Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

Jennifer, 4u.gif ahaaa tai tau nepatiko mano dėžė lotuliukas.gif man tavo tik tapetai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nuo ingusios31 ir aš esu į skūrą gavus lotuliukas.gif

o kurdamos mes kiekeviena turim savo viziją, ir nebūtinai juk turi būt taip kaip kitai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2010 04 29, 08:52)

Bet iš tiesų džiaugiuosi kad tai parašei, nes žiūriu, kad šiame skyrelyje nebėra kritikos, vien pagyros, nors kartais ir ne visi darbai jų verti, tačiau vėl gi, skonio reikalas. Va kai aš prieš metus pradėjau dekupažinti, o tada tai būdavo kritika. Ingusia31, auuuuuuu....

...mėlyname kambaryje mėlynas komplektukas, man atrodo, "paskęsta"...
o už kompletuką, didelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaKa @ 2010 04 29, 09:04)
Jennifer,  4u.gif ahaaa tai tau nepatiko mano dėžė  lotuliukas.gif  man tavo tik tapetai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nuo ingusios31 ir aš esu į skūrą gavus  lotuliukas.gif

o kurdamos mes kiekeviena turim savo viziją, ir nebūtinai juk turi būt taip kaip kitai atrodo  ax.gif

Na sakei kad darbas nesužavėjo, tai kad ne tik tapetai yra darbas biggrin.gif
Man tavo dėžutės viršus patiko, taip ir rašiau, apačia man nelabai dera, bet tikiu, kad realiai atrodo visai kitaip.
NeLina, jis tikrai nepaskęsta, nes yra baldai ne mėlyni tongue.gif
Atsakyti
Jennifer, nu sužavėt nesužavėjo, bet, kad negražus irgi nepasakiau mirksiukas.gif jis toks savotiškas... Ir kaip sakiau, nebūtinai visiems viskas turi patikt... ax.gif
pati žavėkis ir tikrai bus tokių kurias laaaabai sužavės smile.gif
Atsakyti
Na mėgztu aš tuos šepečius, vis jie mane gundo biggrin.gif

Linksmoji porelė

user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif Jenifer, MamaKa nu ot garbe man uztrauket, kaip kokiai raganai, tipo tik i skuRa dalina, o pati nieko nepasirodo, tik lieziuviu plaka lotuliukas.gif ale smagu kad nepamirstat nors uz tai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 29 balandžio 2010 - 13:36
Sveikos 4u.gif
Nu kiek grožio prikrovėt per dieną-kitą blink.gif
Labai patiko Nuotaikingos padėklas - tik neįsivaizduoju, kaip jį pačiai padaryt 4u.gif
Oseros laivai - thumbup.gif Gražiai "pamozoti" kraštai. Kaip kokia faktūrytė atrodo 4u.gif
MamaKa - superinė dėžutė, tokia švelniiiii, senaaaa rolleyes.gif 4u.gif Iš tiesų - labai patiko mirksiukas.gif
Bus ka šepetys thumbup.gif
Ingusia31 - nu welcome back 4u.gif Gal jau krikštadėžę kokią savo mažiukės parodysi? 4u.gif
Visoms kitoms - po 4u.gif
Aj, pamiršau pasakyt - jeigu ko nepaminiu, tai čia, žinokit, iš keršto tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Daisy: 29 balandžio 2010 - 15:42
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 04 29, 13:35)
lotuliukas.gif Jenifer, MamaKa nu ot garbe man uztrauket, kaip kokiai raganai, tipo tik i skuRa dalina, o pati nieko nepasirodo, tik lieziuviu plaka  lotuliukas.gif ale smagu kad nepamirstat nors uz tai  4u.gif

Ingusia clap.gif ale matai kaip garsiai šaukiau, iš karto atsiliepei lotuliukas.gif
Ne brangioji, tave tikrai tik geru žodžiu, ot mėgstu tokius žmones, ką mąsto, tą ir sako, o jei ir į temą, tai iš vis supper thumbup.gif
bus_ka, sakyk gi kuo sendinai, kad taip jau tikrai senoviškai atrodo. Niūrokas šepetėlis, bet na, tikrai dvelkiantis senove, man gražu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 29 balandžio 2010 - 19:37
bus ka labai fainas sepetys wink.gif
Atsakyti
Crazy Daisy, Jennifer, Campari, nu gi smagu, kad ir jums patiko. tongue.gif
Jennifer, ne niurus jis, tik ramus ir dar aukseliu biški žiba, toks nuotaikingas, norėjau savas gėlytes praskiest biggrin.gif O sendinau Perfetto stambiu, tik ryškinau ne viską 4u.gif
Atsakyti
bus ka thumbup.gif gražus šepetukas 4u.gif

aš vis vargstu su savo dėže... verysad.gif nu tikiuosi kai pabaigsiu nenulinčiuosit.. doh.gif atrodo nieko ispudingo,bet vargstu vargstu.. unsure.gif iš visur traukau trukstams dalis,db su vidum stojau.. cry.gif
Atsakyti

user posted image

jau sitas kokis grozis.... wub.gif
Atsakyti