Įkraunama...
Įkraunama...

Fikusai

Mano fikusiukas tik kokio pusmetrio dar, bet aš jį irgi formuoju kaip medelį. Kadangi susodinti keli stiebeliai tai aš juos supinu. Labai gražiai atrodo ax.gif
O tas nukarpytas šakutes sumerkiau į vandenį ir iš jų auginsiu fikusiukus ir pinsi kitokiom formom. Prisižiūrėjau pardėse tokių grožių, kad ir aš noriu taip pasidaryti tongue.gif
Atsakyti
Merginos, man kilo toks įtarimas - gal mano naujai nusipirkta gėlytė yra net ne fikusas unsure.gif Jūs čia kalbat apie metrinius augalus, o maniškis man krūmą kaži kokį primena doh.gif Pirkau jį Senukuose, kaip mišrūną, t.y. negrynaveislį fikusą, bet maža ką ten tos pardavėjos šneka unsure.gif
Gal jūs galit pažiūrėt, ar čia tikrai fikusas?? Aš niekada nesu mačius jauno fikuso blush2.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 03 05, 01:06)
Aš mačiau pirkt tokias a-la servetėles, lapų šluostės vadinasi, ar kažkas panašaus. Na, jos skirtos storalapėms gėlėms, ir per jas dar ir tręšiamas augalas. Manyčiau, kad ir tuos aplipusius lapus turėtų nuvalyt g.gif
Tai kad sakei, fikusas ne tavo smile.gif

Sakiau, kad aplaužiau fikusa ne savo [ tai yra pasiėmiau savau šakeliu ] ax.gif
Atsakyti
[quote=mikke,2008 03 05, 18:57]
Merginos, man kilo toks įtarimas - gal mano naujai nusipirkta gėlytė yra net ne fikusas unsure.gif Jūs čia kalbat apie metrinius augalus, o maniškis man krūmą kaži kokį primena doh.gif Pirkau jį Senukuose, kaip mišrūną, t.y. negrynaveislį fikusą, bet maža ką ten tos pardavėjos šneka unsure.gif
Gal jūs galit pažiūrėt, ar čia tikrai fikusas?? Aš niekada nesu mačius jauno fikuso blush2.gif blush2.gif

Fikusas čia.
Papildyta:
QUOTE(mikke @ 2008 03 03, 15:06)
O tu jį visą panardini į tą vandenį?? Ta prasme, ir vazoną, ir net žemę apsemia?? g.gif

Taip.
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 03 05, 17:57)
Gal jūs galit pažiūrėt, ar čia tikrai fikusas?? Aš niekada nesu mačius jauno fikuso blush2.gif  blush2.gif

user posted image

mikke, tavo gelyte istiesu labai primena fikusa....gal visgi taves neapgavo g.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 03 05, 16:57)
Gal jūs galit pažiūrėt, ar čia tikrai fikusas?? Aš niekada nesu mačius jauno fikuso blush2.gif  blush2.gif

user posted image

Man tai čia labai į Peperomiją panašu-jų labai daug rūšių yra.
Kazkaip nepanaši i fikusą,gal tik lapų spalva.
Atsakyti
QUOTE(Aishaaa @ 2008 03 06, 18:39)
Man tai čia labai į Peperomiją panašu-jų labai daug rūšių yra.
Kazkaip nepanaši i fikusą,gal tik lapų spalva.

Man taip pat labiau primena peperomiją. Mama turi tokį margą fikusėlį, tai jo lapai į apačią išgaubti, o čia į viršų unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2008 03 06, 18:19)
Man taip pat labiau primena peperomiją. Mama turi tokį margą fikusėlį, tai jo lapai į apačią išgaubti, o čia į viršų unsure.gif .

unsure.gif
Nugi, žinokit, tikrai visi lapeliai (išskyrus 2) užsirietę į viršų unsure.gif
O negali būti taip, kad čia fikuso ir peperomijos mišrūnas?? g.gif Nes ką tada reiškia - negrynaveislis fikusas?? unsure.gif
Atsakyti
merginos vakar gavau dovanu fikusa patarkit kaip man ji priziureti kokiu ten trasu reikia?o kada reikia persodinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 03 06, 19:57)
unsure.gif  Nes ką tada reiškia - negrynaveislis fikusas?? unsure.gif

Greičiau apsimetėlis fikusas hihihi.gif . Kaip ten bebūtų, bet gėlytė vis tiek graži. Manau už kelių mėnesių bus aiškiau matyti, kai paaugs.
Atsakyti
jeo fikusas toks jautrus kaip sakot tai jauciu man savaji reik patraukt toliau nuo muzikos grotuvo koloneles?na aisku as geriau patrauksiu kolonele jei reikia nes maniskis stovi prielango ant stalo salia kompo
Atsakyti