Pabandysiu apginti savo moteriska/motiniska nuomone ne del jusu, o del supermamu/cia juk ju forumas

Nuomone susidariau is savo draugu ir giminaiciu, gyvenanciu ir paprastuose ir ispudinguose (mln.) vertes namuose, bei is keleto forumo temu pasiskaitymo.
Del garazo - tikrai nezinau daug garazo atliekamu funkciju, nepykite... Pagal mane, ir ne tik pagal mane - tai ir yra tik vieta masinai. O jei megstate meistrauti ar profesionaliai ka darote - tam manyciau jau reikalingos dirbtuves name, ta reikia numatyti ir susiprojektuoti einant pas architekta. Nezinau, gal vyrus veza darbas garazo smarveje

Del tamburo - butinai pasiskaitysiu tema apie ji, bet ten kur man tenka sveciuotis jo nera ir seimininkams jo netruksta.
Del laiptelio/iu - tai jei jau jus biesai66 skeptiskas tuo klausimu, tai man pilnai uztenka, kad ju nedaryti. Per daug myliu save ir savo vaikus, kad rizikuociau del tokio s....O dekoratyvini baseineli ir zidini as butinai darysiu, bet vienas bus toks, kuriame nera sansu paskesti, o antras turi apsaugines dureles.
Del balkonu - kalbu ne apie siaip balkonus, o apie didelius ir labai didelius! As ne pries, taigi neklaidinkite skaitytoju. Kavos galima atsigerti ir mazame, ar ne? Niekada nesakiau, kad ji apsimoka daryti tik kai vaizdas nerealus. Ji dideli daryti Lietuvoje manau niekam neapsimoka. Parasykit kam ir kaip apsimokejo - aciu pasakysiu. Tiesa nekalbu apie tuos, kurie daugiabuciuose su dideliais balkonais gyvena ir jie atlieka sandeliuko funkcija. Jiems gal ir apsimoka. Ir ar daug musuose turi ind. namus su ezero panorama

Del palepes - buvo pastebejimas. Kad jas galima jaukiai irengti - taip ir parasiau, bet pati jos nesirinksiu

Apie kitus, mano nuomone nelabai reikalingus dalykus jau galvoju gal patylesiu, bet jau kadangi biesui66 (butu idomu), tai parasysiu kai tik galesiu.
P.s. Zarmenas pasake: "tiesiog PATINKA". Man irgi pvz. kai kurios sukneles ar kiti daiktai labai patinka, bet kad spinta nesuluztu reikia uzsiduoti labai svarbu klausima "Ar REIKIA"?
O del to, kad nepavydite mano architektui tai Jus visai neteisus - pamate pirminius mano pageidavimus, architektui ir statybu vadovui nusvito akys ir jie pasake, kad padarysim SALDAINIUKA!
As is tu, kurie maksimaliai apsvarsto ko tikrai nereikia, jei nebutina