Sveikos, noriu paklausti, kurios pastojo pries mmm, ar savo mmm sulauket?
ar jau nebe? o tos kurios pastojo per mmm ar iskart po ju, kada supratote, kad laukiates?
Ka jautete? Kada darete testuka? Pries savaite baigesi mano dienos, atejo jos laiku ir kurios truko tik 2d ir + dar 2d tik rudai patepliojo. O va dabar jauciu pilvo apacioj, nugaros apacioj toki maudima.. Vat idomu kas cia man
geriau butu zirniukas prikibes nei liga
QUOTE(Brende @ 2010 05 20, 11:41)
Sveikos, noriu paklausti, kurios pastojo pries mmm, ar savo mmm sulauket?
ar jau nebe? o tos kurios pastojo per mmm ar iskart po ju, kada supratote, kad laukiates?
Ka jautete? Kada darete testuka? Pries savaite baigesi mano dienos, atejo jos laiku ir kurios truko tik 2d ir + dar 2d tik rudai patepliojo. O va dabar jauciu pilvo apacioj, nugaros apacioj toki maudima.. Vat idomu kas cia man
geriau butu zirniukas prikibes nei liga 
as su pirma pastojau per mm,tai kita diena iskart vyrui pasakiau kad pastojau
As pastojau kaip sakoma nevaisingom dienom
čia ne į temą,bet nežinau,kur užvesti temą,tai parašysiu čia
mano ciklas labai išsireguliaves
kas mėnesį kankinuosi
praitą kartą sirgau gegužės 6 dieną,o mm atėjo tik šiandien
gal ginė išrašytų vaistų mmm sureguliuoti
Pastojau tik po mm...
Tai va su tomis "nevaisingomis dienomis"...
Man atrodo, kad svarbu nepadaryti vaikelio atejimo i si pasauli "darbu" - skaiciuoti, matuoti... Juk tai turetu buti malonu... Vaikelis pats pasirenka laika
Tai va su tomis "nevaisingomis dienomis"...
Man atrodo, kad svarbu nepadaryti vaikelio atejimo i si pasauli "darbu" - skaiciuoti, matuoti... Juk tai turetu buti malonu... Vaikelis pats pasirenka laika
na man taip ir nutiko kad pastojau per paskutine mmm diena
Po menesiniu pastojau
Pasak echoskopo pastojau savaitę po mmm.
as irgi pastojau iskart po mm
Sveikos esamos ir busimos mamytes:)
Esu naujoke cia,tad sorry jeigu uzduosiu jau cia buvusi klausima kazkurioje temoje...:/ Tokia kvaila situacija,aisku per savo durna galva..
esu
11 savaite:) bet viena mintis neduoda ramybes...ciklas trunka 40 dienu,paskutines menesines buvo liepos 19 diena,kraujuoju 6 dienas..ir nezinau kada pastojau...gal kuri nors isivaizduojate ar galejau pastoti liepos 27 diena kai net nebuvo baigta myletis? ar greiciausiai rugpjucio 4-8 dienomis kai mylejomes nemazai? negeros mintys sukas galvoje,nes nezinau kas ir kaip..
Esu naujoke cia,tad sorry jeigu uzduosiu jau cia buvusi klausima kazkurioje temoje...:/ Tokia kvaila situacija,aisku per savo durna galva..
esu
QUOTE(skorpee @ 2010 06 19, 17:03)
čia ne į temą,bet nežinau,kur užvesti temą,tai parašysiu čia
mano ciklas labai išsireguliaves
kas mėnesį kankinuosi
praitą kartą sirgau gegužės 6 dieną,o mm atėjo tik šiandien
gal ginė išrašytų vaistų mmm sureguliuoti 
atsiprasau, gal n e i tema visai, nzn, ar dar aktualu, bet man menesines susireguliuoja, kai geriufolio rugsti.