Mano vaikaseidamas i darzeli 3cia diena susirgo roto virusu visai man tai nepatinka...
Labai taikli tema,butent ,kad ieskoti ligu ,

Dičkis, lankydamas darželį, nesirgo nė karto. Sloga ir ta gal tik kelis kartus buvo. O mažiui kadangi alerginė sloga, tai kitaip, bet ir tai tik kartą buvo temperatūra pakilusi. Taip kad nebūtinai turi sirgti.
as irgi manau,kad darzeli vaikai labiau serga nei tupedami namuose, bet gi visa gyvenima nelaikysi jo prie saves.

aš savo mergytę į daržely pradėjau vesti 3m4mėn, tai ji man nuo rugsėjo iki liepos mėn sirgo 3 kartus slogyte. aišku ėmiau pažymą ir tuo tarpu nėjom į darželį
o va mažylę pradėsiu vesti 2m.2mėn. žiūrėsim, kaip čia bus su tom ligom

o va mažylę pradėsiu vesti 2m.2mėn. žiūrėsim, kaip čia bus su tom ligom

QUOTE(DC* @ 2010 08 21, 15:54)
kas iesko, tas randa

maniskiai tai ne tuotikslu ten eina

QUOTE(Onora @ 2010 08 24, 15:17)

Manau nuo vaiko organizmo priklausom,gal jei neužsigrūdines,tai gal ir daugiau serga

Savo mergaite pradejau vesti i lopseli nuo 1metu ir 4 menesiu ir nie ji sirgo nei ka.ji is vis nera sirgale
O va dukterecia sedejo namie iki 3 metu ir ji sirgo ir sirgo ir i darzeli pradejo eiti ir vistiek taip pat sirgo.Manau cia ne darzelis kaltas o vaiko atsparumas ligoms

QUOTE(godukxas @ 2010 08 25, 18:17)
Savo mergaite pradejau vesti i lopseli nuo 1metu ir 4 menesiu ir nie ji sirgo nei ka.ji is vis nera sirgale
O va dukterecia sedejo namie iki 3 metu ir ji sirgo ir sirgo ir i darzeli pradejo eiti ir vistiek taip pat sirgo.Manau cia ne darzelis kaltas o vaiko atsparumas ligoms 

vat butent

Mano sunus 2m. ,,kankinosi ,, darzelyje. 3d. eina, 10d. serga. Ir taip kaip uzprogramuota. Isoreravom adenoidus, saujom gerem imunitete stiprinancius vaistus, nieko nepadejo. isvada viena -neleisti i darzeli., nes uzsikrecia nuo serganciu vaiku. ,,Prispaustos,, aukletojos pasake ,kad yra visada serganciu vaiku. Kai neleidziu i darzeli valgo ledus, laksto po pusnis, visur keliaujam, tfu tfu tfu niekad nesergam. Manau blogai, kd sergantys vaikai, karsciuojantys priimami i sveiku gr. Turetu buti tuomet serganciu gr. , jei tai oficialiai toleruoja vadovybe (sloguojanciu, kostinciu ir pan.)
QUOTE(Daiva 100 @ 2010 09 05, 11:20)
Mano sunus 2m. ,,kankinosi ,, darzelyje. 3d. eina, 10d. serga. Ir taip kaip uzprogramuota. Isoreravom adenoidus, saujom gerem imunitete stiprinancius vaistus, nieko nepadejo. isvada viena -neleisti i darzeli., nes uzsikrecia nuo serganciu vaiku. ,,Prispaustos,, aukletojos pasake ,kad yra visada serganciu vaiku. Kai neleidziu i darzeli valgo ledus, laksto po pusnis, visur keliaujam, tfu tfu tfu niekad nesergam. Manau blogai, kd sergantys vaikai, karsciuojantys priimami i sveiku gr. Turetu buti tuomet serganciu gr. , jei tai oficialiai toleruoja vadovybe (sloguojanciu, kostinciu ir pan.)
Čia yra bėdų bėda - užburtas ratas, kai grupėje yra sirguliuojančių

palankem darzeli 3 dienas ir jau guli vaikas su temperatura