Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(blondzy @ 2011 02 23, 21:12)
Daug straipsniu apie tai parasyta, ne tik uzsienio, bet ir lietuviskuose portaluose skirtuose vestuvems, pasiskaitykite pacios.
Galu gale pries gamindamos vestuvini kvietima isigilinkite i jo prasme - kvieciate i savo vestuviu svente, bet ne i gimtadieni, laidotuves ar gedulingus pietus. Kvietimas turi atspindeti vestuviu ideja. Galu gale juk Jaunoji buna balta ar kremine suknele, tai kam visos tos murzinos tamsios spalvos? Ar jus serveteles kurias ant stalo desite akcentuojate, ar kokias pamergiu sukneles? Jaunieji turi buti ir yra sventes pagrindinis akcentas, tai tegu tie kvietimai ir buna sventiski, gyvybingi, zaismingi. Jei jau ir butinos tos tamsios spalvos, tai bent kontrastas jiems kad butu - prie tamsaus popieriaus - platesnis baltas ar sviesus kaspinas, dekoras sviesus.
Sia tema skaitau jau senokai ir tikrai i akis krenta visos tamsios niurios spalvos. Manau ir sveciui maloniau gauti sviesu gaivu pakvietima, o ne koki tamsu ruda, zalia ar melyna kaip i kokio senelio 80-meti...

Nusprendžiau ir aš įsikišti. Nes į šią temelę užsuku taip pat dažnai. Pati esu dizainerė. todėl drįstu Jums paprieštarauti. iš dalies su šia Jūsų teorija aš sutinku, bet....visiškai nesutinku, kad tamsios spalvos - tik seniems žmonėms. Aš kaip tik sakyčiau, kad Jūsų pasenęs toks požiūris. Esu gaminusi labai nemažai kvietimų.... ir mano darbas, užduotis dažnai būna sukurti ir pagaminti kvietimą, pagal klientės pageidavimus. ir tai atlikti profesionaliai, kad sakykim, tamsiai rudas - šokoladinis kvietimas taptu elegantiškas, šiuolaikinis....ir kaip Jūs sakote - madingas. tam yra visokių papildomų priedų.... na ir truputis kūrybos. Ta pati juoda spalva nebutinai yra - gedulo.....ja atitinkamai pateikus, ji taps - Klasika, elegancija, modernizmu.

ir reiktų nepamiršti, kad šioje temelėje renkasi, diskutuoja, patarinėja darbštuolės, kurios nori pasigaminti kvietimus pačios. O tai yra labai smagu, ir sveikitina. Aš ir pati mielai pasinaudoju kitų merginų mintimis, idėjomis, pasiūlymais. Manau, tam ši temelė ir yra sukurta....... O kritikuoti kitus yra lengviausia.....bet juk galima ir to išvengti..... dalinant tiesiog patarimus, o ne stačiokiškas replikas - nemadinga ar panašiai.
Atsakyti
Mes irgi nusprendėm darytis kvietimus, bus pigiau, bet patikėkit, neįsivaizduojam, nuo ko pradėt, nes tiek MB, tik aš absoliučiai nesam iš "darbščiųjų rankelių" būrelio... Neturim fantazijos ant dailės darbelių. Nuo ko pradėt?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 02 24, 15:50)
Mes irgi nusprendėm darytis kvietimus, bus pigiau, bet patikėkit, neįsivaizduojam, nuo ko pradėt, nes tiek MB, tik aš absoliučiai nesam iš "darbščiųjų rankelių" būrelio... Neturim fantazijos ant dailės darbelių. Nuo ko pradėt?

manau pirma susiraskit pavyzdi mazdaug kokiu norit, pasidarykit maketa ir ziurekit ar patinka ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 02 24, 14:50)

youtube yra pamokeliu ka kaip pasigaminti. tik isiveskite per paieska angliskai smile.gif
gal kokiu minciu pasisemsite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laura_mazoji @ 2011 02 25, 10:19)
Nereikia ne jokiu Youtube pamokeliu. Paprasciausias budas susirasti google patinkanti pavyzdi ir ji nukopijuoti. Vis tiek nieko naujo jau nebeprigalvosi..

paprasciau, kai matai kas kaip daroma/suklijuojama. smile.gif bent man taip atrodo smile.gif
Atsakyti
sveikos. as va toki padariau wink.gif ji suks i ruloniuka ir perris juostele mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,daug musu sveciu yra is uzsienio taigi buvau isvaziavus i Norvegija ir iteikiau keliata kvietimu,taciau tai nemankai sumusa per kisene doh.gif biggrin.gif
kadangi pussesere viena gyvena Bulgarijoje , o kita Italijoje tai manau susilaikysiu nuo pagundos nuvykti pas jas...kaip jus manote ar jos isizeis jeigu as padarysiu skaidres ir isiusiu joms i skype? tai butu video-pakvietimas..ar jus gavusios toki kvietima isizeistumete?:?
Atsakyti
As manau, jog tai geriausias sprendimas smile.gif siaip manau, jog tai kazkas panasaus yra i tuos nuotrauku filmukus? nesu kokiu mačiusi ir gavusi, bet manau, butu ydomu pamatyti thumbup.gif turi kazkur pavyzdziu, kaip tai galetu atrodyti?
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 02 28, 16:08)
sveikos,daug musu sveciu yra is uzsienio taigi buvau isvaziavus i Norvegija ir iteikiau keliata kvietimu,taciau tai nemankai sumusa per kisene doh.gif  biggrin.gif
kadangi pussesere viena gyvena Bulgarijoje , o kita Italijoje tai manau susilaikysiu nuo pagundos nuvykti pas jas...kaip jus manote ar jos isizeis jeigu as padarysiu skaidres ir isiusiu joms i skype? tai butu video-pakvietimas..ar jus gavusios toki kvietima isizeistumete?:?

musu irgi keletas draugu gyvena uzsienyje.
mes nusprendeme siusti pastu smile.gif idomu kiek kainuotu registruotas laiskas i uzsieni smile.gif
o del skaidriu tai tikrai nemanau, kad isizeis. tik gal geriau mail'u, bet ne skype'u smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Poopa @ 2011 02 28, 16:20)
musu irgi keletas draugu gyvena uzsienyje.
mes nusprendeme siusti pastu smile.gif idomu kiek kainuotu registruotas laiskas i uzsieni smile.gif
o del skaidriu tai tikrai nemanau, kad isizeis. tik gal geriau mail'u, bet ne skype'u smile.gif

nu taip galima ir mailu biggrin.gif blush2.gif
Rrudaake-ne gaila neturiu....bet stai dabar darau ir jeigu kas gausis tai idesiu cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 02 28, 16:08)
sveikos,daug musu sveciu yra is uzsienio taigi buvau isvaziavus i Norvegija ir iteikiau keliata kvietimu,taciau tai nemankai sumusa per kisene doh.gif  biggrin.gif

Manau neturėtų įsižeist. Mano sesė irgi užsieny gyvena, tai net nustebo kai paprašiau tikslų adresą man užrašyt. Ji galvojo, kad aš jau irgi atsiųsiu kvietimą skaidrių pavidalu. Taip kad čia viskas manau turėtų būti tvarkoj.
Esu gavus paštu kvietimą tokį į gimtadienį smile.gif
Atsakyti
sveikos,

gal parekomenduotumete i kokia spaustuve eiti Vilniuje? reikia atsispausdinti kvietimus...
aciu uz info.
smile.gif
Atsakyti