Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-6

QUOTE(Naktibalda @ 2010 05 27, 11:31)
ateinu čia dar paklausti, ar rafaelo svajonę darant ir plakant girietinėlę būtinas standiklis  g.gif , nes apsižiūrėjau,kad neturiu  doh.gif , bet man rodos nelblogai susiplaka juk ir be standiklio,

nebūtinas visai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 05 27, 14:48)
merginos, siandien vakare planuoju susitepti snikersa, bet iskilo klausimelis del riesutu: kaip jus juos apkepinat? sausoje keptuveje ar reikia aliejaus? ir kaip tas odeles nuimti?  g.gif  norejau nusipirkti iskart kepintu riesutu, bet radau tik sudytus  doh.gif  tokie man atrodo i torta netinka  smile.gif



Riesutus uzpilu verdanciu vandeniu ,truputi pabuna,o tada odeles kuo puikiausiai nusiima,o kepinu sausoje keptuveje.
Atsakyti
QUOTE(EDCKA @ 2010 05 27, 13:53)
Riesutus uzpilu verdanciu vandeniu ,truputi pabuna,o tada odeles kuo puikiausiai nusiima,o kepinu sausoje keptuveje.



Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 05 27, 13:48)
merginos, siandien vakare planuoju susitepti snikersa, bet iskilo klausimelis del riesutu: kaip jus juos apkepinat? sausoje keptuveje ar reikia aliejaus? ir kaip tas odeles nuimti?  g.gif  norejau nusipirkti iskart kepintu riesutu, bet radau tik sudytus  doh.gif  tokie man atrodo i torta netinka  smile.gif

nuo pakepintu zemes riesutu odeles labai lengvai nusiima,o kepinu sausoje keptuveje, arba mikrobangeje
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 05 27, 13:48)
merginos, siandien vakare planuoju susitepti snikersa, bet iskilo klausimelis del riesutu: kaip jus juos apkepinat? sausoje keptuveje ar reikia aliejaus? ir kaip tas odeles nuimti?  g.gif  norejau nusipirkti iskart kepintu riesutu, bet radau tik sudytus  doh.gif  tokie man atrodo i torta netinka  smile.gif

aš tai iš vis dėjau lazdyno riešutus ir truputėlį pakepinau ant sausos keptuvės, skonis nerealus, su žemės nemėginau tai nežinau biggrin.gif , bet kepinti irgi reikia sausai, vaikystėje mes kepindavome orkaitėje, 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Alexi @ 2010 05 25, 13:53)
Sveiki
ruošiuosi kepti migdolinį tortą "Moka". Ar kas nors jį yra kepę, kaip ten su matavimo vienetais? Biskvitui viskas duota ml ar tikrai ne gramais? Ir dar klausimas dėl migdolų jei tikrai reikia 175ml migdolų, tai čia juos matuot smulkintus jau ar dar ne smulkintus?
Ačiū jei kas pagelbės 4u.gif


Gal jau ir per vėlai pamačiau klausimą, bet visvien atsakau - taip ten daugumoj viskas duota mililitrais - jokios klaidos nėra schmoll.gif laikykis tiksliai recepto ir viskas gausis, biskvitas beje iškepa labai puikus mirksiukas.gif
Dėl migdolų tai reik čielų pasimatuot 175 ml, juos apskrudint sausoje keptuvėje, o paskui jau smulkinti ax.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
As tik orkaiteje riesutus kepinu...

O i Rafaelo biskvita ten ryskiai per daug kepimo milteliu...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 27, 17:17)
As tik orkaiteje riesutus kepinu...

O i Rafaelo biskvita ten ryskiai per daug kepimo milteliu...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 27, 18:17)


O i Rafaelo biskvita ten ryskiai per daug kepimo milteliu...


nu as irgi ta pastebejau.. pats tortas butu liuks, bet reiktu biskvito be kepimo milteliu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 05 18, 15:40)

oi Ingusia,kaip prajuokinai mane savo klausimais lotuliukas.gif gerąją prasme 4u.gif man irgi yra buvus staigmenėlė,nežinau,kaip ten merginos kepa per vienąkart biskvitą,aš Rafaelo kepiau per dukart,išimu,minkštokas biskvitas,nekreipiu dėmesio,praaušo,pjaunu,o vidury tešla blink.gif greitai orkaitėn ir kepu iš naujo,jau nežinojau,kas ten gausis,bet nieko,suėjo lotuliukas.gif


QUOTE(Larissa @ 2010 05 21, 10:55)
jei aš jų nesulaistysiu?  g.gif labai nukentės skonis? kažkodėl nemėgstu drėgnų biskvitų  doh.gif

gal ir nelabai nenukentės,bet tada reiks ilgiau palaikyti suteptą,kad persigertų kremai.aš sekmadienį sutepiau snickersą,trečiadienį buvo nerealus skonis,ketvirtadienį dar skaniau....gal čia tik man taip...sakiau,jei kada reiks šeštadieniui torto,sutepsiu ne vėliau nei trečiadienį rolleyes.gif

QUOTE(Larissa @ 2010 05 21, 14:02)
tada visai diletantiškas klausimėlis: o kaip reikia sulaistyti,kad tolygiai,bet nedaug? 

mirkyti teptuką ir tepti 4u.gif

QUOTE(cloudlet @ 2010 05 23, 08:08)
bei koks skanesnis snikersas su virtu kondensuotu pertepimas ar su rududu, su virtu ragavau o su rududu ne ax.gif idomu kuris skonis labiau primena tikra snikersa  g.gif

man daug skaniau su Rududu,nors tikroviškesnis Snickersas lyg ir su kondensuotu,su Rududu toks skonis gavoas,kaip Voveraitės torto(ne to,kur prie tortų nuorodų yra,nes anokį aš trupiniuočiu vadinu g.gif ,bet Kaune pirkdavom,su riešutais,gal teko kada ragaut)

QUOTE(DaivaVe @ 2010 05 27, 13:48)
merginos, siandien vakare planuoju susitepti snikersa, bet iskilo klausimelis del riesutu: kaip jus juos apkepinat? sausoje keptuveje

sausoje.beje,man daug panašesnis skonis į Snikers šokoladuką,kai riešutai torte nesmulkinti,tik perpus padalinti,bet kai pamačiau,kaip anyta išrankioja juos,nes nesukramto,turiu dabar smulkint doh.gif ne visiems skanu cieli blush2.gif
Papildyta:
Beje,mergaitės,o šampaniniam torte labai alkoholis jaučiasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2010 05 27, 17:28)
Gal jau ir per vėlai pamačiau klausimą, bet visvien atsakau - taip ten daugumoj viskas duota mililitrais - jokios klaidos nėra  schmoll.gif laikykis tiksliai recepto ir viskas gausis, biskvitas beje iškepa labai puikus mirksiukas.gif
Dėl migdolų tai reik čielų pasimatuot 175 ml, juos apskrudint sausoje keptuvėje, o paskui jau smulkinti ax.gif Sėkmės  4u.gif


Ačiū labai už atsakymą 4u.gif Dar ne vėlu kepsiu kitą savaitę tikiuosi pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, sakykit prasau, ar jus perkat riesutu pasta, ar pacios darot? Man pagal recepta reikia riesutu pastos ir kokoso sviesto, nei to, nei to pirkt nerandu (as ne LT) galvoju gal galima pasidaryti, gal kuri zinot kaip? 4u.gif Aciu.
Atsakyti