QUOTE(Ingusia31 @ 2010 05 18, 15:40)
oi Ingusia,kaip prajuokinai mane savo klausimais
gerąją prasme
man irgi yra buvus staigmenėlė,nežinau,kaip ten merginos kepa per vienąkart biskvitą,aš Rafaelo kepiau per dukart,išimu,minkštokas biskvitas,nekreipiu dėmesio,praaušo,pjaunu,o vidury tešla
greitai orkaitėn ir kepu iš naujo,jau nežinojau,kas ten gausis,bet nieko,suėjo
QUOTE(Larissa @ 2010 05 21, 10:55)
jei aš jų nesulaistysiu?
labai nukentės skonis? kažkodėl nemėgstu drėgnų biskvitų
gal ir nelabai nenukentės,bet tada reiks ilgiau palaikyti suteptą,kad persigertų kremai.aš sekmadienį sutepiau snickersą,trečiadienį buvo nerealus skonis,ketvirtadienį dar skaniau....gal čia tik man taip...sakiau,jei kada reiks šeštadieniui torto,sutepsiu ne vėliau nei trečiadienį
QUOTE(Larissa @ 2010 05 21, 14:02)
tada visai diletantiškas klausimėlis: o kaip reikia sulaistyti,kad tolygiai,bet nedaug?
mirkyti teptuką ir tepti
QUOTE(cloudlet @ 2010 05 23, 08:08)
bei koks skanesnis snikersas su virtu kondensuotu pertepimas ar su rududu, su virtu ragavau o su rududu ne
idomu kuris skonis labiau primena tikra snikersa
man daug skaniau su Rududu,nors tikroviškesnis Snickersas lyg ir su kondensuotu,su Rududu toks skonis gavoas,kaip Voveraitės torto(ne to,kur prie tortų nuorodų yra,nes anokį aš trupiniuočiu vadinu
,bet Kaune pirkdavom,su riešutais,gal teko kada ragaut)
QUOTE(DaivaVe @ 2010 05 27, 13:48)
merginos, siandien vakare planuoju susitepti snikersa, bet iskilo klausimelis del riesutu: kaip jus juos apkepinat? sausoje keptuveje
sausoje.beje,man daug panašesnis skonis į Snikers šokoladuką,kai riešutai torte nesmulkinti,tik perpus padalinti,bet kai pamačiau,
kaip anyta išrankioja juos,nes nesukramto,turiu dabar smulkint
ne visiems skanu cieli
Papildyta:
Beje,mergaitės,o šampaniniam torte labai alkoholis jaučiasi?