Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 3

QUOTE(vaidastf @ 2010 04 11, 23:27)
Tai tau dar nedave pasirinkti ejimo i ambasada dienos ? smile.gif

Ne, dar nieko negavau is ju. Jau juodai uzkniso laukt, reik jau pradet laikyt egzus, o dar nzn ar gausiu viza.
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 04 12, 01:49)
Ne, dar nieko negavau is ju. Jau juodai uzkniso laukt, reik jau pradet laikyt egzus, o dar nzn ar gausiu viza.

ar tikrai gavo sevis? g.gif nedelstu taip. nes mano pries pora sav gavo sevis nors as dokus daug anksciau nei tu nunesiau. don't worry...

mano grupioke, kuriai is oro pasiuliau darba kartu su manim, tik praeita sav nunese dokumentus... kai mes jau ambasados data zinojom doh.gif atsiputus pana. Geriau jau buciau nesiulius, tai dviese su draugu varytumem ir nereiktu rupintis dar kazkuo. Nes praso univero leidimus padaryt, ir bilietus nupirkt... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 04 11, 23:23)
O tai ka ir kur dirbsi?

Pas mus gal dar daugiau negu 5 lietuviai bus, manau dar ir merginu bus is Lietuvos. Kaip suprantu, tai jie megsta lietuvius. Uzkniso jau laukt to siuntimo i ambasada, gavo jau jie mano sevis numeri ir forma daugiau nei pries savaite.  doh.gif

Priziuresiu turistinių gyvenamųjų namukų kompleksą, Aliaskoj. (Dazymas, zoles pjovimas ir kita panasi prieziura). Esme ta, kad tas miestelis yra labai giliai. Aplink kalnai visur, is vienos pusės jūra, o kitoj pusej uz 20km nuo miestelio kanados siena. Ir siaip susisiekimas sunkus, arba keltu arba mazu lektuvu.
Lietuviai i tokias vietas nelabai nori belstis.
Atsakyti
QUOTE(FliPPe @ 2010 04 12, 07:29)
ar tikrai gavo sevis?  g.gif  nedelstu taip. nes mano pries pora sav gavo sevis nors as dokus daug anksciau nei tu nunesiau. don't worry...

mano grupioke, kuriai is oro pasiuliau darba kartu su manim, tik praeita sav nunese dokumentus... kai mes jau ambasados data zinojom  doh.gif  atsiputus pana. Geriau jau buciau nesiulius, tai dviese su draugu varytumem ir nereiktu rupintis dar kazkuo. Nes praso univero leidimus padaryt, ir bilietus nupirkt...  doh.gif

Tikrai gavo, nes rase dar praejusi penktadieni, kad per kelias dienas ives sevis numeri ir submitins smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parabellum: 12 balandžio 2010 - 09:40
QUOTE(Parabellum @ 2010 04 12, 10:39)
Tikrai gavo, nes rase dar praejusi penktadieni, kad per kelias dienas ives sevis numeri ir submitins  smile.gif

Tai parasyk ir paklausk smile.gif
Atsakyti
Na va atejo jau laiskas su pokalbiu datom. smile.gif O jeigu as jau esu jiems anksciau neses pazyma apie studento statusa, tai vistiek reiks is naujo ja darytis?
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Gavau Work and Travel pasiulyma dirbti Vermonto valstijoje kazkokiame mazame miestelyje(iki Bostono 3h kelio,iki New Yorko 5h kelio) db tiksliai neatsimenu, statyti visokias pobuviu koncertu, vestuviu palapines(surinkimas, isrinkimas ir t.t.) Uzmokestis 8$/h , overtime 12$/h..darbo valandu minimum 40h , neretai parasyta buna net iki 80h per savaite virsus kaip overtime manau ... Noreciau jusu atsiliepimu gal esate toki darba dirbe,kaip ir kas ? ir aplamai dirbe Vermonto valstijoje kaip ten grazu ar ne ir pan (vaziuoju su draugu pirma kart tai idomu pasidare )
Atsakyti
Na as tai siulyciau imt sita darba, nes manau jau greit pareis deadline jei dar neparejo.
Atsakyti
Na dar ne, cia paskutiniai pasiulymai Zipo dar galima viska suspeti susitvarkyti, kitaip nesiulytu manau .... as manau irgi, kad kaip paskutiniai darbai nera jau toks prastas,o JAV taip noris pamatyt, tad meginsiu wink.gif o kas nors dar galit parasyt apie Vermonto valstija ir gal darba jei dirbot kanors panasaus ?
Atsakyti
http://en.wikipedia.org/wiki/Vermont

Ziurejai cia? smile.gif
Atsakyti
Tai wiki as pats galiu pasiskaityt sausos informacijos tongue.gif noris kazkokiu ispudziu jau ten pabuvojusiu ....
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 04 12, 20:50)
Na va atejo jau laiskas su pokalbiu datom. smile.gif O jeigu as jau esu jiems anksciau neses pazyma apie studento statusa, tai vistiek reiks is naujo ja darytis?

Reikia smile.gif
Atsakyti