sveikos, neramiosios rankelės
seniai bebuvau užsukus, peržiūrėjau darbelius, ir negaliu nesusilaikyt ir nepagirt Jenifer magnetukų FANTASTIŠKAS grožis
man net pavydas (baltas) ima, kai pamatau, kad vis dar galima sukurti kažką kitoniško
visi kiti darbeliai irgi labai šaunūs

seniai bebuvau užsukus, peržiūrėjau darbelius, ir negaliu nesusilaikyt ir nepagirt Jenifer magnetukų FANTASTIŠKAS grožis
man net pavydas (baltas) ima, kai pamatau, kad vis dar galima sukurti kažką kitoniško
visi kiti darbeliai irgi labai šaunūs

kvartetas niu grazumelis
ir virsus ir sonai, viskas labai labai

Salza graziai pasipuosei ezute kontaktiniu lesiu reikmems 
Kvartetas labai grazi mergaites dezute, tokia nematyta, ir labai jau graziai tu jai sijonua nunerei
o va berniuko dezutei man kazko truksta...
ypac vidus labai tuscias, ar cia taupumo sumetimais?

Kvartetas labai grazi mergaites dezute, tokia nematyta, ir labai jau graziai tu jai sijonua nunerei

Kvartetai, ant dažytų šonų klijavai bespalvį ryžinį?

QUOTE(campari* @ 2010 04 14, 09:09)
Salza graziai pasipuosei ezute kontaktiniu lesiu reikmems 
o va berniuko dezutei man kazko truksta...
ypac vidus labai tuscias, ar cia taupumo sumetimais? 

laba dienele. cia tokia krikstadeze uzsake. tai man kaip krikstadezei gan ryski. todel vidu siek tiek isbalinau kad persisviestu medis. neskupauju niekada. kazkaip man krikstui norisi sviesaus darbo, nusprendziau vidaus nebepeckioti

o dariau as soniukus taip: ispradziu su dazais prispalvinau. o tuomet su baltais serveteliu sluoksniais glamziau ant virsaus. tai pavirsius toks fakturingas gavosi.
Na kaip sakoma ka klientas uzsako ta ir gauna
visi skirtingi tad nenuostabu kad norisi ir skirtingu, kitokiu nei visi darbeliu, fain pasiziureti, paivairinti 
P.S.
As dabar krikstadeze mergaitei darau tai ojoj
nuo tos pinkavos spalvos jau bloga tai nzn kiek kartu perdazinejau kol man paciai grazu pasidare ir gavosi taip kaip jau man patinka
tikiuosi patiks ir mazajai princesei

P.S.
As dabar krikstadeze mergaitei darau tai ojoj

jau patyriau si jausma
. mike pukuotuka darant irgi kovojau. man prasymas buvo padaryt butent su juo. issirinkto paveikslelio dominuojanti spalva irgi riuzava
. tai visaip masciau kad tik jos isvengt. jei ji butu daroma mazai mergaitei gal ir nieko pries buciau, o sis kartas suaugusiai merginai kuri dievina siuos pukuotuku
. mastitas galvoje nerealus buvo, kaip padaryt kad neatrodytu per daug vaikiskai. nzn ar man pavyko

QUOTE(kvartetas @ 2010 04 14, 19:00)
jau patyriau si jausma
. mike pukuotuka darant irgi kovojau. man prasymas buvo padaryt butent su juo. issirinkto paveikslelio dominuojanti spalva irgi riuzava
. tai visaip masciau kad tik jos isvengt. jei ji butu daroma mazai mergaitei gal ir nieko pries buciau, o sis kartas suaugusiai merginai kuri dievina siuos pukuotuku
. mastitas galvoje nerealus buvo, kaip padaryt kad neatrodytu per daug vaikiskai. nzn ar man pavyko 

pavyko pavyko

dar labai patiko oharos paukštukai

QUOTE(PACIOS @ 2010 04 15, 08:45)
Labas rytas
Remelis jaunu seneliu bendrai nuotraukai ireminti...

Visiškas nokautas..

Pacios tiesiog super!!!!