Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(kristyyynyte @ 2010 04 25, 13:12)
Sveikos  4u.gif 

Jau pasirode apie Agitos seima straipsnis "tavo vaikas" zurnale 70 psl.... kas galit perskaitykite  smile.gif  pas ja situacija dabar tokia - ji gyvena viena su 5 vaikais , motina kazkur isvaziavo i kazkoki rajona pas ukininkus dirbt ir ten gyvena ,o jos eks vyras Linas isvaziavo pas savo seseri i Voketija ,ten neva gavo darba ir grizt nesiruosia. Abejoju ar jis jai ir pinigeliais pades , Agita sako kad sius jis vaikams pinigu .Taciau iki siol neatsiunte ir as netikiu ,kad jis kazka veiks vel Agitos ir vaiku .....  g.gif  o kas norite galite padeti Agitai ,kol baigsis alimentu tvarkymasis ,teismai ..... viskas juda i prieki ,taciau laaabai letai.
user posted image


Perskaiciau straipsni. As alergiskai nepakenciu melo. Turejau ideja remti sia moteri, na bet, atleiskit, tiesiog ranka nebekyla - kai yra sunku ir nori gauti pagalbos, tai melas pades gal tik pirmam kartui - kol zmogus neisigilines. Na Jus man paaiskinkite kodel ja remianti mama, niku Ugniukas aiskiai mus visas informavo, kad Agita jau isidejo spirale ir rizikos, kad toje seimoje atsiras daugiau vaiku nebera, kai tuo tarpu, straipsnyje Agita informavo zurnaliste, kad nera pinigu isspresti spirales problema. Kodel mus visas Agita informavo, kad yra sutarusi su kazkokiu kaimynu senuku del zemes, kurioje gali sodintis savo darza, ja remianti mama Krystyyynyte net bande cia forume prasyti mamu sodinuku, o straipsnio autore Agita informuoja, kad neturi kur pasiseti ????????????????????? Keisti dalykai ir su patalyne, kurios kalna jai mama "Naujas vardas" nuveze, pusmeti pries ja dar viena mama kalna nuveze, o sekancia savaite Agita kitu mamu forume vel praso patalynes ????? Kas cia per nesamones??? Kaip pateisinti Agita, kuri gavusi is vienos mamos du maisus maisto produktu, ju neissaugo savo vaikams maitinti, o praseria jais neaisku ka ir po 5 dienu vel verkia cia forume, kad vaikai badauja? Man ypac dideli nepasitikejima sia mama kelia ciuzinuko 2-ju metu vaikui klausimas - mamos rase, kad buvo Agitai padovanoti net keli ciuzinukai tam vaikeliui i lovyte ir vis tiek siuo metu tas vaikas ant lentos miega????? Na atleiskit, pagristai manau, kad Agita sio forumo pagalba bando ieskoti patikliu gerasirdziu joms pusdama migla i akis.
Atsakyti
drinks_cheers.gif Viskas gerai, nes jau seniai manau kad su tiek kiek Agita gauna, galima pragyventi. Pasalpa, maisto krepselis (kuris buvo padidintas), mamu parama.
Kodel taip manau, nes teko gyventi be lito, be darbo, zvakiu sviesoje. Ir teko valgyti miezines kruopas 1 pokelis 2 dienom 4 asmenu seimai. Tiek kiek dabar turi Agita, musu seimai butu buve prabanga. Nes mes jokios paramos neturejom, o ir negalejom tiketis. Dziaugdavomes jei kaimynai druskos duodavo. Ir gyvent reikejo ne kaime o mieste.
Todel mano isvada arba zmogus nemoka tvarkytis savo ukio, arba cia kazkoks "marazmas" nuo pat pradziu vyksta.
Sunkus periodai gali bet kuri aplankyti, bet visad reikia deti pastangas issikapstyt is ju, o jei dar kas padeda, tai gyvenk ir zvenk. Cia nematau normaliu pastangu, tik tinginyste, melagyste ir pastoviai istiesta ranka (matyt taip lengviau) verysad.gif .
Man patiko temos 1 zinute, Čia organizuojam pagalbą vienišoms, skaudaus likimo prispaustoms, bet norinčioms atsitiesti ir gyventi dėl vaikų, mamoms, moterims
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 27 balandžio 2010 - 08:31
QUOTE(Viskas gerai @ 2010 04 27, 08:15)
Perskaiciau straipsni. As alergiskai nepakenciu melo. Turejau ideja remti sia moteri, na bet, atleiskit, tiesiog ranka nebekyla - kai yra sunku ir nori gauti pagalbos, tai melas pades gal tik pirmam kartui - kol zmogus neisigilines. Na Jus man paaiskinkite kodel ja remianti mama, niku Ugniukas aiskiai mus visas informavo, kad Agita jau isidejo spirale ir rizikos, kad toje seimoje atsiras daugiau vaiku nebera, kai tuo tarpu, straipsnyje Agita informavo zurnaliste, kad nera pinigu isspresti spirales problema. Kodel mus visas Agita informavo, kad yra sutarusi su kazkokiu kaimynu senuku del zemes, kurioje gali sodintis savo darza, ja remianti mama Krystyyynyte net bande cia forume prasyti mamu sodinuku, o straipsnio autore Agita informuoja, kad neturi kur pasiseti ????????????????????? Keisti dalykai ir su patalyne, kurios kalna jai mama "Naujas vardas" nuveze, pusmeti pries ja dar viena mama kalna nuveze, o sekancia savaite Agita kitu mamu forume vel praso patalynes ????? Kas cia per nesamones??? Kaip pateisinti Agita, kuri gavusi is vienos mamos du maisus maisto produktu, ju neissaugo savo vaikams maitinti, o praseria jais neaisku ka ir po 5 dienu vel verkia cia forume, kad vaikai badauja? Man ypac dideli nepasitikejima sia mama kelia ciuzinuko 2-ju metu vaikui klausimas -  mamos rase, kad buvo Agitai padovanoti net keli ciuzinukai tam vaikeliui i lovyte ir vis tiek siuo metu tas vaikas ant lentos miega????? Na atleiskit, pagristai manau, kad Agita sio forumo pagalba bando ieskoti patikliu gerasirdziu joms pusdama migla i akis.


na jau na........ nesuprantu jusu , bet Agita spirale tikrai isidejo , pas gyditoja Valasenkiene ( moletu poliklinika) , o zurnale parasyta ,kad jai reikia prasyt is valdzios pinigu net tokiems dalykams. Ten zurnale buvo minejamas Petras , tai tas pats Petras ir yra tas senukas kuris jai zemes duoda darzams . Tik ji kolkas neina ten gyvent del elektros .Taciau jei jos motina sugriz i namus ir jos brolis is kalejimo ,tai ji eis pas ta pati Petra gyvent ,nes nera jai kitos iseities. O 2 metu vaikas ne ant lentos miega ,o ant ciuzinio ,nesuprantu ,kaip ten buvusi mama jo nemate ??? bet lovytei ciuzinukas yra. As pati jai esu ciuzinukus atidavusi. O apie Ugniuka as galiu tik vien gera pasakyti , tokiu zmoniu vienetai. Ji juk ir savo seima turi ,taciau Agitos seima ji rupinasi ,kaip sava ,ir pasefuoja ,ir pataria ,pamoko . Nekalbant apie didziule parama.
Papildyta:
QUOTE(rivera @ 2010 04 27, 09:28)
Cia nematau normaliu pastangu, tik tinginyste, melagyste ir pastoviai istiesta ranka (matyt taip lengviau) verysad.gif .



Apie kokia tinginyste kalbate ??? g.gif

Sioaip ar taip as Agitos vardu dekoju ,kurios jai padejote. Jai tikrai nelengva, mazyle vel ligonineje. O su 5 vaikais ir praktiskai vienai tvarkytis , kaip dar kudikis ant ranku ,as nematau jokios tinginystes .Man su dviem vaikais pakankamai darbo yra ....
Papildyta:
QUOTE(rivera @ 2010 04 27, 09:28)
drinks_cheers.gif Viskas gerai, nes jau seniai manau kad su tiek kiek Agita gauna, galima pragyventi. Pasalpa, maisto krepselis (kuris buvo padidintas), mamu parama.
Kodel taip manau, nes teko gyventi be lito, be darbo, zvakiu sviesoje. Ir teko valgyti miezines kruopas 1 pokelis 2 dienom 4 asmenu seimai. Tiek kiek dabar turi Agita, musu seimai butu buve prabanga. Nes mes jokios paramos neturejom, o ir negalejom tiketis. Dziaugdavomes jei kaimynai druskos duodavo. Ir gyvent reikejo ne kaime o mieste.
Todel mano isvada arba zmogus nemoka tvarkytis savo ukio, arba cia kazkoks "marazmas" nuo pat pradziu vyksta.



Pavalgyti ,tai tikrai pavalgo , kruopos , miltai , nera kad visiskai nieko nevalgo doh.gif ..bet su 330 lt i men ir su 5 vaikais , is kuriu vienas kudikis , tai atsiprasau . Vadinate prabanga ? Aisku jei jus neturint vaiku tai su 330 lt ir maisto krepseliu tikrai galima prabangiai gyvent smile.gif bet su 5 vaikais , tai nesuvokiama. Jei ne visos jus , jei ne MAMYCIU PARAMA ,net neisivaizduoju kas butu ir kaip butu. Greiciau jai tos pasalpos ,alimentai susitvarkytu - gautu virs 1000 lt ,o gal netoli 2000 lt , tai tada jau tikrai butu jau liuks thumbup.gif kaip jus sakote prabanga.
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 04 27, 08:44)
Aisku jei jus neturint vaiku  tai su 330 lt ir maisto krepseliu tikrai galima prabangiai gyvent  smile.gif  bet su 5 vaikais , tai nesuvokiama.

kadangi kalbejau is savo patirties ir praeities tai galiu pasakyt jog tuo metu LT buvo rusijos krize ir seima susidare is 2 nedirbanciu moteru bei 2 mokyklinio amziaus vaiku. kurie nemok. pietu negaudavo, reikejo i mokykla vazinet visuomeniniu tr. kuris kainavo, vazinejo "zuikiais", jei islaipindavo pareidavo. tiesiog taip jau buvo. Susiradom darbus atsistojom ant koju ir viskas thumbup.gif . Taip kad as zinau ka reiskia 2 berniukus su kruopom vien maitint (46cnt. tada kainavo 1 kg. tik tuos centus reikedavo dar kazkur gaut), ka reiskia kai pamokas vaikai ruosia zvakiu sviesoj, nes el. atjungta uz skolas.
Pati siuo metu auginu 2 vaikus, zinau kiek kainuoja ir darbo ir nervu ir pinigu. Pinigeliu Agitai ir as pervedziau kiek galejau tiek, gaila vaiku.
Zinoma mamos kurios gauna 2000lt. ar daugiau negali suvokt kaip pragyvent su 330lt. . Taciau pas Agita 5 vaikai atsirado ne vakar ir ne visi kartu. Dokumentus del alimentu galima buvo tvarkytis jau seniai, vyra i darba grust galima buvo jau seniai, o dabar kai cia visi sukruto ir padare jam pasa tai ismove i Vokietija. Visa ziema pramites is vaiku. Ai ka cia ir kalbet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 27 balandžio 2010 - 10:47
QUOTE(rivera @ 2010 04 27, 11:13)
kadangi kalbejau is savo patirties ir praeities tai galiu pasakyt jog tuo metu LT buvo rusijos krize ir seima susidare is 2 nedirbanciu moteru bei 2 mokyklinio amziaus vaiku. kurie nemok. pietu negaudavo, reikejo i mokykla vazinet visuomeniniu tr. kuris kainavo, vazinejo "zuikiais", jei islaipindavo pareidavo. tiesiog taip jau buvo. Susiradom darbus atsistojom ant koju ir viskas  thumbup.gif . Taip kad as zinau ka reiskia 2 berniukus su kruopom vien maitint (46cnt. tada kainavo 1 kg. tik tuos centus reikedavo dar kazkur gaut), ka reiskia kai pamokas vaikai ruosia zvakiu sviesoj, nes el. atjungta uz skolas.
Pati siuo metu auginu 2 vaikus, zinau kiek kainuoja ir darbo ir nervu ir pinigu. Pinigeliu Agitai ir as pervedziau kiek galejau tiek, gaila vaiku.
Zinoma mamos kurios gauna 2000lt. ar daugiau negali suvokt kaip pragyvent su 330lt. . Taciau pas Agita 5 vaikai atsirado ne vakar ir ne visi kartu. Dokumentus del alimentu galima buvo tvarkytis jau seniai, vyra i darba grust galima buvo jau seniai, o dabar kai cia visi sukruto ir padare jam pasa tai ismove i Vokietija. Visa ziema pramites is vaiku.  Ai ka cia ir kalbet...


taip jis Voketijoj jau pora savaiciu , aisku as pati tai netikiu ,kad pinigu jis jai atsius ,nors Agita naiviai tikisi ir laukia. Agitos sveikata pacios pakrikusi yra , ir net labai .Apie tai nerasysiu .Ir dabar vel - uzvakar su mazaja vel ligonine - umus bronchitas pereinantis i plauciu uzdegima blink.gif blink.gif blink.gif aplamai , man ir jos ir vaiku gaila . Nors jos vaikai vistiek ir pavalgo ,ir aprengti ( dovanotais rubeliais) , ir zaislu turi , knygeliu ( viskas padovanota) - tad vaikai to skurdo nejaucia ,jiems atrodo taip ir turi buti ,ir ne kitaip. Kodel ji anksciau pasalpu nesitvarke , manau nebuvo jos kam pamokyt ,pasefuoti . Baigusi tik 6 klases ,jai gal i galva nedaejo kazka tvarkytis. Tik dabar ,kai atsiradot jus MAMOS , JA pamokote , patariate ...ji sujudo ,sukruto. Nes as pati apie ja tik is spaudos suzinojau pries 2 metus kazkur. Dar karta Aciu ,kad jai padejote ! paremet pinigeliais , siuntinukais smile.gif sudejot kudikiui kraiteli. Ir dar Agita visgi kraustysis pas ta senuka Petra , bent laikinai ,nes geguzes men turi grizt jos brolis is kalejimo ,tai ji joookiu budu negyvens kartu.Kaip supratau ji bijo savo brolio.
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 04 27, 13:12)
taip jis Voketijoj jau pora savaiciu , aisku as pati tai netikiu ,kad pinigu jis jai atsius ,nors Agita naiviai tikisi ir laukia. Agitos sveikata pacios pakrikusi yra , ir net labai .Apie tai nerasysiu .Ir dabar vel - uzvakar su mazaja vel ligonine - umus bronchitas pereinantis i plauciu uzdegima  blink.gif  blink.gif  blink.gif  aplamai , man  ir jos ir vaiku gaila . Nors jos vaikai vistiek ir pavalgo ,ir aprengti ( dovanotais rubeliais) , ir zaislu turi , knygeliu ( viskas padovanota) - tad vaikai to skurdo nejaucia ,jiems atrodo taip ir turi buti ,ir ne kitaip. Kodel ji anksciau pasalpu nesitvarke , manau nebuvo jos kam pamokyt ,pasefuoti . Baigusi tik 6 klases ,jai gal i galva nedaejo kazka tvarkytis. Tik dabar ,kai atsiradot jus MAMOS , JA pamokote , patariate ...ji sujudo ,sukruto. Nes as pati apie ja tik is spaudos suzinojau pries 2 metus kazkur. Dar karta Aciu ,kad jai padejote ! paremet pinigeliais , siuntinukais  smile.gif  sudejot kudikiui kraiteli. Ir dar Agita visgi kraustysis pas ta senuka Petra  , bent laikinai ,nes geguzes men turi grizt jos brolis is kalejimo ,tai ji joookiu budu negyvens kartu.Kaip supratau ji bijo savo brolio.


Jeigu dar reiks kokios pagalbos šiai šeimai, rašykite. Kiek galėsim, padėsim. Kad vyras į Vokietiją išvažiavo ir motina kažkur išėjo, tai čia tik pliusas, mažiau valgytojų. Naudos iš jų čia nei dirbančių nei nedirbančių nemanau, kad būtų buvę.
O savo vargų lygint su šios šeimos gal ir nereikėtų, nes jeigu pradėtų čia pasakotis mamos kaip per karą ar pokarį vaikus augino, kaip parom miškuose slėpdavosi, kad Sibiran neišvežtų, tai ir šio paramos skyrelio nereiktų, nes dabar visi geriau gyvena. 4u.gif
Atsakyti
manau ,kad Agitai jei galime turime padėti....juk kai duodi išmaldą elgetaujančiam tikrai nežinai,ar jis tinkamai panaudos tavo pinigus,bet ir galvos nesuki,sušelpei,padarei gerą darbą ir nesiknaisioji ,kaip ten jo šeimoje ....neveltui sakoma biblijoje jei duodi vargšui,duodi dievui....
keleta siuntinukų su maistu vaikams siunčiau,tai agita visada parašo po to laišką,padėkoja....o vyresnioji mergaitė net piešinukus kelis man savo atsiuntė

dėl to ,kad Agita gal nemoka tvarkytis su vaikais manau tikrai ne ji kalta ,išaugo ji tokioje šeimoje ,neturėjo šeimos geros pavyzdžio,bet ir tai juk vaikų neišmėtė ,augina ,kaip moka ,prižiūri,už manau ji tikrai verta pagarbos...

dėl vyro visisškai pritariu,gavo pasą ir išdūmė ,nes ieško jo anstoliai....iš jo jokios naudos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritka68: 27 balandžio 2010 - 22:26
QUOTE(Blobse @ 2010 04 27, 21:31)
Jeigu dar reiks kokios pagalbos šiai šeimai, rašykite. Kiek galėsim, padėsim. Kad vyras į Vokietiją išvažiavo ir motina kažkur išėjo, tai čia tik pliusas, mažiau valgytojų. Naudos iš jų čia nei dirbančių nei nedirbančių nemanau, kad būtų buvę.
O savo vargų lygint su šios šeimos gal ir nereikėtų, nes jeigu pradėtų čia pasakotis mamos kaip per karą ar pokarį vaikus augino, kaip parom miškuose slėpdavosi, kad Sibiran neišvežtų, tai ir šio paramos skyrelio nereiktų, nes dabar visi geriau gyvena.  4u.gif

Prasom, galima paimt ir tuos laikus. Ir paramu nieks negaudavo ir isgyveno, net ir uzgyveno kazka.
Papildyta:
QUOTE(ritka68 @ 2010 04 27, 22:22)
dėl vyro visisškai  pritariu,gavo pasą ir išdūmė ,nes  ieško jo anstoliai....iš jo jokios naudos

Kodel be naudos, tegu Agita alimentus ir is jo teisiasi. O kas be lieka. Dabar vel viena, vel koks asilas makaronu prikabins ir vel vaikas ???, Ji juk visai jaunute doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 27 balandžio 2010 - 22:29
QUOTE(rivera @ 2010 04 27, 23:32)
Prasom, galima paimt ir tuos laikus. Ir paramu nieks negaudavo ir isgyveno, net ir uzgyveno kazka.
Papildyta:

Kodel be naudos, tegu Agita alimentus ir is jo teisiasi. O kas be lieka. Dabar vel viena, vel koks asilas makaronu prikabins ir vel vaikas ???, Ji juk visai jaunute doh.gif .

kažkodėl manau ,kadangi ji tokia jauna ,tai ir įsimyli...o jau tada tiki ,kad sugrįž,kad padės finansiškai....
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2010 04 27, 23:35)
kažkodėl manau ,kadangi ji tokia jauna ,tai ir įsimyli...o jau tada  tiki  ,kad sugrįž,kad padės  finansiškai....


nera ji tokia ir jauna , jai 29 metai smile.gif jaunute tai as isivaizduoju 20 m ax.gif

Aciu toms kas negalvojate apie ja blogai 4u.gif kolkas ji sukasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rivera @ 2010 04 27, 23:32)

Kodel be naudos, tegu Agita alimentus ir is jo teisiasi. O kas be lieka. Dabar vel viena, vel koks asilas makaronu prikabins ir vel vaikas ???, Ji juk visai jaunute doh.gif .


dabar kolkas dokumentai del alimentu paduoti del pirmo vyro, bet ir sita antraji ji paduoti zada , vistiek is jo jokio tolko.... netgi netikiu ,kad jis Agita mylejo kazkada.... plevesa. Nebent jei jo sesuo prispirs ,tai jis gal persiuntines savo vaikams pinigu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 28 balandžio 2010 - 07:25
Sveikos 4u.gif
Rita, atleisk, jei ne i tema, na, bet labai jau noriu pasisakyti. blush2.gif
Pries daugiau nei metus, cia forume, viena mama parase zinute prasydama zaislo savo sunelio gimtadieniui. Prase ne nauju, prabangiu zaislu, o atsargiai atsiklause, gal yra pas ka nors tokiu, kur vaikai nebezaidzia/ nebenori/ nepatinka... Suneliui suejo 7 metai, o ji nei cento negalejo skirti dovanai, beje, ir neturejo. Parasiau jai. Susitikome. Turi ji du vaikus (7 ir 10; dabar jau vyresni), broli dvyliktoka ir mamyte (kaip ir daugumas siuo metu Lietuvoje - bedarbe). Tai stai - 5 asmenys gyvenantis is ..... nezinia kokiu pajamu, nes ju paprasciausiai nera. Trys mokyklinio amziaus berniukai, o mes juk zinome, kiek, neskaitant maisto, visko reikia, mama ir ji. Taciau ji dar mokosi. Stengiasi kabintis i gyvenima visais imanomais budais. Paklausiau, ka moka daryti? As sutiktu namus aptvarkyti, ar sode padeti.. Sake, viska darys, kad tik koki, nors pati menkiausia darbeli gautu. Taciau - NIEKO neprase veltui. Sake, tik suteikit man galimybe..Kiek galejau, tiek padejau. Bandziau ir cia forume prasyti pagalbos - gal kas batuku turi, gal dar ko. Nebuvo cia jokio entuziazmo didziulio is mamu. Matyt todel, kad nerasiau skambiu fraziu, nefotografavau namu ar suplysusiu vaiku batu....
Taip ir draugavom, susidraugavom su mamyte. Ji padejo man, o as, savo ruoztu - jai. Ir ka. Dirba ji siuo metu kitur, susirado darba, uzsikabino ir, labai tikiuosi, kad jos gyvenimas eina tik i geraja puse.
Ka norejau tuom pasakyti - tikrai reikia noro, ir didziulio noro, pakeisti savo gyvenima. Ir tai nera lengvas darbas, kaip kad gali pasirodyti. Jei visa gyvenima gyveni vienaip, sunku pradeti gyventi kitaip. Bet...Zmogu reikia uzvesti 'ant' kelio. Mamos, vien tik duodamos ir nesdamos, mes tik skatiname ta apsileidima, kuriuo pasizymi ne viena tokio likimo moteris. As suprantu, kad dabar, kai yra mazas leliukas, sunku, bet nuo kazko pradeti reikia. Cia kaip su pauksciais, zmones juos lesindami daro gera darba, taciau, pagal gamtos desnius, dauguma islempa ir aptingsta, nebemoka susirasti maisto ir zuva...
Geru darbu ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2010 04 28, 10:17)
Sveikos 4u.gif
Rita, atleisk, jei ne i tema, na, bet labai jau noriu pasisakyti.  blush2.gif
Pries daugiau nei metus, cia forume, viena mama parase zinute prasydama zaislo savo sunelio gimtadieniui. Prase ne nauju, prabangiu zaislu, o atsargiai atsiklause, gal yra pas ka nors tokiu, kur vaikai nebezaidzia/ nebenori/ nepatinka... Suneliui suejo 7 metai, o ji nei cento negalejo skirti dovanai, beje, ir neturejo. Parasiau jai. Susitikome. Turi ji du vaikus (7 ir 10; dabar jau vyresni), broli dvyliktoka ir mamyte (kaip ir daugumas siuo metu Lietuvoje - bedarbe). Tai stai - 5 asmenys gyvenantis is ..... nezinia kokiu pajamu, nes ju paprasciausiai nera. Trys mokyklinio amziaus berniukai, o mes juk zinome, kiek, neskaitant maisto, visko reikia, mama ir ji. Taciau ji dar mokosi. Stengiasi kabintis i gyvenima visais imanomais budais. Paklausiau, ka moka daryti? As sutiktu namus aptvarkyti, ar sode padeti.. Sake, viska darys, kad tik koki, nors pati menkiausia darbeli gautu. Taciau - NIEKO neprase veltui. Sake, tik suteikit man galimybe..Kiek galejau, tiek padejau. Bandziau ir cia forume prasyti pagalbos - gal kas batuku turi, gal dar ko. Nebuvo cia jokio entuziazmo didziulio is mamu. Matyt todel, kad nerasiau skambiu fraziu, nefotografavau namu ar suplysusiu vaiku batu....
Taip ir draugavom, susidraugavom su mamyte. Ji padejo man, o as, savo ruoztu - jai. Ir ka. Dirba ji siuo metu kitur, susirado darba, uzsikabino ir, labai tikiuosi, kad jos gyvenimas eina tik i geraja puse.
Ka norejau tuom pasakyti - tikrai reikia noro, ir didziulio noro, pakeisti savo gyvenima. Ir tai nera lengvas darbas, kaip kad gali pasirodyti. Jei visa gyvenima gyveni vienaip, sunku pradeti gyventi  kitaip. Bet...Zmogu reikia uzvesti 'ant' kelio. Mamos, vien tik duodamos ir nesdamos, mes tik skatiname ta apsileidima, kuriuo pasizymi ne viena tokio likimo moteris. As suprantu, kad dabar, kai yra mazas leliukas, sunku, bet nuo kazko pradeti reikia. Cia kaip su pauksciais, zmones juos lesindami daro gera darba, taciau, pagal gamtos desnius, dauguma islempa ir aptingsta, nebemoka susirasti maisto ir zuva...
Geru darbu ir sekmes 4u.gif

drinks_cheers.gif
Va graziai ir aiskiai surase tai ka ir as norejau pasakyti, tik nelabai gavos blush2.gif
Atsakyti