mano drauge tai nelabai susitvarko savo dokumentu laiku, dar net vizos neturi, ir bilietu pries viza pirkt nenorejo, tai teks man vienai keliaut..
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 29, 13:34)
mano drauge tai nelabai susitvarko savo dokumentu laiku, dar net vizos neturi, ir bilietu pries viza pirkt nenorejo, tai teks man vienai keliaut..
nepasiseke

o tai programos mokescio dar nesumokejo, ane?
Jau susimokejo, mes dirbsim ten pat ir ji neapsigalvojo vaziuot, tik tas dalykas, kad teks atskirai skrist. O tai visai negerai
tuo labiau, kad visa pusdieni ir nakti Londone teks praleist, tai neisivaizduoju ka as veiksiu. Tikiuosi oro uoste galima miegot??

QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 29, 13:46)
Jau susimokejo, mes dirbsim ten pat ir ji neapsigalvojo vaziuot, tik tas dalykas, kad teks atskirai skrist. O tai visai negerai
tuo labiau, kad visa pusdieni ir nakti Londone teks praleist, tai neisivaizduoju ka as veiksiu. Tikiuosi oro uoste galima miegot??

ai, tai nieko

draugu susirasi kokiu tamsesniu

miegot tai gali, bet manau, kad nemiegosi, nes bus jauduliukas pries kelione ir pan

Kiek laiko turesi?
QUOTE(keity` @ 2010 03 26, 20:37)
As kai buvau plc praeita savaite, tai kazkas skambino ir gediminas pasake: jei neturi darbo kontrakto, tai jau viskas
Tu geriau pasiskambink ir pasiklausk.

Ne, viskas gerai, siandien buvau plc. Dabar tvarkausi dokumentus, nuotraukos, parasai ir t.t.

Papildyta:
Gal kas vaziuojate i CO? arba gal kas dar nesusirado darbo, galeciau duoti vieno darbdavio e-mail`a nes vienai vaziuoti truputi baugoka

QUOTE(FliPPe @ 2010 03 29, 14:37)
ai, tai nieko
miegot tai gali, bet manau, kad nemiegosi, nes bus jauduliukas pries kelione ir pan
pasiimk knyga kokia, nes zurnalai per greit perskaitomi.
Kiek laiko turesi?

Kiek laiko turesi?
Atskirisiu i Gatwicka 14.40, kol pervaziuosiu i Heathrow tai bus maziausiai 5-6val vakaro, tai nuo tiek iki kito ryto, 8:30 isskrenda lektuvas. Gal ir ner tiek daug, nes kaip minimum 6 ryto jau reikes eit registruotis ir t.t. skrydziui i Toronta

QUOTE(vaidastf @ 2010 03 29, 15:00)
Kas jau buvot ambasadoj, per kiek laiko jums atejo dokumentai is JAV del vizos po darbo kontrakto pasirasymo ? 

per menesi.
Bet tavo keistas klausimas, nelabai zinau ka turejau omeni. As darbo sutarti pasirasiau dar sausio pradzioj siaip. Bet reikejo dar visa kita susitvarkyt, application pildyt ir t.t. Tai menesis praejo nuo tol, kai issiunte mano ta 7 lapu application su darbo pasiulymu iki tol kol gavau Ds 2019 forma..
Turiu viena klausima. Ka galima ir ko negalima ivezti i JAV? Gal galetumet duoti kokia nuoroda kur galima apie tai pasiskaityti?
Svarbiausia, ar galima i JAV ivezti saldainius ir sokoladus? Mat noreciau darbdaviui dovanu nuvezti lietuvisku saldumynu.
Svarbiausia, ar galima i JAV ivezti saldainius ir sokoladus? Mat noreciau darbdaviui dovanu nuvezti lietuvisku saldumynu.
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 29, 18:00)
Turiu viena klausima. Ka galima ir ko negalima ivezti i JAV? Gal galetumet duoti kokia nuoroda kur galima apie tai pasiskaityti?
va cia lyg yra, ko negalima isivezti
http://www.tsa.gov/t...ited-items.shtm
QUOTE(kavospuodelis @ 2010 03 29, 14:46)
Ne, viskas gerai, siandien buvau plc. Dabar tvarkausi dokumentus, nuotraukos, parasai ir t.t. 
Papildyta:
Gal kas vaziuojate i CO? arba gal kas dar nesusirado darbo, galeciau duoti vieno darbdavio e-mail`a nes vienai vaziuoti truputi baugoka
[B]

Papildyta:

Nunesk kontaktus i PLC ir palik. Jie pasiulys kam nors, kas dar nesusirade darbo. As irgi kelis kontaktus su pasiulymais nunesiau, kuriu man neprireike, gal kam pravers.
Šiaip dar plc sakė duos vėliau kazkokias atmintinės dėl tų daiktų vežimosi