Įkraunama...
Įkraunama...

GMP deklaravimas

Sakykit, jei pildaj dekl-ja ir yra kalidu, praeitais metais, apacioj iskarto atsirasdavo kurioj vietoj klaida, siais neatsianda g.gif ar cia tik pas mane? abejoju, kad viska taip iskarto gerai uzpildziau biggrin.gif
Atsakyti
o kaip daryt jei mpnpd yra 600, o pazymoj raso faktiskai pritaikytas mpnpd yra 250, tai 17 langely rasom 600 ir to pakanka kad jie zinotu kiek papildomo nepritaike?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brunera: 24 kovo 2010 - 15:54
QUOTE(Bulbulka. @ 2010 03 24, 16:47)
Sakykit, jei pildaj dekl-ja ir yra kalidu, praeitais metais, apacioj iskarto atsirasdavo kurioj vietoj klaida, siais neatsianda g.gif ar cia tik pas mane? abejoju, kad viska taip iskarto gerai uzpildziau biggrin.gif

pas mane rode apacioj, pabandykit kur nors pakeist koki skaiciuka gal tada parodys klaida, tada zinosit ar su klaidom ar be blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 03 24, 15:45)
Pas vyra Seb bankas jau yra,pas mane swed bankas raso duomenu nera ax.gif net ir ne zinau gal ir ne bus ax.gif bet as siek tiek dirbau ax.gif  g.gif

tai reiskia dar ne pas visus yra g.gif
na kai bandau persisiusti ta preliminaria man raso'APPROPRIATE FORM IS NOT FOUND' doh.gif o parsisiunciau tuscia sablona tai viskas tvakoj,negi viska tada i tuscia pildyt?
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2010 03 24, 15:47)
Viskas gerai man irgi nerodo mirksiukas.gif
Atsakyti
del vyro deklaracijos tai man viskas aisku, nu bet manojoj ka i 17 irasyt, nedirbu, auginu vaika, ar sodros ismokoms taikomas tas mpnpd? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(juliukas25 @ 2010 03 24, 17:50)
pas mane rode apacioj, pabandykit kur nors pakeist koki skaiciuka gal tada parodys klaida, tada zinosit ar su klaidom ar be  blush2.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Bet keista, keiciau bet nerodo, kazka turbut ne taip darau g.gif
kai atsiunciau, buvo eile klaidu, viska pataisiau, bet nezinau, vistiek abejoju....
Atsakyti
QUOTE(azuolaite @ 2010 03 24, 15:51)
tai reiskia dar ne pas visus yra g.gif
na kai bandau persisiusti ta preliminaria man raso'APPROPRIATE FORM IS NOT FOUND' doh.gif o parsisiunciau tuscia sablona tai viskas tvakoj,negi viska tada i tuscia pildyt?
Atsisiusti sau GPM308 v.1.
ne parsisiusti spausk o atidaryti,ir prases si forma pasirinkti,
oi kaip nemoku paaiskinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 03 24, 15:53)
del vyro deklaracijos tai man viskas aisku, nu bet manojoj ka i 17 irasyt, nedirbu, auginu vaika, ar sodros ismokoms taikomas tas mpnpd? blink.gif

taikomas.
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2010 03 24, 15:55)
vistiek abejoju....
del to ka neko negrazinsi ax.gif ar per dideli tau suma lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 03 24, 17:52)
Viskas gerai man irgi nerodo mirksiukas.gif

na tai gerai tada, nuraminot bigsmile.gif

bet va, su tais mokesciais siais metais unsure.gif uz palukanas suma turejo buti, dar nepritaikytas npd uz gruodi (sodroj), + kai buvau gimdmo atostoguose, dar kai dirbau dviejose darbuovietese vienu metu, cia 4 menesius, tai rasiau prasyma kad netaikytu man npd, tikejausi kad sudejus gausiu trupuciuka daugiau, o gavosi kad ta suma uz palukanas net sumazejo doh.gif (tipo npd per daug pritaiktas buvo tada gaunas)
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2010 03 24, 16:55)
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Bet keista, keiciau bet nerodo, kazka turbut ne taip darau g.gif
kai atsiunciau, buvo eile klaidu, viska pataisiau, bet nezinau, vistiek abejoju....

kazka pakeitus reik paspausti sauktuka arba "save" kad uzsifiksuotu, tada ir parodys klaidas, smile.gif
bet kaip supratau jei pries pakeitima rode klaidas o istaisius ju nebeliko manau turetu but viskas tvarkoj smile.gif
Atsakyti