1. namukas bus 195kv/m. Is ju-24.5kv/m vienvietis garazas, bei 13.5kv/m pagalbine patalpa lauko rakandams, bei darzovems. na, apie patalpos ivairiems rakandams reikalinguma net nesiplesiu, o garazas.. kai pamastom kartais, galejom issiverst ir be garazo, bet vyras labai megsta pasikuist prie masinos, tai nelabai isivaizdavau jo gulincio viduryje ziemos po masina vidury kiemo ir kazka taisancio. jei vyras butu ne tepalinis, o baltarankis miestietukas, tepalus keiciantis servise, manau tikrai garazo butume atsisake, o butume dare tiesiog dviviete pavesine.
2. dageli stebino musu sprendimas daryt nedidelius kambarius vaikams 13-14kv/m. man jie neatrodo tokie jau mazi. pakankami, kad vietos uztektu spintai, stalui, lovai, zaislu lentynai. ir dar pakankamai vietos lieka pazaidimams, tik tereikia viska protingai isplanuot.
3. tamburas. pas mus galima sakyt dvejopai-jis ir yra, ir jo nera. cia kaip kas supras. ieinant yra 6.5kv/m patalpa, is kurios patenkama i koridoriu. is pradziu ideja buvo nedet jokiu duru is sios patalpos, bet dabar mastom, kad vistik desim. Tai turbut galesim ja vadint tamburu?

4. balkonas. projektelyje tokio nebuvo, bet-eigoje eme ir atsirado. paprastutis, medinis, virs stogines/malkines. Daug jis mums nesukainavo, o jei ir butu sukainaves kiek daugiau, manau butu verta. nes atsiveria tikrai grazi panorama. turbut busiu nulinciuota, bet i ji patenkama is orandzerijos.
5. taip taip-orandzerija. ir tokia pas mus yra, nors projekte-nebuvo. atsirado staiga, eigoj, kaip grybas is po lietaus

6. musu namukas, kaip jau minejau, vienaaukstis. as visiskai nieko pries neturiu nei pries pilnus du aukstus, nei pries palepini antra auksta. statyt vienaauksti priemem del mums be galo svarbios priezasties-mano fobijos laiptams. nuo ju as dazniausiai tiesiog negaliu nulipt, nebent nusirident. del sios priezasties pas mus jokiu laipteliu nera ir svetainej ar kitose patalpose(isskyrus vyro orandzerija. ten susikaupus uzlipsiu po koki karteli i savaite.o gal ir ne

Na tai tiek. tikiuosi nieko kategorisko mano pasisakyme nebuvo, kaip minejau, mes savo nameli projektavom tik pagal musu poreikius.