Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pavasariški namučiai

QUOTE(Babulka @ 2010 04 17, 10:41)
ir 9 d. po isodinimo HCG 190.

4u.gif wub.gif
..pasvajosiu, akd ir man taip :-)

merginos, apsaukit mane biggrin.gif .
siandien man 4dpi, o jau stoga rauna doh.gif priminkit, kada po snaiguciu implant? blush2.gif
aciuks
Atsakyti
Prisijungiu ir as prie stoga raunanciu. 3 diena po isodinimo, isodinti trys. Ar kuriai buvo taikyta tokia schema po isodinimo (deksametazonas, "okolai" kraujui skystinti ir trombo tabletikes + estrofemas po isodinimo)??? Galvoju, kaip nepamirsti kazko isgerti g.gif Pilva maudzia, papuliu nebeskauda, nors pries isodinima maude juodai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo philipuks: 18 balandžio 2010 - 10:43
QUOTE(philipuks @ 2010 04 18, 11:42)
Prisijungiu ir as prie stoga raunanciu. 3 diena po isodinimo, isodinti trys. Ar kuriai buvo taikyta tokia schema po isodinimo (deksametazonas, "okolai" kraujui skystinti ir trombo tabletikes + estrofemas po isodinimo)??? Galvoju, kaip nepamirsti kazko isgerti  g.gif Pilva maudzia, papuliu nebeskauda, nors pries isodinima maude juodai  g.gif

drinks_cheers.gif as gavau estrofem 3x, crinone 2x, aspirin 1x, prednisolon 2x, + folio rugsti..tel pilnas priminimu... blush2.gif
o man jokiu pozymiu doh.gif belieka tiketis auksto hcg biggrin.gif viltis juk blond'iu motka ax.gif

g.gif kiek lasteliu isodino? mano tai jau ugteleje.. 8last buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 04 18, 12:42)
Prisijungiu ir as prie stoga raunanciu. 3 diena po isodinimo, isodinti trys. Ar kuriai buvo taikyta tokia schema po isodinimo (deksametazonas, "okolai" kraujui skystinti ir trombo tabletikes + estrofemas po isodinimo)??? Galvoju, kaip nepamirsti kazko isgerti  g.gif Pilva maudzia, papuliu nebeskauda, nors pries isodinima maude juodai  g.gif

Yra tokių 4u.gif Prie viso to dar skiria aišku Crinone smile.gif Sėkmės merginos wub.gif
Atsakyti
Mergytes, norejau paklausti, po kurio laiko po isodinimo daromas HCG? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2010 04 18, 11:50)
drinks_cheers.gif as gavau estrofem 3x, crinone 2x, aspirin 1x, prednisolon 2x, + folio rugsti..tel pilnas priminimu... blush2.gif
o man jokiu pozymiu  doh.gif belieka tiketis auksto hcg  biggrin.gif  viltis juk blond'iu motka  ax.gif

g.gif kiek lasteliu isodino? mano tai jau ugteleje.. 8last buvo  rolleyes.gif

Man isodino 1-8 lasteliu, 2 -6, tris uzsaldeme. Jo tikrai, viltis blondziu motina drinks_cheers.gif Bet norisi, kad ta viltis pavyktu ax.gif
Pilvas kaip arbuzas, aplinkiniai klausineja ar nesilaukiu. Taip ir norisi pasakyti, laukiuosi jau trys dienos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Braškiux @ 2010 04 18, 13:43)
Mergytes, norejau paklausti, po kurio laiko po isodinimo daromas HCG?  g.gif

Man liepe po 14 dienu darytis, nors pirma karta testas po 11 dienu parode rezultata ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiux @ 2010 04 18, 15:43)
Mergytes, norejau paklausti, po kurio laiko po isodinimo daromas HCG?  g.gif

Galima darytis 10 -11 DPĮ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2010 04 17, 10:41)
Sveikutes,

Turbut nelabai mane kas cia bepamena...
Klaipedos kolegem parasiau, ir cia jauciu pareiga nuotaika pakelti smile.gif

Musu pirmas vaikutis po IVF + ICSI. Dabar bandem laime antra karta, kol kas sekmingai  ax.gif
Stimuliavo Klaipedoje Jolsanoje, procedura atliko BAK'e. Gydytoja taike minimalaus stimuliavimo protokola, nes pries 3 metus ispunktavus 24 kiausialastes jos buvo gana prastos kokybes. Dabar isimtos trys kiausialastes, visos trys apsivaisino. Isodino tris 4 dienu morulas (kita diena jos tampa blastocistomis) ir 9 d. po isodinimo HCG 190.
Aisku, esam labai laimingi uz sekminga pirma zingsni, bet kaip ir visos mes - bijom dziaugtis... ir kantriai laukiam kitu etapu, sirdeles plakimo ir t.y.  wub.gif
4u.gif

sveikinam 4u.gif
Atsakyti
Babulka, zinoma pamenam 4u.gif smagu, kad jau antras beldziasi wub.gif ikeliau tave i laiminguju sarasiuka ax.gif
VELI - ar galiu ir tave ikelt? ax.gif sekmes ir kantrybes! 4u.gif
philipuks, o jus LV daretes? Embrions? kelintas IVF? galiu tave ikelt? ax.gif 4u.gif
Atzalele, kaip gyvenimas? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 04 19, 09:16)
Babulka, zinoma pamenam  4u.gif smagu, kad jau antras beldziasi  wub.gif ikeliau tave i laiminguju sarasiuka  ax.gif
VELI - ar galiu ir tave ikelt?  ax.gif sekmes ir kantrybes!  4u.gif
philipuks, o jus LV daretes? Embrions? kelintas IVF? galiu tave ikelt?  ax.gif  4u.gif
Atzalele, kaip gyvenimas?  wub.gif  4u.gif

RositaK, del statistikos gali ikelti ir mane. Man pirmasis IVF. Tik nezinau kokiu duomenu reikia.
Atsakyti
QUOTE(Braškiux @ 2010 04 19, 09:50)
RositaK, del statistikos gali ikelti ir mane. Man pirmasis IVF. Tik nezinau kokiu duomenu reikia.

smagu thumbup.gif o kur gydotes? si menesi dar bandysi, ar jau geguze? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 04 19, 09:16)
Babulka, zinoma pamenam  4u.gif smagu, kad jau antras beldziasi  wub.gif ikeliau tave i laiminguju sarasiuka  ax.gif
VELI - ar galiu ir tave ikelt?  ax.gif sekmes ir kantrybes!  4u.gif
philipuks, o jus LV daretes? Embrions? kelintas IVF? galiu tave ikelt?  ax.gif  4u.gif
Atzalele, kaip gyvenimas?  wub.gif  4u.gif

irnesakyk.gif jei nebijai, kad statistika sugadinsiu, zinoma kelk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VELI: 19 balandžio 2010 - 09:14