Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra nėštukių pastojusių per mm ar iškart po jų?

Sveiki,

skaičiau visur, bet neradau čia tokios temos, tai man įdomu pasidarė.. literatūroje dažniausiai rašo, kad teoriškai didžiausia tikimybė pastoti yra ciklo viduryje, nes alia tada būna O, bet ar yra tokių merginų/moterų, kurios pastojote per mėnesines ar pasimylėjus iškart kitą dieną po jų? g.gif

o tai nesisaugojome su vaikinu 6 ciklo dieną, mėnesinės trunka 5 dienas, ciklas 26-28 dienos ir dabar kažkaip paskaitinėjau internete, tai visokių straipsnių radau.. ir kad įmanoma, ir kad nelabai, tai labai įdomu pasidarė, gal kas iš patirties galite pasakyti, ar įmanoma pastoti? gal kas iš jūsų pastojote būtent per mmm ar iškart po jų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 26, 00:30)
Sveiki,

skaičiau visur, bet neradau čia tokios temos, tai man įdomu pasidarė.. literatūroje dažniausiai rašo, kad teoriškai didžiausia tikimybė pastoti yra ciklo viduryje, nes alia tada būna O, bet ar yra tokių merginų/moterų, kurios pastojote per mėnesines ar pasimylėjus iškart kitą dieną po jų?  g.gif

o tai nesisaugojome su vaikinu 6 ciklo dieną, mėnesinės trunka 5 dienas, ciklas 26-28 dienos ir dabar kažkaip paskaitinėjau internete, tai visokių straipsnių radau.. ir kad įmanoma, ir kad nelabai, tai labai įdomu pasidarė, gal kas iš patirties galite pasakyti, ar įmanoma pastoti? gal kas iš jūsų pastojote būtent per mmm ar iškart po jų?  4u.gif

taip... visus tris kartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ritutia* @ 2010 03 26, 01:30)
Sveiki,

skaičiau visur, bet neradau čia tokios temos, tai man įdomu pasidarė.. literatūroje dažniausiai rašo, kad teoriškai didžiausia tikimybė pastoti yra ciklo viduryje, nes alia tada būna O, bet ar yra tokių merginų/moterų, kurios pastojote per mėnesines ar pasimylėjus iškart kitą dieną po jų?  g.gif

o tai nesisaugojome su vaikinu 6 ciklo dieną, mėnesinės trunka 5 dienas, ciklas 26-28 dienos ir dabar kažkaip paskaitinėjau internete, tai visokių straipsnių radau.. ir kad įmanoma, ir kad nelabai, tai labai įdomu pasidarė, gal kas iš patirties galite pasakyti, ar įmanoma pastoti? gal kas iš jūsų pastojote būtent per mmm ar iškart po jų?  4u.gif

aš pastojau iškart po mėnesinių
Atsakyti
QUOTE(Lurdesita @ 2010 03 26, 09:28)
taip... visus tris kartus biggrin.gif

Geras thumbup.gif
QUOTE(erika08 @ 2010 03 26, 12:18)
aš pastojau iškart po mėnesinių

Niu tai vadinasi tikrai įmanoma ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
taip, pritariu kitoms pasisakiusioms šioje temoje - galima. Pati pastojau per mmm, jų 4-5 dieną. Tikrai viskas įmanoma, kai kūdikis jau pasirinko savo gyvenimo pradžios laiką smile.gif
Atsakyti
Labukas, as pastojau iskart po mm... nors kas svarbiausia su vyru metus laiko vadovavomes tuo kad per mm neimanoma pastoti... o va pasirodo kalakutas irgi galvojo kol i puoda nepapuole lotuliukas.gif
Atsakyti
sveika 4u.gif As irgi pastojau iskart po mmm, bet ta karta buvo negimdybinis nestumas verysad.gif bet esme ta kad tikrai galima po mmm pastot mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai įmanoma. Ypač jeigu ciklas trumpas. Jei ciklas 26 dienos, tai ovuliacija įvyksta tarp 10 ir 20 ciklo dienos. O kadangi spermiukai išlieka gyvybingi iki 5 dienų (kai kur literatūroje rašoma net iki 7 dienų...), tai jie puikiausiai gali "patykoti" ovuliacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazza: 01 balandžio 2010 - 12:36
su pirmu vaikeliu pastojau kita diena po mm, su antru vaikeliu-viena diena pries mm, o su dvynukais-kita diena po mm ir dar naudojant prezervatyva 4u.gif

jokios mokslines logikos, pasirinko leliukai mus-niekas daugiau nesvarbu tongue.gif
Atsakyti
taip,tikrai imanoma pastoti po 'tu dienu'...isitikinau pati doh.gif visi tie skaiciavimai dienu yra tikra nesamone,pasitikiu tik normalia kontracepcija smile.gif
Atsakyti
imanoma tikrai,as pirma karta pastojau per mm blush2.gif ,o trecia iskart po mm. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TINNAA28: 08 balandžio 2010 - 18:42
as galima sakyti pastojau pora dienu iki mm smile.gif
Atsakyti