausiai irgi suabejociau...

kazkaip galvoju, kad patyrusi zmones, kurie dirba ir mato daug vaiku, turi zinoti ka ir kaip geriau...