Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra nėštukių pastojusių per mm ar iškart po jų?

Sveikos, noriu paklausti, kurios pastojo pries mmm, ar savo mmm sulauket? smile.gif ar jau nebe? o tos kurios pastojo per mmm ar iskart po ju, kada supratote, kad laukiates? ax.gif Ka jautete? Kada darete testuka? Pries savaite baigesi mano dienos, atejo jos laiku ir kurios truko tik 2d ir + dar 2d tik rudai patepliojo. O va dabar jauciu pilvo apacioj, nugaros apacioj toki maudima.. Vat idomu kas cia man g.gif geriau butu zirniukas prikibes nei liga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Brende @ 2010 05 20, 11:41)
Sveikos, noriu paklausti, kurios pastojo pries mmm, ar savo mmm sulauket? smile.gif  ar jau nebe? o tos kurios pastojo per mmm ar iskart po ju, kada supratote, kad laukiates? ax.gif Ka jautete? Kada darete testuka? Pries savaite baigesi mano dienos, atejo jos laiku ir kurios truko tik 2d ir + dar 2d tik rudai patepliojo. O va dabar jauciu pilvo apacioj, nugaros apacioj toki maudima.. Vat idomu kas cia man  g.gif  geriau butu zirniukas prikibes nei liga  unsure.gif

as su pirma pastojau per mm,tai kita diena iskart vyrui pasakiau kad pastojau lotuliukas.gif nes labai idomus jausmas buvo blush2.gif ,na ir poto net nelaukiau kitu mm ir pasidariau testuka kuris buvo teigiamas smile.gif,na ir kitus 2 kartus kai pastojau iskart kita diena man jautesi smile.gif as net su 3 dabartiniu pastojimu,kai pastojau po 3 dienu nueijau pas gydytoja ir pasakiau kad pastojau ,tai netikejo sako nera tokiu zmoniu kurie jaustu ir t.t tai liepe ateiti po menesio tongue.gif ir dar pasake jei nesusirgsi mm tada ateik lotuliukas.gif ,o as ateinu jau su 2 testukais lotuliukas.gif abu teigiami ,ir gydytoja uzvede kortele nestuke.gif .mano pozymiai pastojus buvo tai nejo slapintis,reikejo steneti ,krutine kita diena iskart skaudet pradejo,ir po 3 savaiciu pykina smile.gif na visko gali buti kad ir tu nestuke.gif ,jei taip tai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
As pastojau kaip sakoma nevaisingom dienom 4u.gif
Atsakyti
čia ne į temą,bet nežinau,kur užvesti temą,tai parašysiu čia mirksiukas.gif mano ciklas labai išsireguliaves unsure.gif kas mėnesį kankinuosi doh.gif praitą kartą sirgau gegužės 6 dieną,o mm atėjo tik šiandien doh.gif gal ginė išrašytų vaistų mmm sureguliuoti g.gif
Atsakyti
Pastojau tik po mm... bigsmile.gif
Tai va su tomis "nevaisingomis dienomis"... lotuliukas.gif
Man atrodo, kad svarbu nepadaryti vaikelio atejimo i si pasauli "darbu" - skaiciuoti, matuoti... Juk tai turetu buti malonu... Vaikelis pats pasirenka laika thumbup.gif
Atsakyti
na man taip ir nutiko kad pastojau per paskutine mmm diena ax.gif
Atsakyti
Po menesiniu pastojau smile.gif
Atsakyti
Pasak echoskopo pastojau savaitę po mmm. smile.gif
Atsakyti
as irgi pastojau iskart po mm smile.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes:)
Esu naujoke cia,tad sorry jeigu uzduosiu jau cia buvusi klausima kazkurioje temoje...:/ Tokia kvaila situacija,aisku per savo durna galva..
esu nestuke.gif 11 savaite:) bet viena mintis neduoda ramybes...ciklas trunka 40 dienu,paskutines menesines buvo liepos 19 diena,kraujuoju 6 dienas..ir nezinau kada pastojau...gal kuri nors isivaizduojate ar galejau pastoti liepos 27 diena kai net nebuvo baigta myletis? ar greiciausiai rugpjucio 4-8 dienomis kai mylejomes nemazai? negeros mintys sukas galvoje,nes nezinau kas ir kaip.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 06 19, 17:03)
čia ne į temą,bet nežinau,kur užvesti temą,tai parašysiu čia mirksiukas.gif  mano ciklas labai išsireguliaves unsure.gif  kas mėnesį kankinuosi doh.gif  praitą kartą sirgau gegužės 6 dieną,o mm atėjo tik šiandien doh.gif gal ginė išrašytų vaistų mmm sureguliuoti g.gif

atsiprasau, gal n e i tema visai, nzn, ar dar aktualu, bet man menesines susireguliuoja, kai geriufolio rugsti.
Atsakyti