QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 06 19, 18:30)
Originalu

Labai malonu girdėti, kad patiko

....
.... 

....
.... 

o man toks klausimas iskilo
 o man toks klausimas iskilo  planuojame vestuves kipre ir norim issiusti pakvietimus seimoms ir patiems artimiausiems draugams, tokius kaip boarding pass... bet neapsisprendziu siusti kaip pakvietimus ar save the date. Ir MB nori butinai irasyti, kad ale paaiskinima, kad mes suprasime jei kas negales/nenores vykti...
 planuojame vestuves kipre ir norim issiusti pakvietimus seimoms ir patiems artimiausiems draugams, tokius kaip boarding pass... bet neapsisprendziu siusti kaip pakvietimus ar save the date. Ir MB nori butinai irasyti, kad ale paaiskinima, kad mes suprasime jei kas negales/nenores vykti...   o gal bloga ideja... net nezinau..
 o gal bloga ideja... net nezinau..

o man toks klausimas iskilo
 o man toks klausimas iskilo  planuojame vestuves kipre ir norim issiusti pakvietimus seimoms ir patiems artimiausiems draugams, tokius kaip boarding pass... bet neapsisprendziu siusti kaip pakvietimus ar save the date. Ir MB nori butinai irasyti, kad ale paaiskinima, kad mes suprasime jei kas negales/nenores vykti...
 planuojame vestuves kipre ir norim issiusti pakvietimus seimoms ir patiems artimiausiems draugams, tokius kaip boarding pass... bet neapsisprendziu siusti kaip pakvietimus ar save the date. Ir MB nori butinai irasyti, kad ale paaiskinima, kad mes suprasime jei kas negales/nenores vykti...   o gal bloga ideja... net nezinau..
 o gal bloga ideja... net nezinau..

siaip visiems jau esam pasake, kad va vestuves kipre, bet pakvietimu vistiek norim.. tai turbut ir darysim tada iskart kvietimus
 siaip visiems jau esam pasake, kad va vestuves kipre, bet pakvietimu vistiek norim.. tai turbut ir darysim tada iskart kvietimus