QUOTE(ylksis @ 2010 09 10, 22:33)
hm, pasižiūrėsim, kaip bus paskaitos pas Juknaitę, gal ir aš nusivilsiu.
Dėl sveikatos ugdymo, tai bučiau labai dėkingas, jei informacijos vėliau pasidalintum su manimi.
O dėl anglų, tai net nežinau, kas dėsto, tokia moteris: plaukai iki pečių, tartis labai įdomi ir nesuprantama:)
Anglų šį pusmetį nelaikysim egzamino, bus suminis pažymys, bet kitą pusmetį laikysim. Bet papasakok, kaip vydavo anglų egzaminas? Ir kiti?
Tu iš tų sąrašų visas knygas perskaitydavai?
Turėjai paskaitų pas Mauricaitę? Plepi moteriškė...
Dėl sveikatos ugdymo, kai reikės, sakyk, ieškosiu, ką turiu

Anglų man dėstė Bosubajeva (kaip kažkaip panašiai), tai pas ją aš turėdavau 10 ir egzo nelaikiau.. Bet kas laikė, turėdavo kažkokiomis temomis lyg šnekėti, nieko baisaus nebuvo..
Sveikatos ugdymo klausimyną turėjom apie 90 klausimų, traukėm 3, daugumą galima nesunkiai atsakyti iš bendro išsilavinimo

nieko baisaus ten

Mauricaitė dėstė fonetiką ir akcentologiją, toks jausmas, kad ji pati nieko nemoka, šneka bet ką, nieko neaiškina. Užtai aš ir dabar nei fonetikos, nei akcentologijos nesuprantu. Tik kad egzaminą pas ją lengvą išsilaikyti.. Jums dabar fonetiką dėstys? Šiaip ji labai keista yra, aiškina, kam mums mokslai, neva važiuokit dirbt į Milaną manekenėm arba vaikus gimdykit

sutinku dėl patikimo, aš kažkaip jai patikau nuo pirmo susitikimo (buvo ir mūsų kuratorė), ta bėdų neturėjau. Nors yra kas turi nuo praėjusių metų iki dabar skolas..
Papildyta:
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 09 13, 08:41)
teks pakalt kiek zinau...
Kalu kalu.. Na labiau teorinius klausimus moku, bet tų visų patarmių tikrai neišmoksiu atskirti
Papildyta:
QUOTE(lakas*plaukams @ 2010 09 09, 21:21)
Atsiprašau, visai neturėjau laiko paieškoti ko prašei, tikrai per šią savaitę paieškosiu, vsitiek dar ne sesija
Papildyta:
Beje, kokia čia dabar yra situacija, niekas normaliai nepaaiškina. Esu IV kurse. Trečiadienį laikau tą skolą ir tarkim neišlaikau.. Kelia normaliai į IV kursą, ar palieka III kartoti dėl vienos skolos?

ar reikia pilną kainą už mokslą tada mokėti?

ar galima bus dar laikyti ir išsilaikyti per sesiją, iki praktikos?