Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2010 03 31, 12:50)
Atspindys gerulis, bet irgi tamsokas kadras  4u.gif

Mintis gera  mirksiukas.gif , tik truputi perdaug detaliu nuotraukoje, ir truksta erdves pojucio. Gal buciau fotografavusi labiau is sono su mazesne ryskumo zona...  g.gif

nuolat turejau bedu su deganciu dangum, auto ekspozicija pastoviai ji isdegindavo, teko rankiniu budu tamsinti visa kadra, kad dangus nebutu baltas. Todel taip ir gaunasi.

man irgi panasiai pasirode, bet nenorejau prarast atspindziu. Labiau apkarpytas variantas toks:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 31 kovo 2010 - 12:32
QUOTE(robobebras @ 2010 03 31, 13:27)
man irgi panasiai pasirode, bet nenorejau prarast atspindziu. Labiau apkarpytas variantas toks:

Siame variante gylis labiau jauciamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 31 kovo 2010 - 12:50
tiny, o man ta antroji foto is koliazo kaip tik labaiu patinka wub.gif thumbup.gif natur produkt mina thumbup.gif ir visa kita biggrin.gif 4u.gif

as sviesa gaudziau si ryta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 03 31, 14:00)
tiny, o man ta antroji foto is koliazo kaip tik labaiu patinka wub.gif  thumbup.gif natur produkt mina thumbup.gif  ir visa kita biggrin.gif  4u.gif

as sviesa gaudziau si ryta wub.gif

del tiny drinks_cheers.gif

tai parodyk ka tu ten prigaudei smile.gif
Atsakyti
na kadangi as cia ilgai nesirodziau ir netersiau eterio, leidziu sau ikelti dar viena foto, senai seseliu temai. Jei labai nemusit, bus ir daugiau. Tas pats Zagrebas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 03 31, 14:32)
na kadangi as cia ilgai nesirodziau ir netersiau eterio, leidziu sau ikelti dar viena foto, senai seseliu temai. Jei labai nemusit, bus ir daugiau. Tas pats Zagrebas.

Idomiai tu cia, fainai mirksiukas.gif Taigi tik dek, ir taip mazoka cia foto buna...
Atsakyti
Sveiki,

Kiek viso patalpinti nuotraukų, kad tapčiau jūsų draugu?

Supratau, kad reikia įvygdyti penkius punktus, bet skaičiuje nuotraukūų pasiklydau. Būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 03 30, 21:56)
Va viena koliaziuka idesiu, kuri vyras ispeike. Jam antroj foto vaikas sake labai negraziai nufotografuotas  unsure.gif
dažnai taip ir mūsų namuose būna. Vyrasnurašo visas man patinkančias foto smile.gif Nebekreipiu dėmesio.
Man toji dešinėje kaip tik labai labai faina, bet ir pirma. Tik sharpo antroje gal kiek daugoka. Ir nepamenu kuri pastebėjo, abi foto labai panašios. Jei turi daugiau iš tos pat serijos bandyk koliažą iš keturių tarkim daryti, ar devynių foto. Įvairesnių foto, iš arčiau, iš toliau, šiaip kokių detalių..
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 30, 22:15)
Suradau kašką buvusiai šešėlių temai:
šešėlis yra. Pirštus niežti foto per pusę kirpti. Tuomet abi pusės savaip įdomios. Dabartiniam pilnam variantui kažko trūksta. Gyvybės. Žmogiuko, katino dar kažko...
QUOTE(robobebras @ 2010 03 31, 08:18)
imetu viena atspindzio bandyma is Zagrebo, nieko labai blatno:
atspindys yra ir visai fainas. Foto visumoje paprastutė. Spalvos labai blankios.

QUOTE(robobebras @ 2010 03 31, 10:24)
Taip pat Zagrebas, seimininkas matosi, myli savo zirga biggrin.gif
man patinka pirmas, pilnas variantas. Tik didesnės foto reiktų, detalėm geriau apžiūrėti.

QUOTE(robobebras @ 2010 03 31, 12:32)
kairė pusė labai sunki. Irgi didesnės foto norisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 31 kovo 2010 - 14:20
noelle, tu neturiu kur nors nete savo foto albumo, kur paziuret? blush2.gif flirce ar kazkur kitur? ax.gif
Atsakyti
flickr. http://www.flickr.co...s/rlfotografie/
Tik didesnė dalis foto užslapstinta. MAžai kas visiems matoma.
Atsakyti
QUOTE(gintaarielis @ 2010 03 31, 14:05)
Sveiki,

Kiek viso patalpinti nuotraukų, kad tapčiau jūsų draugu?

Supratau, kad reikia įvygdyti penkius punktus, bet skaičiuje nuotraukūų pasiklydau. Būčiau dėkinga.

labas,

pradėk daryti namų darbus, kelk pirmą užduotį ir visi su tavim draugaus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 31, 14:44)
flickr. http://www.flickr.co...s/rlfotografie/
Tik didesnė dalis foto užslapstinta. MAžai kas visiems matoma.

aciu 4u.gif jau dairaus thumbup.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 03 31, 13:07)

tai parodyk ka tu ten prigaudei smile.gif

viena galiu parodyt blush2.gif uzsimaniau sviesos miglos biggrin.gif tongue.gif
user posted image
Atsakyti