Įkraunama...
Įkraunama...

Dvi savaitės darželyje, dvi - serga.....

Idomu kai taip daznai serga, tai ir grupiokai ju taip pat daznai serga?
Atsakyti
QUOTE(nikita4ever @ 2012 11 07, 14:07)

Bent jau mano dukros grupėje maždaug 50 ant 50. Vieni serga dažnai, kiti rečiau, bet vis tiek serga, neišvengia tų ligų.
Atsakyti
QUOTE(nikita4ever @ 2012 11 07, 14:07)

abejoju. Jei vaiko imunitetas stiprus, nepasigauna jis kiekvienos ligos. Vieni serga istisai, kiti labai retai, treti per viduri smile.gif
Atsakyti
Aš tai jau nežinau nuo ko tai priklauso... Mano dukra nuo gimimo buvo grūdinama, iki darželio net slogos neturėjo. Kol nelankė darželio visur malėmės, būreliai, žaidimo kambariai, kitos susibūrimo vietos ir pan., tai kaip sakoma tų bacilų sočiai buvo visur - nebuvo izoliuota nuo nieko...
Bet prasidėjus darželiui, tai... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O maniske kol nejo i darzeli sirgo keleta kartu, dazniausiai gerkle raudona su 40 temp doh.gif dar angina turejom ir salmonelioze (abu kartai ligoninej guleti).. Uztai i darzeli keliaujam ir sergam labai retai. Siemet dar nesirgom..
Mazasis siemet savaite jau buvo namie, slogavo (pora dienu temp buvo). Dabar vel einam, kazi kiek ilgai biggrin.gif
Labiausiai tai pavasario nelaukiu, tada per ziema pasilpe vaikai buna, tai prasideda ligeles.. visa laime kad sergam retai (tikiuos ir toliau taip bus biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 11 02, 11:36)
Na bet kaip ir saket, geriau prasirgt anksciau nei mokykloje. O jei neleisit dabar i darzeli, veliau leisit abu, tada patikekit, abu sirgs, ir praktiskai dirbt negalesit  doh.gif  O jei leisit dabar, sirgs didysis, dali ligu aisku parnes namo mazajam. Bet tada mazasis, pradejes i darzeli eiti, gal sirgs maziau, nes jau bus kazkiek prasirges namie smile.gif

Pas mus su situ reikalu buvo paradoksas.
Pati sventai tikejau,kad taip ir bus,o ir gyd.taip sake.Vyresnysis nese ligas i namus,o mazoji sveika buvo ,kaip ridikas.Gyd.net stebejosi:nu ir stiprumas vaiko.Asortimentas buvo ivairiausias nuo slogu iki pl.uzdegimu.Mazoji iki drazelio vos pora kartu nereiksminga sloga prasirgo.Pradejom lankyt darzely ir...........prasidejo....Beje,i darzeli nori eiti "be proto- be mieros".Stresuoja,jeigu supranta,kad praleis diena kita.Tad stresa del dazrelio lankymo -atmetu.Aukletoja puikiausia ir negaliu prirasyt neprieziuros.Tiesa,su metais sergamumas mazeja,bet jis vis tiek islieka.Tikiu,kad turime "apsukti rata" ir tuo pasibaigs,nes turiu pavyzdi su vyresneliu.Del vaiko laikymo namie del ligu-ne iseitis.mano gyd.pasakojo,kad turi pacienta,kuris nemate darzelio iki pirmos klases.Rezultatas- mokykloje buvo per 2 menesius ,sudejus visas dienas- 2 savaites.Taip,kad kantrybes kantrybe kantrybes.To ir paciai sau linkiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 11 lapkričio 2012 - 13:47
mes tai geriam Fohow firmos imuniteta stiprinancius vitaminus su kordiceps grybu ir musu draugas inhaliatorius. Tai kol kas savaite namie sedejom del slogytes kosulio, o siiap pratempiam biski prasideda ir stengiames uzbegt uz akiu. Sake mano mazoji darzelyje daug valgo tai gal padeda truputi ir tas. Bijau prisikalbet, kad neatkristume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssimuliux: 12 lapkričio 2012 - 17:50
Ms si men buvo 1 diena ir kita ryta nuo 4 val vaikas baisingai pradejo koseti... Dabar jau 2 sav namie... Kosulys aprimo, sloga beveik, bet tyrimai dar negeri... Tiesa, darzelyje vaikas praktiskai nevalgo, o jei sloga tai ir namei tragedijos su maistu, o ir siaip nevalgus jis aps mane... HEmoglobinas zemokas, o nuo rugsejo dar ir pasirgo... kelnes krenta, na, zodziu nzn as ka man su juo daryt, bet nevest visai irgi ne iseitis... DAktarai sako, kad isaugs...
Atsakyti
Pas mus rekordas, 3 sav. Eina vaikas i darzeli. Paskaiciau kad neapsimoka bet visdelto daviau ribomunyla. Dabar pertrauka, ziuresim kaip bus
Atsakyti
Mes irgi vargstam su tom visom ligom doh.gif Tik pradejus vest i lopsiuka daviau vaikui gerti imuniteta stiprinanciu vaistuku kursa(gydytoja rekomendavo),kasdien duodu vitamino C,po ligu duodu organizma stiprinancio sirupo ir vistiek serga mazius ir serga doh.gif dabar vel savaite paejo ir vel ziuriu kosulys,slogyte prasidejo. Dziaugiuosi tik tiek,kad lengvai praeina tie sirgimai,be jokiu bronchitu, plauciu uzdegimu ir t.t. Tfu tfu tfu
Atsakyti
Mano abu sirgo ir sirgo darželyje, ir niekas nesikeitė su amžiumi. Dabar vyresnėliui 14, ir jau net pamiršau, kiek naktų nemiegotų, kiek darželio švenčių praleistų. tongue.gif
Atsakyti
Mes savo 4 metų vyriuką pradėjom leisti į darželį šį rudenį. na, tai buvo kažkoks košmaras... Nebuvo jis iki tol nei grūdintas, nei ką ir susirgdavo kaip ir visi laikas nuo laiko kokią slogą pasigaudavo, pakosėdavo, o kai pradėjo eiti į darželį košmaras. Viena savaitę serga, kitą - ne. Ir taip visą rugsėjį iki spalio vidurio. O paskui normalizavosi. Dabar viskas normaliai. Adaptavosi:)
Atsakyti