Jei nebrangi, gal ir verta pirkti. O jei brangesnė, tai tuomet reikia kad būtų su pakrausamu akumuliatoriumi. Mano vaikui žaidžia, bet nedažnai
Vyresnėlis pamišęs dėl mašinų
Su dinstanciniu valdymu jau nuo tryjų metų užsimanė,tai gimtadienio proga diedukai nupirko,kainavo virš 100lt. tai kieme,kaime važinėja su ja,bet pasidžiaugė tik gal dvi sav. ir padėjo į lentyną.Na o šiemet nuo Kalėdų senelio prašė-gavo džipą su valdymu,tai labai patenkintas,nes būtent tokią gavo kokios norėjo.Tai dabar dvi mašinos su dinstanciniu valdymu ir smagu vyrui su sūnum važinėtis,skamba namai nuo juoko
5 jubiliejuko proga pirkau sportine mašinike valdoma racija kainavo 40lt.bet kiek daug bateriju dedasi ,o kaip greitai nusėda.sakau ,gal verta pirkti bateriju ikrovėja,dažnai toki matau už 42 lt.?juk namie daug laikrodžiu ,fotikas ,nespėjame bateriju pirkti.gal kas turite toki ikrovėja ir galite patarti ar apsimoka ,ar verčiau mėtyti pinigus batereikom/tipo jei ikrauna baterijas tik kokius 3 kartus ,neapsimoka?/O GAL KOKIE GUDRAGALVIAI TĖVELIAIBATERIJAS PAKEITĖ ELEKTRA KRAUNAMU AKUMULIATORIUMI?o kaip nelaime ,krikšto mama per kalėdas padovanojo dar ir džipa.
tai maniškis retai ,bet gražiai žaidžia ,saugome nuo mažųjų ,verta pirkti jei vaikui labai idomu ir moka saugoti. bandžiau suvokti kokia esmė iš šio žaislo ,bet nesugalvojau-man tai velniškai brangus malonumas ,o kokia vaikui nauda?
kristina nezinau kaip lt nes labai seniai buvau,bet airijoj yra pirkti pakrovejas kuris isikisa i rozete,o kartu su juo buna pakraunamos baterijos,.bateriju buna pirkt ir atskirai.tai sitas baterijas gali krauti kiek tik nori kartu.tik reikia nepagaileti pinigu ir pirkti geros firmos,nes kokibe labai skiriasi.mums labai pravercia,nes baterijas niekaip neuzpirkdavom.
Pirmojo gimtadienio proga mazius gavo dovanu Chicco valdoma masinyte, tai
pats pasiemes pukteli spaudo ir dziaugiasi
labai manevringa, ir teveliai megsta patys pazaisti ja
tik elementu daug reikia
Sunus gimtadienio proga gavo radiobangom valdoma masina. Tik beda ta, kad neatsargiai spustelejo pulta, masina dideliu greiciu truktelejo i prieki ir trenkesi i siena. Dabar nebevaziuoja i prieki, tik atgal. Vyras bande taisyti, bet nesekmingai. Gal kas zinot, kur galima kreiptis del remonto? Cia Vilniuj.
unveriru Paskelbta 2006 04 28, 08:49
Pirmojo gimtadienio proga mazius gavo dovanu Chicco valdoma masinyte, tai pats pasiemes pukteli spaudo ir dziaugiasi labai manevringa, ir teveliai megsta patys pazaisti ja tik elementu daug reikia
defined
Pirmojo gimtadienio proga mazius gavo dovanu Chicco valdoma masinyte, tai pats pasiemes pukteli spaudo ir dziaugiasi labai manevringa, ir teveliai megsta patys pazaisti ja tik elementu daug reikia
defined
Mes irgi turim-labai grazi masinyte ir maziui patinka su ja zaisti
Tik elelmentu reikia
Mano berniukams irgi reikėjo tik kol neturėjo, po savaitės padėjo į lentyną ir stovi
MES irgi turim radiobangom valdoma masina,bet neks ne zaidza ,ni vienas vaikas,ni antras
QUOTE(Vladislava @ 2006 05 26, 18:38)
MES irgi turim radiobangom valdoma masina,bet neks ne zaidza ,ni vienas vaikas,ni antras
Reikia antros masinikes, kad galetu lenktyniauti
Saviskiui irgi buvau nupirkusi toki dzipika su distanciniu uz 15lt,
masinyte tai gera vaziuoja ir i prieki ir atgaltaip pat ir is sonus, dega priekines ir galines lempos,
beto ir metant ant zemes plasmase neskyla,
bet sunaitelis dar per mazas ja zaisti,kai nupirkom 2,5 buvo tai nelebai su distanciniu mokejo elgtis,nulupo jam antena,
tai seip ne taip pataisiau,dar ir dabar vaziuoja,tik distancini esu paslepusi ,kad visai nesulauzytu,tegu zaidzia tik su masinyte.
Dar viena masinyte sykart sportine saugiai paslepta laukia spintoj kol vyrutis paaugs, ir ja nebrangiai isigijom PC uz 15lt.
nors kada lyg 35lt. kainavo,pataikem ant ispardavimo. :superBrangia pirkciau kokiu 8m.jei tikrai labai jos noretu ir prasytu,o mazuliams puikiai tinka ir pigesnes