Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

labai smaikstus Jusu sepeciai biggrin.gif wub.gif , bet patinka man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 03 29, 10:04)

kasip gražu..tikrai lblb pagirtini ... thumbup.gif wub.gif

majastra
faini šepečiai wub.gif bet gal kokia dėžutę jąu ar pan. pagamintumėt.. matom kaip gerai šepečiai gaunasi... blush2.gif lotuliukas.gif gal jau laiks kitką pamėgint? tongue.gif
Atsakyti
Raseleb - puikūs darbai thumbup.gif Tašiukas ypač 4u.gif
Ir visoms po balioną 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, kartais dekupazinu ir dezutes tik sepeciai man mielesni mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Labai įstrigo atmintin Raseleb rankinė wub.gif o ji daugiau dekoratyvinė ar bus ir praktikoje naudojama? ax.gif

ir majastros dėžutė mėlynoji - bravo, bravo!!! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supersandryte: 30 kovo 2010 - 07:14
DOLLILYTE, versus*, sobieska, Vėjaustė, Crazy Daisy, ohara, supersandryte, dėkui visoms labai, o ir pati esu patenkinta gautu rezultatu 4u.gif
Ji bus naudojama kaip dekoratyvinis elementas, bet tuo pačiu galima susideti norimus mielus daiktelius. Jau ir užsakovė yra nešios kaip rankinę mirksiukas.gif
Salza sunku suprasti pagal nuotrauką, bet kiek įmatau apačia dėžutės sendinta vienkomponenčiu, o viršus dvikomponenčiu? g.gif
majastra linksmai juokingi šepečiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 03 28, 10:41)
Uzsakymukas mazos mergytes dziaugsmui

*************PRINCESĖS PATRICIJOS SVAJONĖMS*******************

user posted image

4u.gif

labai grazu!
Papildyta:
QUOTE(kvartetas @ 2010 03 29, 17:02)
uzsisakinejau is visiem jau zinomo lenkisko tuo momentu buvo tokia pat dzieju dydziu nzn kuri pas mane yra ar tapati kuri dabar pardavime.
psl http://www.drewlandi...t...at=45&str=1

buvau aptikusi ir kazkuriam lietuviskam psl tokia pat, bet kuriam jau nebeatsimenu.

nuostabi dezute! lb graziai isdekoravot! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 03 30, 08:24)
Salza sunku suprasti pagal nuotrauką, bet kiek įmatau apačia dėžutės sendinta vienkomponenčiu, o viršus dvikomponenčiu?  g.gif

Taip. Kaip pirmam kartui norejau ismegint ir ta ir ta.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2010 03 29, 18:02)
uzsisakinejau is visiem jau zinomo lenkisko tuo momentu buvo tokia pat dzieju dydziu nzn kuri pas mane yra ar tapati kuri dabar pardavime.
psl http://www.drewlandi...t...at=45&str=1

buvau aptikusi ir kazkuriam lietuviskam psl tokia pat, bet kuriam jau nebeatsimenu.

Deja esu is miesto prasidedancio ta pacia raide, Klaipedos mirksiukas.gif . o gal netycia siuncia sia dezute?
Atsakyti
QUOTE(majastra @ 2010 03 30, 06:49)
sveikutes, kartais dekupazinu ir dezutes tik sepeciai man mielesni  mirksiukas.gif

wow... wub.gif lblb grazu,o paveiksliukas spausdintas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2010 03 29, 18:02)

merginos o yra kurios uzsakineja is cia? idomu kiek pristatymas kainuoja, ir t.t...? blush2.gif
Atsakyti
ohara, paveiksliukas spauzdintas, kazkaip internete ivairesniu galima rasti negu parduotuvese, nors aisku tenka ir pirktinius naudoti smile.gif
Atsakyti