Įkraunama...
Įkraunama...

Dvi savaitės darželyje, dvi - serga.....

vyras sake, kad ir musu grupeje mate ne viena kosinti, o vienas berniukas priejo prie auklytes ir sako:"gerklyte skauda". O auklyte klausia:"o mamai sakei"
tas "sakiau", o ka mama "nieko" .....
Atsakyti
Čia amžina bėda su tais sergančiais grupėje... Deja sad.gif

O pikčiausia, kai tie keli taip ir pravaikšto tą slogą, bet išguldo likusius...

Čia gali atsirasti tokių, kurios sakys, kad reikia stiprinti imuninę sistemą ir t.t., bet jei net įstatymai yra, kad grupėje turi būti TIK sveiki vaikai, tai ne veltui. Bet gaila, kad tas įstatymas tik teorinis popiergaliukas...
Žinau darželių, kur griežtai nepriima sloguojančių, kosėjančių ir pan., tik labai gaila, kad tokių darželių yra vienetai.
Atsakyti
Sveikas vaikas - slidus dalykas. Yra vaikai virusų nešiotojai, kurie jokių simptomų neturi, o virusiuką platina - kaip juos išaiškinti??? Ne tik kostintys, sloguojantys vaikai juos platina.
Man natūralu, jei vedi į darželį - vaikas daugiau ar mažiau sirgs.
Atsakyti
QUOTE(***Liepa*** @ 2012 09 07, 15:09)
Sveikas vaikas - slidus dalykas. Yra vaikai virusų nešiotojai, kurie jokių simptomų neturi, o virusiuką platina - kaip juos išaiškinti??? Ne tik kostintys, sloguojantys vaikai juos platina.
Man natūralu, jei vedi į darželį - vaikas daugiau ar mažiau sirgs.

Teisingai pastebeta mirksiukas.gif
Atsakyti
mum pakako 5 pusdienių: jau su sloga doh.gif bet staigiai per pusdienį abiem vaikam išlindo ir dar tokia smarki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 09 08, 14:34)
Teisingai pastebeta  mirksiukas.gif

tarp "daugiau/maziau"ir PASTOVIAI yra milziniskas skirtumas
Atsakyti
mes paejome keturias dienas ir prasidejo vemimas, viduriavimas abiem... o geriausia kad kai atejau ta diena pasimti vaiku, tai aukletoja girdejau kaip mamai sake kad jusu mergaite veme ryte ir nk nevalge, kitai mamai ta pati kad be apetito.. grizom namo ir vakare prasidejo musu vemimai.. sad.gif dar laime kad neinu i darba, kt nzn ka daryt reiketu.. aisq butu kur padeti vaika, bet vargas vargelis butu....
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 09 09, 13:57)
mes paejome keturias dienas ir prasidejo vemimas, viduriavimas abiem... o geriausia kad kai atejau ta diena pasimti vaiku, tai aukletoja girdejau kaip mamai sake kad jusu mergaite veme ryte ir nk nevalge, kitai mamai ta pati kad be apetito.. grizom namo ir vakare prasidejo musu vemimai.. sad.gif dar laime kad neinu i darba, kt nzn ka daryt reiketu.. aisq butu kur padeti vaika, bet vargas vargelis butu....

Cia koks miestas ir darzelis? Nes pas mus ta pati beda plius sloga, gerkle, dantys... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 09 09, 15:04)
Cia koks miestas ir darzelis? Nes pas mus ta pati beda plius sloga, gerkle, dantys...  verysad.gif

cia Alytuje "Putinelyje"... mano irgi begancios slogos jau abiem, vienas pakimes, o mazajam irgi plius dantys....
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 09 09, 15:30)
cia Alytuje "Putinelyje"... mano irgi begancios slogos jau abiem, vienas pakimes, o mazajam irgi plius dantys....

Mes Vilniuje, jau buvau sunerimus doh.gif Baisiausi, kai viskas kartu susideda, tada nezinai nei kas nuo ko, nei kuom gyditi unsure.gif Sveikatos jums ir visiems kitiems sirgaliukams 4u.gif Kuo greitesnes adaptacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 09 08, 14:26)
mum pakako 5 pusdienių: jau su sloga  doh.gif bet staigiai per pusdienį abiem vaikam išlindo ir dar tokia smarki  doh.gif

Pas mus praktiškai panašiai, 5 d. ir šeštadienį abiem (einančiam ir neinančiam į darželį) sloga, sekmadienį temperatūra ir kosulys, gyd. sakė, kad virusiukas.
Atsakyti
QUOTE(jalo @ 2012 09 08, 15:27)
tarp "daugiau/maziau"ir PASTOVIAI yra milziniskas skirtumas

maniškis serga "daugiau" - kas man reiškia: 1 sav i darželį, 1-2 sav namie. Čia turbūt reiktų sakyt pastoviai. Bet ką daryt, visa "laimė", kad nedirbu - o jei ir dirbčiau, kas mane laikytų - tokią darbuotoją. doh.gif tiesa, jau sergam verysad.gif
Atsakyti