QUOTE(Satura @ 2010 03 29, 15:12)
QUOTE(Satura @ 2010 03 29, 15:12)
Už kotletus nebus jiems skanesnio kvapo 
Ot ir ne
Va koks tyrimas: http://www_sirc_org/...ll_attract.html
Pirmauja moliūgų pyragas su levanda
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 29, 13:06)
nesiruosiu jusu mokyti kaip gyventi. As pateikiu fakta, nes tikrai yra nemazai tyrimu apie taip kaip ftalatai veikia, ir itaka nevaisingumui, o jei manai, kad tokios problemos nera -tai ziniu stoka visada vercia zmones daryti klaidingus sprendimus. Gal tas gabalelis ir mizeris, bet kiek laiko tu ji jau uostai, o kiek panasiu ftalatiniu produku esi turejusi, o gal vis dar turi namie?Tad jei manai,kad vienu daugiau ar maziau esmes nekeicia -tai i sveikata
QUOTE(Rasma @ 2010 03 29, 14:34)
Absoliučiai nieko bendro su apelsinais..apelsinų kvapas ir man
Bet nuotakų hidrolatas - bulvienojai
Bet nuotakų hidrolatas - bulvienojai
as, kaip ir daugelis is jusu, tikrai esu rinkusi tuos vabalus, tad zinau bulvienoju kvapa ir man apelsinmedzio ziedu hidrolatas nieko bendo su jais neturi
Labai malonus kvapas, nors nerolio tai is vis pasaka (AN turi butent nerolio hidrolata -nuostabus kvapas
QUOTE(Rasma @ 2010 03 29, 14:50)
ooo, spurgos, kola
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 29, 15:52)
nesiruosiu jusu mokyti kaip gyventi. As pateikiu fakta, nes tikrai yra nemazai tyrimu apie taip kaip ftalatai veikia, ir itaka nevaisingumui, o jei manai, kad tokios problemos nera -tai ziniu stoka visada vercia zmones daryti klaidingus sprendimus. Gal tas gabalelis ir mizeris, bet kiek laiko tu ji jau uostai, o kiek panasiu ftalatiniu produku esi turejusi, o gal vis dar turi namie?Tad jei manai,kad vienu daugiau ar maziau esmes nekeicia -tai i sveikata
Kodėl reikia kandžiotis - "žinių stoka", visa kita... Taip nedaroma, nebent labai kažkokio pykčio viduj yra...
QUOTE(ragana @ 2010 03 28, 17:40)
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 29, 10:54)
Ne nu ...dabar dar daugiau intrigos ta campaku pomada apziureti
- vienoms dieviskas kvapas, kitoms ne. Hidrolatu tai turiu jau i valias, jau net kuna pradejau po sporto purkst
- zodziu reikia sustoti, nes su ekologija labai prasilenkia toks visko norejimas ir pirkimasis
- dabar dar 3 traukiniai atvaziuoja

nu tu pavarai
QUOTE(Brasa @ 2010 03 29, 14:55)
Va va, aš kažkada išsitepiau kažkokiu kvapniu kūno sviestu; įsivaizduodavau, kad baisiai skaniai ir seksualiai kvepiu, tyliu, laukiu, kaip maniškis reaguos. Tai sureagavo gyvatė , sako: "-Kuom čia prisitepliojai? panašaus kvapo vaistais mane vaikystėj nuo kažkokių tai niežų tepė". Durnius.
oi pakelei nuotaika, susiko man siandien visa diena, eisiu tuoj uzsakinet, kad nervai apsiramintu
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 29, 12:07)
tai ir apsieisiu as be tu amberiu.
dar galima tikra amber gabaliuka nusipirkt
ir mano apelsinu ziedu hidrolatas kvepia.. kazkaip meduotai. bulviu man neprimena, o bulviu lauku kvapo vaikystej isvengiau
QUOTE(Satura @ 2010 03 29, 15:59)
Bet geriausiu atveju iš AZ tegalim meduolių kvapo gaut 
Išeitį turime
Visos į virtuvę pirma: http://thebakingbird...pkin-bread.html , o po to šitie kvepaliukai
Laba diena,
Kadangi čia jau kalbama ne vien tik apie gamintojus ir ekologiją, o tema tokia populiari, tai gal atsirastų kas galėtų patarti, juolab klausimas šiek tiek siejasi ir su tema:
Turint omenyje tik natūralias priemones, kokie yra aliejų naudojimo vietoj kremų veido ir rankų odai maitinti pliusai ir minusai? (Kalbant apie: kainas, rezultatą, etc.) Oda yra sausa. Ačiū.
Kadangi čia jau kalbama ne vien tik apie gamintojus ir ekologiją, o tema tokia populiari, tai gal atsirastų kas galėtų patarti, juolab klausimas šiek tiek siejasi ir su tema:
Turint omenyje tik natūralias priemones, kokie yra aliejų naudojimo vietoj kremų veido ir rankų odai maitinti pliusai ir minusai? (Kalbant apie: kainas, rezultatą, etc.) Oda yra sausa. Ačiū.
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 29, 16:28)
nu tu pavarai
darykis vonia is hidrolatu
oi pakelei nuotaika, susiko man siandien visa diena, eisiu tuoj uzsakinet, kad nervai apsiramintu
Ne, jau nusiraminus, daugiau jokiu prekiu
Jetus, tai kas dabartes isdriso nuskriausti?
QUOTE(Rasma @ 2010 03 29, 14:50)
Aš dar kartą vėliau pauosčiau..negaliu - man vaikystės vasaros kaime prieš akis..bulvių laukai..ir pilni stiklainiukai kolorado vabalų su lervutėm
Va va, pagaliau kazkam irgi asocijuosi su tuo paciu kaip ir man
beje, kam praejo noras campaku pomadai, siulau dar neuzmirsti campaku hidrolato
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 03 29, 16:39)
Va va, pagaliau kazkam irgi asocijuosi su tuo paciu kaip ir man 
Būsi trečia jau