Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 21 temuke

Neturiu, man trauma buvo sypsotis tada... Tas priekinis virsutinis kairej pusej (ziurint i nuotrauk) buvo labai atsikises ir uzlindes pries desini. Aisku, del jo kiti paliko savo "posta" ir keliavo kitur biggrin.gif
Atsakyti
Man net gėda dėti savo kaplius po Jūsų foto.. ax.gif
na, bet kontrastui prieš ir po.. įdedu. virutinėse foto dar nešlifuoti, o apačioj šiek tiek jau. forma toli gražu ne ideali, bet kampučiai jau pazulinti.. matau, kad ir viršutinių dantų apačią reikės pabrūžint. na, bet viskas su laiku, juk dar tik 6 mėn aš breketuota..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyte*: 12 balandžio 2010 - 21:34
QUOTE(katyte* @ 2010 04 12, 22:29)
Man net gėda dėti savo kaplius po Jūsų foto..  ax.gif
na, bet kontrastui prieš ir po.. įdedu. virutinėse foto dar nešlifuoti, o apačioj šiek tiek jau. forma toli gražu ne ideali, bet kampučiai jau pazulinti.. matau, kad ir viršutinių dantų apačią reikės pabrūžint. na, bet viskas su laiku, juk dar tik 6 mėn aš breketuota..
user posted image

nearelus pasikeitimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 12, 22:36)
nearelus pasikeitimai 4u.gif

ačiū 4u.gif
o aš aplamai žaviuos jūsų visų dantukais, nors ir neplepu pas jus, bet vis į albumą įlįsdavau, tai čia kokį sykį akį užmetu.. tikros holivudiškos šypsenos wub.gif

įdomu, kaip man po metų bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 04 12, 16:48)
Jaučiu reiks darytis panoraminę nuotrauką doh.gif Nes kurią turiu tai jau sena bus. Na nieko, reikia tai reikia rolleyes.gif
Ačiū už pagyrimą blush2.gif Net nuraudau.
Plokštelę tik nakčiai dedu tiek viršuje, tiek apačioje.
Dantys susikreivina, bet ne taip žymiai, lengvai pasistumdo, pasigrūda, tikrai negrįžta į buvusias vietas, gal ne taip išsireiškiau, bet įdėjus plokštelę, kad ir penkom minutėm atgal į vietas susistato jie. Po breketų paslankūs dantukai paliko.

o kazi cia visiem taip buna... ax.gif ?

QUOTE(smilsee @ 2010 04 12, 18:45)

kokie balti ir grazus bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
QUOTE(natale @ 2010 04 12, 21:41)
ale ragai apacioje  auksiniai  bigsmile.gif

buna ir auksiniu breketuku biggrin.gif wink.gif

QUOTE(Vilhelmena @ 2010 04 12, 22:52)
http://img140.images...7/dsc04020x.jpg
po metu ir 2men.
Sake nuims po 6men kai paskutini kart kovo menesi lankiausi. Bet kad nei issitiesino iki galo, sakandis netvarkytas... Idomu koks ten vaizdelis po tu 5 menesiu bus

ohooo wub.gif grazu.. bigsmile.gif

QUOTE(katyte* @ 2010 04 12, 23:29)
user posted image

baik tu, grazus labai ir pas tave wub.gif
pokyciai nrealus.. thumbup.gif lyguciai bigsmile.gif
Atsakyti
Kokie nerealus pokyciai, ir kaip greit issitiesino, geras. Grazu
Atsakyti
geras siandien rytas smile.gif 4u.gif biggrin.gif tiek grazuoliu dantuku pamaciau smile.gif smile.gif smile.gif
as suzaveta smile.gif super smile.gif
ir as tokiu noriu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmena @ 2010 04 12, 22:04)
Neturiu, man trauma buvo sypsotis tada... Tas priekinis virsutinis kairej pusej (ziurint i nuotrauk) buvo labai atsikises ir uzlindes pries desini. Aisku, del jo kiti paliko savo "posta" ir keliavo kitur biggrin.gif

Mano irgi problema, pagal mane, buvo kad tas pats virsutinis kairysis pirmukas atsikises buvo, tai kompleksa isigijau sypsotis, bet jis per pirma menesi jau atsistate i vieta 4u.gif Gydytojas ir sake kad sunkiau bus su apacia, nors realiai manes apacia nejaudino, nes niekada netrugde. Bet jau jei tiesinu virsu, tai tuo paciu zinoma ir apacia biggrin.gif Su apacia jau 3savaites, o dantys ne is vietos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet as kantri lotuliukas.gif

P.S. Nuotraukos garzios visu dantuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmena @ 2010 04 12, 21:52)
http://img140.images...7/dsc04020x.jpg
po metu ir 2men.
Sake nuims po 6men kai paskutini kart kovo menesi lankiausi. Bet kad nei issitiesino iki galo, sakandis netvarkytas... Idomu koks ten vaizdelis po tu 5 menesiu bus

Nerealiai gražūs dantukai, net nėra prie ko prikibti.. wub.gif

QUOTE(katyte* @ 2010 04 12, 22:29)

Niu, super, draugyte.. wub.gif Dar kitą sykį truputį pašlifuos, ir išvis bus tobula.. 4u.gif
Ir sidabrinės gumytės man labai fainai atrodo.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2010 04 13, 09:46)
Mano irgi problema, pagal mane, buvo kad tas pats virsutinis kairysis pirmukas atsikises buvo, tai kompleksa isigijau sypsotis, bet jis per pirma menesi jau atsistate i vieta 4u.gif Gydytojas ir sake kad sunkiau bus su apacia, nors realiai manes apacia nejaudino, nes niekada netrugde. Bet jau jei tiesinu virsu, tai tuo paciu zinoma ir apacia biggrin.gif  Su apacia jau 3savaites, o dantys ne is vietos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Bet as kantri  lotuliukas.gif

P.S. Nuotraukos garzios visu dantuku thumbup.gif

ar tikrai nera jokiu pasiketimu per tas tris savaites? g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti