Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės valymas

QUOTE(Amalia @ 2005 12 08, 11:10)
O garu surinkejo groteles tai papurksciu valikliu su natrio sarmu (kur restoranu virtuvems) ir palieku paveikti - tada su kempine nusivalo.


O kur jo gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pienių jūra @ 2005 12 05, 12:50)
Jau kažkurioj temoj rašiau, bet pasikartosiu. Per TV mačiau, kad tam neva labai tinka paprasta naminė priemonė: burokine tarka pritarkuoti ūkiško muilo, negausiai atskiesti jį šiltu vandeniu, įberti žiupsnelį sodos ir viską išmaišyti. Pati nebandžiau, tai patvirtint negaliu. bet ten naudojo kaip tik gartraukiui valyt. Sėkmės wink.gif

Išbandytas dalykas.Aš valiau ilgai nevalyto garų surinkėjo viršų. Prieš tai nesėkmingai valiau su įvairiom cheminėm priemonėm, bet nelabai padėjo. O su šituo mišiniu thumbup.gif
Atsakyti
Su paprasta soda irgi labai gerai nusivalo thumbup.gif ir pigu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(viketa @ 2005 12 28, 18:07)
Man riebalus geriausiai nuvalo AJAX CREAM CLEANSER (toks žalias buteliukas).


O kuo nuvalyti chromuotus pavirsius?Na tuos,metalininius ,tipo?Gartraukis mano baisus...
Atsakyti
QUOTE(Asta78 @ 2006 09 22, 09:15)
O kuo nuvalyti chromuotus pavirsius?Na tuos,metalininius ,tipo?Gartraukis mano baisus...

Šiūruojančio nieko nepanaudosi, nes paviršius susigadins. Taigi, belieka koks nors muilo (ar detergento) pagrindu pagamintas valiklis. Geriausai riebalus pašalina natrio šarmas - būna valiklių ir su juo, bet jais aprūpinamos dažniau restoranų virtuvės, nežinau, ar privačiai iš viso parduodama. Juo profai valo viską nuo taukų apgargėjusį. Tada, aišku dirbama su pirštinėmis, saugojamasi, kad kur anrt rūbo neužtikštų, bet rezultatas - pasakiškas. Buvau gavusi dovanų, neatsidžiaugiau.
Ach tiesa, dar prisiminiau - jei verdi ant dujų, nekrėsk baikų, valyk kuo greičiau, riebalais apaugęs gartraukis gali užsidegt, tada pati ko gero nė nebeužgesintum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalia: 24 rugsėjo 2006 - 10:53
orkaiciu valyklis JEGA riebalus greit istirpdina. nuo plyteliu tai tikrai, del baldu nezinau, kad tik nenugrauztu.
Atsakyti
Amway - ZOOM, LOC. Puikiai nuvalo , net trinti nereikia
Atsakyti
Su spiritu thumbup.gif
Atsakyti
Kai neįsisenėję riebalai,tai daugelis turbūt valiklių tinka. O vat ką daryti su sena orkaite? doh.gif Viryklės viršų atsisšveičiau-švaru, kaip nauja, bet tos "grotelės" doh.gif . Sena orkaitė, tai niekada nevalyta turbūt schmoll.gif . Visaip bandžiau ir nu niekaip neatšveičiu verysad.gif . Tas pats ir su orkaite verysad.gif .
Gal buvo kam tokia bėda ir kažką galėtumėt patarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijolytė @ 2006 10 04, 13:36)
Amway - ZOOM, LOC. Puikiai nuvalo , net trinti nereikia

drinks_cheers.gif thumbup.gif Jau 10 metu valau.geriau nebuna thumbup.gif
Galima ir su soda ir su dantemis thumbup.gif Kas laiko turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūzia @ 2006 10 06, 13:01)
Kai neįsisenėję riebalai,tai daugelis turbūt valiklių tinka. O vat ką daryti su sena orkaite?  doh.gif  Viryklės viršų atsisšveičiau-švaru, kaip nauja, bet tos "grotelės"  doh.gif . Sena orkaitė, tai niekada nevalyta turbūt  schmoll.gif . Visaip bandžiau ir nu niekaip neatšveičiu  verysad.gif . Tas pats ir su orkaite  verysad.gif .
Gal buvo kam tokia bėda ir kažką galėtumėt patarti  4u.gif

Patarti tai galiu, bet ar mano patarimas padės? Groteles nuvalyti ne problema, bet orkaitės sienelės pareikalaus daugiau darbo. Sakai, ten priskretę riebalai. Juos reikia atmirkyti, o nuo sienelių viskas nuvarva, tai terliot ir terliot doh.gif Aplamai riebalai tirpsta muile ir šarme, reiškia valyti muilu arba šarmu. Esu kažkur jau minėjusi - profesionalai valo natrio šarmo tirpalu ar putomis su juo - užpurkščia, palieka paveikti ir nuskalauja. Visas klausimas, ar to šarmo kur gausi, be to, su juo reikia dirbti SUPER atsargiai, su pirštinėmis, saugotis, kad nė lašelis šonan nenutikštų ( pati esu gavusi iš vienos profės dovanų tokį valiklį, tai todėl tokia mandra). Kitas pasiūlymas - druska, kuri pilama į indų skalbyklę - ji gi nuėda visus maisto likučius. Pasidarai jos tirpalą verdančiam valdeny - koks šaukštas ar daugiau litran, ir ten pamerki valandai groteles. Turėtų po to nusivalyti, aš taip po grilinimo nuvaliau. Tiktai rask indą, kurian grotelės tilptų, čia ko gero ir kebliau.
Atsakyti
O man labai gerai virtuvę išvalo Higėjos valiklis skirtas virtuvei valyti. Ir pigu ir efektyvu. Taip pat šios firmos geras orkaitės valiklis ir židinių ir grilių valiklis, su juo valau priskretusias orkaitės groteles.
Na ir čia ne apie virtuvę, bet grindų ploviklis su sėmenų aliejum yra thumbup.gif Ir kvapas labai geras ir labai gerai išvalo. Nereikia pirkti jokių cilit bang, nes tikrai nėra efektyvus, o be to ir labai brangus.
Atsakyti