Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

sobieska, kvartetas, tiesiog trūksta žodžių!
Atsakyti
sveikos, neramiosios rankelės ax.gif
seniai bebuvau užsukus, peržiūrėjau darbelius, ir negaliu nesusilaikyt ir nepagirt Jenifer magnetukų FANTASTIŠKAS grožis
man net pavydas (baltas) ima, kai pamatau, kad vis dar galima sukurti kažką kitoniško

visi kiti darbeliai irgi labai šaunūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kvartetas niu grazumelis wub.gif ir virsus ir sonai, viskas labai labai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Salza graziai pasipuosei ezute kontaktiniu lesiu reikmems wink.gif

Kvartetas labai grazi mergaites dezute, tokia nematyta, ir labai jau graziai tu jai sijonua nunerei wub.gif o va berniuko dezutei man kazko truksta... 4u.gif ypac vidus labai tuscias, ar cia taupumo sumetimais? biggrin.gif
Atsakyti
Kvartetai, ant dažytų šonų klijavai bespalvį ryžinį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 04 14, 09:09)
Salza graziai pasipuosei ezute kontaktiniu lesiu reikmems wink.gif

Kvartetas labai grazi mergaites dezute, tokia nematyta, ir labai jau graziai tu jai sijonua nunerei  wub.gif  o va berniuko dezutei man kazko truksta...  4u.gif  ypac vidus labai tuscias, ar cia taupumo sumetimais? biggrin.gif

laba dienele. cia tokia krikstadeze uzsake. tai man kaip krikstadezei gan ryski. todel vidu siek tiek isbalinau kad persisviestu medis. neskupauju niekada. kazkaip man krikstui norisi sviesaus darbo, nusprendziau vidaus nebepeckioti biggrin.gif .
o dariau as soniukus taip: ispradziu su dazais prispalvinau. o tuomet su baltais serveteliu sluoksniais glamziau ant virsaus. tai pavirsius toks fakturingas gavosi.
Atsakyti
Na kaip sakoma ka klientas uzsako ta ir gauna biggrin.gif visi skirtingi tad nenuostabu kad norisi ir skirtingu, kitokiu nei visi darbeliu, fain pasiziureti, paivairinti 4u.gif

P.S.
As dabar krikstadeze mergaitei darau tai ojoj doh.gif nuo tos pinkavos spalvos jau bloga tai nzn kiek kartu perdazinejau kol man paciai grazu pasidare ir gavosi taip kaip jau man patinka smile.gif tikiuosi patiks ir mazajai princesei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 14 balandžio 2010 - 17:48
jau patyriau si jausma hihihi.gif hihihi.gif . mike pukuotuka darant irgi kovojau. man prasymas buvo padaryt butent su juo. issirinkto paveikslelio dominuojanti spalva irgi riuzava tongue.gif . tai visaip masciau kad tik jos isvengt. jei ji butu daroma mazai mergaitei gal ir nieko pries buciau, o sis kartas suaugusiai merginai kuri dievina siuos pukuotuku biggrin.gif . mastitas galvoje nerealus buvo, kaip padaryt kad neatrodytu per daug vaikiskai. nzn ar man pavyko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2010 04 14, 19:00)
jau patyriau si jausma hihihi.gif  hihihi.gif . mike pukuotuka darant irgi kovojau. man prasymas buvo padaryt butent su juo. issirinkto paveikslelio dominuojanti spalva irgi riuzava tongue.gif . tai visaip masciau kad tik jos isvengt. jei ji butu daroma mazai mergaitei gal ir nieko pries buciau, o sis kartas suaugusiai merginai kuri dievina siuos pukuotuku biggrin.gif . mastitas galvoje nerealus buvo, kaip padaryt kad neatrodytu per daug vaikiskai. nzn ar man pavyko blush2.gif

pavyko pavyko thumbup.gif abu darbai puikūs!!! wub.gif
dar labai patiko oharos paukštukai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif 4u.gif Remelis jaunu seneliu bendrai nuotraukai ireminti... biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2010 04 15, 08:45)
Labas rytas biggrin.gif  4u.gif  Remelis jaunu seneliu bendrai nuotraukai ireminti... biggrin.gif

Visiškas nokautas.. blink.gif ...Nerealiai gražu.. 4u.gif
Atsakyti
Pacios tiesiog super!!!! wub.gif
Atsakyti