QUOTE(Izolda @ 2008 06 25, 09:44)
Na va, dabar ik perskaičiau temos autorės laišką, tai visai baugu pasidarė. Jau kokia trečia savaitė vis paskinu ir pavalgau braškių tiesiai iš lysvės
Gal kuri žinot ar daro kur Kaune privačiai toksoplazmozės tyrimą be jokio siuntimo? Tiesiog panorėjau, nuėjau ir išsityriau.
Papildyta:
Dar norėjau paklaust, ar galima kažką pamatyti iš įprastų kraujo tyrimų? Na kad sukeltų kas įtarimą. Gydytoja sakė, kad mane jie geri.
Gal kuri žinot ar daro kur Kaune privačiai toksoplazmozės tyrimą be jokio siuntimo? Tiesiog panorėjau, nuėjau ir išsityriau.
Papildyta:
Dar norėjau paklaust, ar galima kažką pamatyti iš įprastų kraujo tyrimų? Na kad sukeltų kas įtarimą. Gydytoja sakė, kad mane jie geri.
Aš Kaune pasidariau Endemike Putvinskio g., nuėjau be jokio siuntimo, kainavo 70 lt (dariausi IgG ir IgM). O sugalvojau nes namie turime katinėlį. Nors gydytoja sakė nebūtina, katinas naminis, bet aš vis tiek dėl šventos ramybės pasidariau. Atsakymas buvo po savaitės ir pačiai ramiau (IgM neigiamas, o IgG normos ribose).
P.s. Nepamačiau Izolda, kad jau kraują pridavei ir parašiau. Na gal dar kam nors reikės. Lauksim tavo rezultatų.