Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 3

QUOTE(RobertaRam @ 2010 04 02, 16:28)
Kažin buvo tokių kur negavo vizos?   g.gif

Man rods dar neisibegejo ejimas i ambasada. biggrin.gif Mum dar laukt ir laukt tos ambasados. As tai asmeniskai perdaug nieko neplanuoju ir negalvoju ir net turiu atsargini varianta tuo atveju jei vizos negauciau.

Va gavau laiska is plc

" Aciu, Jusu forma ir foto gavau. Ivesiu tikraji SEVIS nr, ikelsiu fotonuotrauka, patikrinsiu paso duomenis, tada padarysiu funkcija „Sign and Submit“ keliu dienu laikotarpyje. "

Tai cia as kaip suprantu, kad jau galbut gavo ta mano forma, jei raso,kad ives viska keliu dienu begyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parabellum: 02 balandžio 2010 - 18:23
QUOTE(Parabellum @ 2010 04 02, 18:57)
Tai cia as kaip suprantu, kad jau galbut gavo ta mano forma, jei raso,kad ives viska keliu dienu begyje?

hmz g.gif tu neseniai tik ta ds-160 ishsiuntei ane? Tai gal dbr tavo ta sevis numeri gavo ives ji i ds-160, o tada lauksi ds-2019 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FliPPe @ 2010 04 02, 19:32)
hmz  g.gif  tu neseniai tik ta ds-160 ishsiuntei ane? Tai gal dbr tavo ta sevis numeri gavo ives ji i ds-160, o tada lauksi ds-2019  4u.gif

Jo neseniai, mano draugas savaite veliau uzsimokejo nei as ,tai jam parase, kad suves sevis numeri kai tik gaus forma is JAV, o man jau parase,kad keliu savaiciu begyje vadinas matyt jau gavo. Dar kazka reikes pildyt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 04 02, 19:57)
Jo neseniai, mano draugas savaite veliau uzsimokejo nei as ,tai jam parase, kad suves sevis numeri kai tik gaus forma is JAV, o man jau parase,kad keliu savaiciu begyje vadinas matyt jau gavo. Dar kazka reikes pildyt?  doh.gif

viskas, nieko nereiks pildyt ax.gif
gali paprasyt savo metodininkes pazymiu israso
Atsakyti
Vistiek kokie 90% kad ne vieno dokumento ten neprireiks biggrin.gif
Atsakyti
Apsauga gedos nedaro, o vdrug prireiks doh.gif
Atsakyti
Vakar irgi kas buvo sake,kad jokio dokumento neprase, na bet reikalavimai yra tai reik juos ir atitikt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 04 03, 14:39)
Vakar irgi kas buvo sake,kad jokio dokumento neprase, na bet reikalavimai yra tai reik juos ir atitikt  drinks_cheers.gif

Tai taip. Ir mes viską turėjom dėl viso pikto smile.gif
Atsakyti
Kaip jums gerai, kad jau viska susitvarket thumbup.gif As isviso sedziu nezinioje, kada isvis eisiu i ambasada smile.gif
Atsakyti
Gal kas galetumet pasakyti, kokias ten DS formas reikia pildyti dar iki ambasados, ir kokiu tiksliai nuotrauku reikia ?
Atsakyti
https://ceac.state.gov/genniv/

Cia ds160 forma, ten bus ir reikalavimai nuotraukai. Kai pildai sita dalyka, tai seivini notepad formatu. PLC atsiuncia po kazkurio laiko visas instrunkcijas kaip ka pildyt
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 04 04, 23:16)
https://ceac.state.gov/genniv/

Cia ds160 forma, ten bus ir reikalavimai nuotraukai. Kai pildai sita dalyka, tai seivini notepad formatu. PLC atsiuncia po kazkurio laiko visas instrunkcijas kaip ka pildyt

O ta skaitmenine foto reiks ant galo uploadinti, t.y ikelti ?

P.S nuejus kur foto nuotraukas daro, uztenka pasakyti, kad reikia nuotraukos ambasadai ? smile.gif zinos toliau jie viska ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastf: 04 balandžio 2010 - 22:40