rugiagiele,labai mielas angeliukas,o tas narcizas paspalvintas uš visų gražiausias-ko nedavei likusių paspasvint
zuliaska
padirbėjai iš peties super
rugiagiele,labai mielas angeliukas,o tas narcizas paspalvintas uš visų gražiausias-ko nedavei likusių paspasvint
QUOTE(Iriska @ 2010 04 02, 12:31)
Sveikutes,
Panos, kas is Vilniaus, kita sestadieni maziuko pirmas gimtadienis labai reikia grazaus torto... Laukiu i az.
SORRY uz OFFTOPIC
Panos, kas is Vilniaus, kita sestadieni maziuko pirmas gimtadienis labai reikia grazaus torto... Laukiu i az.
SORRY uz OFFTOPIC
ehh supratau, kad niekam papildomai pinigeliu nereikia. Teks juos Rimi atiduoti...
QUOTE(Olesta @ 2010 04 02, 19:22)
Kirbe, Zuliaska, Rugiagėle, fantastiniai tortai, kaip matau darbus nusidirbot, gal atvarykit į talką

aha nusidirbom...o šiandien dar visa diena......
del šokolado tvorelei,tai dabar perku ta pigesny Konditeriny šokolada ir nieko papildomai pilti tikrai nereikia,netgi nerekomenduojama.....
kirbe,a jau sutvarkėt tą gražuolį tortą draugės
,nu laaabai gražus
kiek laiko dziuna pastilazas
nes vakar vakare padariau gelytes, o siandien nezinau ar jau galiu det ant torciko
ir ta mase, kuri man liko, kur ja man laikyt
kambario temperaturoj ar saldytve, gal kameroj
QUOTE(zuliaska @ 2010 04 03, 00:41)
nu ir aš
tailandietiškas bananų, grietinėlė, per daug kokoso nudažius buvau, tai čia tiko
) ir lipiniai marcipanas ir mmg
tailandietiškas bananų, grietinėlė, per daug kokoso nudažius buvau, tai čia tiko
tu mane išgelbėjai net nežinodama, padariau rafaelo ir galvoju kaip puošt, ot nesusipratėlė, einu dažyt kokosą ir puošti tortą AČIŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ
Sveikos,
reikia patarimo - gavau pirkti tik prasto kepimo popieriaus, prie kurio viskas limpa.. Jei as ji sviestu istepciau, kazin - butu efektas? Man reikia plikyto torto lakstus iskepti..
reikia patarimo - gavau pirkti tik prasto kepimo popieriaus, prie kurio viskas limpa.. Jei as ji sviestu istepciau, kazin - butu efektas? Man reikia plikyto torto lakstus iskepti..
QUOTE(kice @ 2010 04 03, 12:40)
Sveikos,
Drąsiai gali tepti, padės
Pati kepiau biskvitą šiandien, tai patepiau aliejumi. Neprikibo nei trupinėlis