Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys

QUOTE(AUSRONE @ 2006 01 29, 23:27)
Dabar lankausi šeimos klinikoje pas gyd. Bagurską. Įsitikinau, kad vyrai tikrai geri ginekologai (ir ne tik). Gal kas pas jį lankėtės ar gimdėte? Parašykite, labai įdomu. Tikiuosi dažniau pabendrausime.

Nemanau, kad nusivilsi rolleyes.gif cool.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
As irgi manau, kad neverta vaziuoti i Pasvali. Dabar Panevezio gimdymo namai labai fainiai sutvarkyti! Mes su vyru pries gimdyma buvom nueje pasizvalgyti. Viena pazystama rekomendavo akusere Renata. Su ja taremes jei gales priims gimdyma, bet gavosi, kad buvo is karto po budejimo, tai labai faini akusere Ilona Šatiene ir gydytojas Merkys priiminejo gimdyma. Aisku per saremius ji tik karts nuo karto uzeidavo pasiziureti, kaip ten man sekasi, bet per pati gimdyma, tai labai sauni buvo! Gimdem be epidurinio. It po gimdymo viena palatoj buvau. Nes jeigu yra laisvu palatu jie guldo po viena. Zodziu likau patenkinta Panevezio gimdymo namais ir ten esanciom akuserem.
Atsakyti
Jau artyn artyn kada su mažiuku susimatysim, bet kaip bijau gimdyt. Paprašiau savo gyd. kad man anesteziologa surastu kad per gimdyma epidurinį padarytų tai vat ryt pasakis ar kuris nors sutiko. Jau apsisprendžiau gimdysiu Panevėžyje. O kai grįšiu parašysiu kaip sekėsi ir kokie mūsų akušeriai ir gydytojai. Vat vakar buvau pas grupioke tai ji kai gimde dave Paškonienei biški litu tai ji sutvarke taip kad sesutes jos net daiktus i gimdykla nešė, kadangi ji gulėjo su pernešiojimu. Žodžiu buvo pastrointos visos tad viskas maloniai ir sklandžiai praėjo. Tai vat gal nuo situacijos kiekvienai asmeniškai čia viskas klostosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo city: 08 vasario 2006 - 22:18
verysad.gif Mano gydytoja neperspejus išėjo atostogų ir grįš prieš pat mano gimdymą, kas žino gal jau ir nebeteks apsilankyti. Reiks ieškoti per pažįstamus gal kas žino anesteziologą. o šiaip tai ji mane nuvylė buvau užsiregistravus bet va ta diena dar turėjo dirbti, o kai nuėjau paaiškėjo kad ji atostogose jau. g.gif Galvoju kad neatsakinga taip elgtis. Teks eit privačiai, iki gimdymo visai nedaug liko dar prognezė kad ankščiau pagimdysiu tai viso trys savaites. nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo city: 09 vasario 2006 - 11:58
QUOTE(city @ 2006 02 09, 11:58)
verysad.gif  Mano gydytoja neperspejus išėjo atostogų ir grįš  prieš pat mano gimdymą, kas žino gal jau ir nebeteks apsilankyti. Reiks ieškoti per pažįstamus gal kas žino anesteziologą. o šiaip tai ji mane nuvylė buvau užsiregistravus bet va ta diena dar turėjo dirbti, o kai nuėjau paaiškėjo kad ji atostogose jau.  g.gif Galvoju kad neatsakinga taip elgtis. Teks eit privačiai, iki gimdymo visai nedaug liko dar prognezė kad ankščiau pagimdysiu tai viso trys savaites. nestuke.gif

palauk... Nesupratau, kam tau per pažįstamus anesteziologo ieškotis g.gif Nuvažiuosi gimdyt, ir paprašysi epidūro, jei norėsi. Ateis gi anesteziologas iš ligoninės, nes gimdymo namai neturi atskiro anesteziologo... O jei gimdysi susitarus su gydytoja, tai gydytoja ir pasirūpins tuo anesteziologu (na, bent jau man tai ji pati surado ir iškvietė jį ax.gif ) rolleyes.gif
Atsakyti
Nežinau kaip iš tikrųjų yra, bet kai gydytojai pasakiau kad norečiau epidūro tai ji pasakė, kad šiaip niekas man jo nedaris jei aš to tik norėsiu žodžiu jei nebus reikalo, ta prasme jei akušerė ar tuo metu esantis gydytojas nemanis kad jo reikia. Gimdymo namuose nėra skirtas etatas anesteziologui o iš kitur kad jis ateitu tai jau sunku prisišaukt gali būti, nes jiem ten gal operacija gali būti ir pan., bent man taip gyd., aiškino. na gal pas jas ten ranka ranką plauna nesuprasi. Bet va pažįstama sakė kad gimdyklai yra skirtas anesteziologas taip vad. "ateinantis" iš kitų skytių ir žinok kad nori. Aš gimdysiu be savo gydytojos. Manau pakaks ir akušerės ir anesteziologo kaip suprantu gydytojas koks tai vis tik buna kartu?
Atsakyti
QUOTE(city @ 2006 02 10, 20:19)
Nežinau kaip iš tikrųjų yra, bet kai gydytojai pasakiau kad norečiau epidūro tai ji pasakė, kad šiaip niekas man jo nedaris jei aš to tik norėsiu žodžiu jei nebus reikalo, ta prasme jei akušerė ar tuo metu esantis gydytojas nemanis kad jo reikia. Gimdymo namuose nėra skirtas etatas anesteziologui o iš kitur kad jis ateitu tai jau sunku prisišaukt gali būti, nes jiem ten gal operacija gali būti ir pan., bent man taip gyd., aiškino. na gal pas jas ten ranka ranką plauna nesuprasi. Bet va pažįstama sakė kad gimdyklai yra skirtas anesteziologas taip vad. "ateinantis" iš kitų skytių ir žinok kad nori. Aš gimdysiu be savo gydytojos. Manau pakaks ir akušerės ir anesteziologo kaip suprantu gydytojas koks tai vis tik buna kartu?

taip, gydytojas visada skyriuj būna. Bet akušerė negali spręsti, ar tau daryti epidūrą, ar ne - čia jau ne jos kompetencija. Ir nemanau, kad teisa, jog turi ateinantį kažkokį anesteziologą, nes kai mano gydytoja tuo rūpinosi, tai sakė, kad vienas išvažiavęs, kitas operacijoj, tai man ji pasiūlė kažkokį dar...
O jei ir bus anesteziologui operacija, kad ir būsi tu su juo susitarus, tai jis tikrai operacijos nemes ir pas tave nebėgs mirksiukas.gif Manau, nuvažiavus gimdyti kalbėk su gydytoju, kuris bus, ir viską sutarsit 4u.gif
Atsakyti
As tik dabar atsiverciau sia tema ( senesniu neskaiciau). Noreciau paklausti apie Petrauskus, kur jie dirba- privaciai ar valdiskai? Pirma vaika gimdziau pas labai faina gydytoja, bet gerai nebepamenu pavardes, gal kas zino ar yra toks Jankauskas, nes kazkodel si pavarde uzsifiksavo, bet gali buti, kad ir ne ta. O del personalo galiu pasakyti tik tiek, kad ziurint i kuria pamaina papulsi. Pirma karta gimdykloj "praleidau" tris pamainas, tai viena akusere buvo reto bjaurumo, net gydytojas nuo jos gyne. Visi ten issizioje kysiu laukia.
Atsakyti
Aš gimdžiau prie Merkio (mane pamatęs paklausė, ko aš čia atvažiavau, nes gerai jaučiausi, t.y. neklykiau iš skausmo) ir kažkokios akušerės, kuri toj pamainoj dirbo. Kadangi niekam nemokėjau, tai nebuvo nei geros nei blogos, tiesiog dirbo savo darbą, taip pat pataikiau ant pamainos pasikeitimo, tai skubino, nes norėjo išeit namo. Epidūro negavau, masažinėj vonioj pagulėt taip pat nespėjau: atėjau, persirengiau, pagimdžiau.
Tuo metu kaip tik vyko remontas, tai iškart po gimdymo, klausiaus gražtų ir kaltų "muzikos". Mano zuikis gimė 8val. ryte, o gimdykloj prabuvau iki 3val popiet, nes nebuvo paruošta pogimdyvinė palata.
Svarbiausia - pastovėt už save, įsiklausyt, ko nori kūnas. Mane vis ragino verstis ant nugaros, nes esą taip patogiau (matomai akušerei), o man tada taip užspausdavo kažkokį nervą, kad nurimdavo sąrėmiai ir tik dusindavo, tai aš gulėjau ant šono, tada ir pilvą ne taip plėšė nuo svorio ir viskas vyko sklandžiai.
Padrąsinančių žodžių neišgirdau, malonaus bendravimo nesitikėjau, važiavau skeptiškai nusiteikus gal todėl niekas nenustebino.
Nėštumo metu lankiausi pas R. Narbutienę, prižiūrėjo normaliai, nei sužavėjo, nei nuvylė, prieš pat mano gimdymą išėjo atostogų.
Prieš pastojant lankiausi pas Abromavičienę (Bružienės klinikoj), galvojau pas ją ir gimdysiu, bet nepatiko savo abejingumu, šaltumu, užmaršumu (du kartus vėlavo atvykti vizitui, du kartus pamiršo paskyrusi susitikimą ligoninėj, iškviesta į namus užtruko porą min, pasakė, kad į visus klausimus atsakys, kai apsilankysiu klinikoj - tipo, kai vėl susimokėsiu, nors vizitas į namus - 60Lt)

Nemuno g. p-klinikoj šiaip teko gydytis ir pas Matulienę - nieko gero, anot jos mano gimda buvo maža, hormonai blogi (nors netyrė), pasikartojančius uždegimus ir anksčiau minėtas bėdas "gydė" savo reklamuojamais konraceptikais "Cilest", nuo kurių man nesibaigdavo pienligė, pykinimas, svorio didėjimas, galvos skaudėjimas, kai apie įtarimus jai užsimindavau, atkirsdavo, kad jau nuo Cilesto tai tikrai negali būt tokių problemų ir kad vartočiau toliau. Gerai, kad išvažiavau studijuoti į Kauną, ten vietinė p-kos gyd. mane ir išgydė, aišku, Cilestas keliavo šiukšliadėžėn.
Atsakyti
QUOTE(mamyteRasyte @ 2006 02 20, 14:21)
Nėštumo metu lankiausi pas R. Narbutienę, prižiūrėjo normaliai, nei sužavėjo, nei nuvylė, prieš pat mano gimdymą išėjo atostogų.

Na nesąmonė g.gif aš gimdžiau 21 dieną prie Narbutienės. Nesamdžiau jos, tiesiog ji dirbo tuo metu g.gif

Atsakyti
Labai fantastiskas gydytojas Umantas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Nors gyvenu ne panevezy, bet esu paneveziete ir ten gimdziau. Toks ten ir gimdymas- extra cezaris. Bet gydytojas labai rupestingas, demesingas, taktiskas, svelnus thumbup.gif Ir gydytoja Filimanaviciene gera. Tokia "ukiska" moteryte biggrin.gif
Atsakyti
[quote=myliu,2006 02 23, 00:42]
Labai fantastiskas gydytojas Umantas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Nors gyvenu ne panevezy, bet esu paneveziete ir ten gimdziau. Toks ten ir gimdymas- extra cezaris. Bet gydytojas labai rupestingas, demesingas, taktiskas, svelnus thumbup.gif Ir gydytoja Filimanaviciene gera. Tokia "ukiska" moteryte biggrin.gif
Joo ! drinks_cheers.gif Man antra vaikuti teko prie Umanto gimdyti.Puikus gydytojas.Ir Filimanaviciene labai nuosirdi. wub.gif Man atrodo,labai svarbu ir kaip nusiteikusi vaziuoji gimdyt.Jei tik lauksi ir stebesi,kol su tavim kas nors blogai elgsis,tai ir sulauksi mirksiukas.gif Pirma vaika gimdziau prie gyd. Babarskienes ir akuseres Elenos Budriunienes.Gydytoja kazkokio ispudzio nepaliko,savo vietoj tokia,o akusere labai profesionali.Antra karta papuoliau pas Umanta ir akusere Rasuole Burmoniene.Aisku,ir vyras abu kartus dalyvavo.Tikrai labai siltai juos prisimenu visus.Ir noriu pabrezti,kad visa tai buvo UZ DYKA. wub.gif labai linkiu jums visoms to paties.
Atsakyti