Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 58

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 25, 17:53)
Nesupratau?? Pasiimi raudono vyno buteli ekologisko  lotuliukas.gif  ir atvarai i Kauna!! Kokios cia bedos dabartes??  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 25, 17:04)
Nu viskas, jebituteee, jau kaip pilsiu sekanti karta to silko, kad man blizgetu!! new_russian.gif

dar nuo keramidu labai blizga mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 03 25, 17:34)
Aleliūja  doh.gif paskambino iš KN, norėjo kviesti į pokalbį dėl darbo sad.gif

nu bet ir gerai jums ten ,Vilniuje verysad.gif Tokių gerų įdomių darbų pasitaiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 25, 15:58)
Ir gaunasi rožių hidrolatas? bigsmile.gif

O nežinai, iš AZ tas kvapų ektstraktas kvepės granatomis? Aš noriu į lūpų balzamą dėti, kad būtų granatų kvapas unsure.gif

as darausi gerimui, tai labai patinka, visai kaip hidrolata gertum
Absoliutai ir tie kvapus ekstraktai kitaip isgaunami tai ir kvapai turetu buti kitokie

QUOTE(Satura @ 2010 03 25, 16:24)
vos neverkiu dabar, kad šilko neėmiau angel_sadangel.gif Tikrai nereikėjo, bet dabar kai pasiskaitau, norisi naują sąrašą darytis  biggrin.gif

Gali brukstelti ax.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 25, 16:27)
Ale čia pusę mūsiškių reikia į politiką leisti arba viešuosius ryšius - tooookią agitaciją padaro wink.gif  lotuliukas.gif
Bet aš truputį susipainiojau su užsakymais, pasirodo, Kaunas dabar siunčiasi, ne Vilnius...  verysad.gif

As viena uzsakyma padariau antradieni vakare, tai treciadieni jau buvo isiustas siuntinys, o kita dariau treciadieni ryte anksti, tai tas siandien per pietus ir jau buvo isiustas. Tai jau laukiam kitos savaites viduryje visko biggrin.gif
galiu ant smugio ir trecia padaryti Vilniuje. Tik vat svarstau ar daryti siandien vakare, ryt ryte, ar nukelti kitai savaitei g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 25, 17:25)
Tai jau laukiam kitos savaites viduryje  visko  biggrin.gif

na na, ar ne per greitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 25, 18:25)
galiu ant smugio ir trecia padaryti Vilniuje. Tik vat svarstau ar daryti siandien vakare, ryt ryte, ar nukelti kitai savaitei  g.gif  ax.gif

Gal šįsyk jau būtų konservantų ir indelių, ar taip jie iš AZ nieko ir neatrašė?
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 25, 14:24)
va tokia sudėtis: Mica Cl 77019, Titanium Dioxide Cl77891, Zinc Oxide Cl 77947, Iron Oxides Cl 77492, 77491, 77499.

Beje, Nidulia, kokį šepetėlį jai naudojat?

vienaskaita prasyciau:) kabuki ar kaip jis ten vadinasi toks storulis, putlutis su trumpu storu koteliu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 25, 17:48)
Visada taip būna  biggrin.gif Bent jau man panašiai du kartus buvo - kai įsidarbini, pakviečia ten, kur labiau norėjai...  doh.gif

vajeeee, taigi nueik i pokalbi, jei labiau patiks KN, iseisi is esamo darbo. Saves ziurek, kas tau labiau patinka, o ne, kad"nepatogu dabar pries zmones". ir man taip buvo.
Atsakyti
Placebo., tai tu pirkai biria pudra, taip?
Atsakyti
QUOTE(Joliee @ 2010 03 25, 16:49)
ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif o kur pati labiau norėtum?.. Nu bet ir būna..

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 25, 17:54)
vajeeee, taigi nueik i pokalbi, jei labiau patiks KN, iseisi is esamo darbo. Saves ziurek, kas tau labiau patinka, o ne, kad"nepatogu dabar pries zmones". ir man taip buvo.

Va va, būna biggrin.gif bus gerai man ir Biopasaulyje, bent naujų prekių mokytis nereikės, nes bakalaurinis jau šikną spardo biggrin.gif o ir šiaip, Biopasaulio savininkė labai superinė moteris, nenoriu nuvilt... O KN geriausia patirtis, manau, būtų, bet kiek ten mokytis ! doh.gif
Gana jau poster_offtopic.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 25, 19:15)
Gana jau  poster_offtopic.gif  4u.gif

Aha, jau gana, bet paskutinis klausimas - ar tavo specialybė ir tas bakalaurinis susiję su tuo kažkaip, ar ne? Smalsu labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 25 kovo 2010 - 18:28
QUOTE(Satura @ 2010 03 25, 17:33)
na na, ar ne per greitai biggrin.gif

nu ne, jie isipareigoja per 7 dienas pristatyti, tai vat ir gausis savaites vidurys biggrin.gif

QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 03 25, 17:35)
Gal šįsyk jau būtų konservantų ir indelių, ar taip jie iš AZ nieko ir neatrašė?

Ne, nieko neatrase, bet bandyciau, tik va....
man realiai reiktu dar 10 euru rezervui ir tada dar siandien viska padarau.

Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 03 25, 10:31)
Daddygirl, rutuk - kur UK perkat rasulo molį?

Pirkau www.aromantic.co.uk tai daugeli savo geriu is ju emiau biggrin.gif
Tiesa jei ziuresi kokiu alieju, tai atidziai, buna rafinuotu, bet siaip nemazai geriu jie turi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 25 kovo 2010 - 18:56
QUOTE(Satura @ 2010 03 25, 16:24)
vos neverkiu dabar, kad šilko neėmiau angel_sadangel.gif Tikrai nereikėjo, bet dabar kai pasiskaitau, norisi naują sąrašą darytis  biggrin.gif

aš ir buvau atspari.. neturiu nei silikono, nei šilko, bet gal reiktų unsure.gif ką daryyyyt?

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 25, 17:54)
vienaskaita prasyciau:) kabuki ar kaip jis ten vadinasi toks storulis, putlutis su trumpu storu koteliu smile.gif

na aš irgi kabuki, bet mano artdeco (turėjau kažkada ir artdeco mineralinę) po ilgo nenaudojimo kažkoks šiurkštokas pasirodė, o bellapierre šepetėlis toks minkštas, švelnus, tai, galvoju, gal reiktų kito...

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 25, 17:55)
Placebo., tai tu pirkai biria pudra, taip?

taip taip, birią mineralinę pudrą
user posted image
Atsakyti