Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos ir Amerikos klinika

QUOTE(Lapesnapesnape @ 2013 04 22, 16:45)
sveiki,

kaip cia tuscia vis, negi nieks negimdo bake?  blush2.gif
as planuoju vasaros pabaigoj pas juos jei mane priims  tongue.gif
as irgi pas ji bet tikiuosi kad taip nebus, nes labai supykciau kad uz tokia kaina gimdai su nepazystamu gydytoju  doh.gif

beje gal kuri zino ar imanoma bake susitart del gimdymo nestandartine poza? kaip jie i tai ziuri? ar pvz vandeny?

Lapesnape - gydytojai irgi yra tiktai zmones ir vienu metu gali buti tik vienoje vietoje tongue.gif O uz ta kaina "nusiperki" gimdyma ligonineje bei pogimdyvine prieziura, gydytojai nera pardavimo objektas.
Siaip tikiuosi kad kaip ir tartasi - R. Gricius jusu gimdyme sudalyvaus, o jei ne - tikrai nenusiminkite- busit atiduota prieziurai i pacias geriausias rankas
Del gimdymo nestandartinem pozom nieko nezinau, siaip siulyciau aptart konsultacijos metu, o kai suzinosit ir mums papasakokit
Atsakyti
Gal kas dar kokiu naujienu is BAK turi?
Atsakyti
QUOTE(Vasarė27 @ 2013 04 22, 18:09)
Lapesnape, o tu nepirkai kupono per Beta.lt akcija?
Gal yra merginu pirkusiu?

nea as vis paweluoju su tokiais reikalais doh.gif bet kaip paaiskejo man neaktualu buvo, nes negimdyciau pas nznoma gyd.

QUOTE(gaudyk @ 2013 04 22, 22:27)
Lapesnape - gydytojai irgi yra tiktai zmones ir vienu metu gali buti tik vienoje vietoje  tongue.gif  O uz ta kaina "nusiperki" gimdyma ligonineje bei pogimdyvine prieziura, gydytojai nera pardavimo objektas.
Siaip tikiuosi kad kaip ir tartasi - R. Gricius jusu gimdyme sudalyvaus, o jei ne - tikrai nenusiminkite- busit atiduota prieziurai i pacias geriausias rankas
Del gimdymo nestandartinem pozom nieko nezinau, siaip siulyciau aptart konsultacijos metu, o kai suzinosit ir mums papasakokit

taip, bet jei jau valstybinej imanoma susitarti gimdyt pas norima gydytoja, tai naturalu kad to tikiuosi ir ten.
del pozu kalbesiu tik pasirasydama dokus, tai dar reiks palaukt pora menesiu mirksiukas.gif

o jus jau tvirtai apsisprendusios butent cia gimdyt?
Atsakyti
Sveikos merginos, aš taip pat svarstau čia gimdyti, reiktų nuvažiuoti apsižiūrėti, išsiklausinėti rūpimų dalykų. Gal kuri rekomenduotumėt į ką atkreipti dėmesį, aš pirmą kartą gimdanti.

Ačiū ir geros dienelės!
Atsakyti
QUOTE(ugnyte @ 2013 05 19, 10:43)
Sveikos merginos, aš taip pat svarstau čia gimdyti, reiktų nuvažiuoti apsižiūrėti, išsiklausinėti rūpimų dalykų. Gal kuri rekomenduotumėt į ką atkreipti dėmesį, aš pirmą kartą gimdanti.

Ačiū ir geros dienelės!

as irgi tokia pat zalia doh.gif
bet ruosiu gimdymo plana ir is jo isplauks daug klausimu.

musu gimdymo datos panasios, ar as klystu? susitiksim gal rugpjuty biggrin.gif
Atsakyti
Aš planuoju/norėčiau gimdyti BAKe, bet manau galutinis sprendimas bus po apsilankymo. Man irgi aktualu, kaip su natūraliu gimdymu, ar priima gimdymus ne gulima poza ir t.t. Gimdyt tik rudenį, tai dar ankstoka važiuot kalbėtis. Bet kažkaip negausu mamyčių BAK'e gimdžiusių, kad savo istorijom pasidalintų.

Aš norėčiau pas Balnį, geri atsiliepimai apie jį. Be to, kadangi jaunas, tai darau prielaidą, kad požiūris galbūt nebūtų labai ortodoksiškas. Nenoriu jokių skatinimų ir kirpimų, nebent vaikui jau grėstų pavojus gyvybei, tai niekur nesidėsi... Bet, rodos, BAKe Balnys gimdymų nepriiminėja iš komentarų čia unsure.gif
Atsakyti
Manau, jog protingiausia butu eiti i BAK'a su gimdymo planu (jei toki turit), tam, kad gautumete konkrecius atsakymus i svao klausimus.

Kadangi as jokio gimdymo plano neturejau abu kartus (teisingiau vienintelis mano 'planas' pirma gimdyma buvo pagimdyti NATURALIAI, kuris eigoje nuejo velniop, tai antra gimdyma nebuvo jokio plano - ir gerai, nes jis nebutu pavykes vistiek, buciau dar labiau supanikavusi ko gero, akip ir pirmaji karta, nes viskas nebesigavo NATURALIAI - vel netiketai ir nenumatytai viskas pasisuko (teisingiau dalinai netiketai...) smile.gif ).

Tai va, pagal ta savo plana, jei Jums jis yra toks svarbus ir bandykite klausinetis apie galimybes ir t.t.

Mano kriterijai buvo tokie : gyd. patikimumas - profesionalumas, personalas gimdymo ir po gimdymo, galu gale komfortas ( na tokie eiliniai, 'zemiski' norai), tad viskas man ten tiko. Ne ir zinoma, svarbiausias kriterijus - pagimdyti SVEIKA MAZYLI (aukstyn galva as buciau ar alkunemis i prieki - man buvo visiskai nebesvarbu mirksiukas.gif )

Riziku ir nenumatytu atveju bei tikimybiu teorija manes realiai nedomino, nes visi blogi reikalai nutinka bet kokiu atveju nei is sio nei is to ir to nenumatysi niekur, tad tiesiog tikejausi, kad man viskas labai blogai nepasisuks, tai to ir isvengiau smile.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
As taip pat neturejau jokio plano. Tiesiog norejau pagimdyt be skatinamuju ir nuskausminimo. Tikejau, kad man pavyks. Deja, teko leist skatinamuosius, o paskui jau sutikau ir su epiduru. Is pradziu kentejau kaip galedama, bet pasidare saldu:-)
kirpt as irgi nenorejau, kad kirptu, bet cia jau ne nuo manes priklause. Reikejo ir kirpo, net nezinau kuriuo metu. Aciu Dievui, kad pries nepasake - kerpam, nes buciau nusokus nuo lovos :-D o vat valstybinese girdejau ne viena atveji, kai taip pareiskia..
Taip pat ir del gimdymo pozos nebuvo jokio skirtumo, svarbu pagimdyti paciai ir kad butu sveikas.
Praejus savaitei po gimdymo jau sakiau, kad galeciau vel gimdyt, visai patiko, nors ir sulopyta buvau, ir atsisest normaliai negalejau 2sav, bet visumoj jauciausi gerai:-)
Atsakyti
QUOTE(SekaPirkioj @ 2013 05 22, 13:35)
As taip pat neturejau jokio plano. Tiesiog norejau pagimdyt be skatinamuju ir nuskausminimo. Tikejau, kad man pavyks. Deja, teko leist skatinamuosius, o paskui jau sutikau ir su epiduru. Is pradziu kentejau kaip galedama, bet pasidare saldu:-)
kirpt as irgi nenorejau, kad kirptu, bet cia jau ne nuo manes priklause. Reikejo ir kirpo, net nezinau kuriuo metu. Aciu Dievui, kad pries nepasake - kerpam, nes buciau nusokus nuo lovos :-D o vat valstybinese girdejau ne viena atveji, kai taip pareiskia..
Taip pat ir del gimdymo pozos nebuvo jokio skirtumo, svarbu pagimdyti paciai ir kad butu sveikas.
Praejus savaitei po gimdymo jau sakiau, kad galeciau vel gimdyt, visai patiko, nors ir sulopyta buvau, ir atsisest normaliai negalejau 2sav, bet visumoj jauciausi gerai:-)

drinks_cheers.gif

Man tikrai patiko prieziura ir 'aptarnavimo' kokybe po gimdymo (nakvojo su manim mano mama kitoj lovoj, su MB pakaitomis - abu gavo valgyti taip, kaip ir as, meniu puikus buvo.) Slaugytojos 'bystrios', tik mygteli ir jos jau prisistato.
Gydytojai (kuris prieme gimdyma, pediatras) lanko kasryta. Anesteziologas taip pat ateina paziureti, isitikinti, kad 'atsigavima' vyksta sklandziai.
Na zodziu, as neturiu prie ko prikibti, be priekaisty viska vykde darbuotojai mano atvejais.
Atsakyti
QUOTE(Lapesnapesnape @ 2013 05 21, 12:54)
as irgi tokia pat zalia  doh.gif
bet ruosiu gimdymo plana ir is jo isplauks daug klausimu.

musu gimdymo datos panasios, ar as klystu? susitiksim gal rugpjuty  biggrin.gif

Lapesnapesnape, manau, kad datos tikrai panašios. Man numatyta gimdymo data rugpjūčio 10d., o tau?
Vis dar nebuvau apsižiūrėti, bet planuoju gal šį savaitgalį nuvažiuoti. Aš taip pat norėčiau pagimdyti natūraliai, bet žiūrėsim kaip ten bus, jeigu gimdos kaklelis bus tik vos atsivėręs, o skausmas nepakenčiamas tada manau, nėra reikalo visą parą kankintis, na iš tiesu gimdymas pirmas, patirties neturiu, bus matyt po jo.

Atsakyti
AR kam nors BAK'e teko pagimdyti vertikalioije pozoje (tupint, kklūpint - t.y., ne ant gimdymo stalo), ir , gimdžiusioms ten klausimas - ar tai vieta, kurioje susitarus būtų įmanoma tą padaryti?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 05 28, 14:46)
AR kam nors BAK'e  teko pagimdyti vertikalioije pozoje (tupint, kklūpint - t.y., ne ant gimdymo stalo), ir , gimdžiusioms ten klausimas - ar tai vieta, kurioje susitarus būtų įmanoma tą padaryti?

Tai greiciausiai priklausys nuo gimdyma priimancio gydytojo. Siaip gimdyklose jokios spec irangos gimdyti vertikaliai ar kazkaip kitaip nera, yra tik lova kuri transformuojama i gimdymo stala, na ir vonios kambarys salia.
Atsakyti